Evi terk etti beyefendi

Resmi nikah olmadan imam nikahı yapmak da suç, kaçakçılık da suç, daha bir doku şey suç, evcil hayvan diye aldığı hayvanı istismar eder nerden bilcen

Bilemem ama hiç kimse de" İstediğini yapar, kimse karışamaz, bu onun en doğal hakkı" diyemez.

Şimdi benim o yorumumdan bir tek Zoofiliyi mi aldın, doğal hak değil ama yapıyorlar, bana göre imam nikahlı birliktelik de sıkıntı ama yapıyorlar karısabiliyor muyum

Şimdi benim o yorumumdan bir tek Zoofiliyi mi aldın, doğal hak değil ama yapıyorlar, bana göre imam nikahlı birliktelik de sıkıntı ama yapıyorlar karısabiliyor muyum

Sen karışamazsın ama kolluk kuvvetleri, bölge savcıları karışabilir. Sen de bir ölçüde karışabilirsin aslında, ihbar hakkın var.
Evet sadece orayı aldım ve orayı alıntıladım farkettiysen :) üstüne bir de smile koydum ki espiri olduğu anlaşılsın diye. Rahat ol yahu :)

Bende o yorumun genelini herkes istediğini yapar karışamazsınız diyenlere ithafen yaptım, elbette isteyen istediğini yapar sonuçlarına katlanmak kaydıyla demek istedim, yani bir insan zoofil de olabilir ama ispatlandığı halde adamın g.tünden kan alırlar aynı şeyi söylüyoruz

Daha dün akşam Seda Sayan'ın programında gördüm, annemler izliyordu, kadının birini kandırmışlar adamın yaptırdığı dini nikah sahteymiş. Herif kandırmış bunu dini nikah bilmem ne diye ama o da sahteymiş, kıyan kişi gerçekten hoca değişmiş galiba, kadın da kandırıldım diye ortalıkta geziyordu. Seda Sayan da Artık dini nikahlar resmi nikah olmadan kıyılmıyor, hocaya önce evlilik cüzdanını gösteriyorsun ondan sonra dini nikahını yapıyor, devir değişti' tarzı bişeyler söylüyordu.

Resmi nikah yapılmadan önce dini nikah yapan imam ve çiftlere 2 aydan 6 aya kadar ceza verilmesine dair kanun maddesi Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edildi. Yani artık resmi nikah yapılmadan önce dini nikah yapılması suç değil.

Konu sahibi halinden memnun, kanunmuş dini nikah önceymiş ama resmi nikah eski eşteymiş filan umrunda değil
Evi kendi adına tutmuş
Kaçan adam geri dönmüş
Eee gökten üç elma düşmüş
Biri mutlu çiftimize , biri bebeğe, biri de biz kk yorumcularına

Evet öyle bir karar çıkmıştı yazdığın iyi oldu, bunkonuda yazacağım şeyler siyasi içerikli olur ban yerim gerek yok, isteyen sadece imam nikahiyla devam etsin tabi erkekleri bağlayan bir şey yok ne de olsa

Evet öyle bir karar çıkmıştı yazdığın iyi oldu, bunkonuda yazacağım şeyler siyasi içerikli olur ban yerim gerek yok, isteyen sadece imam nikahiyla devam etsin tabi erkekleri bağlayan bir şey yok ne de olsa
Bu ülke adına utanıyorum şu durumdan ben.
Erkeğin de kendine 4 hatun almasında sıkıntı yok öyleyse.
Sanki bu devlette Cumhuriyet yok da şeriat var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…