Evi terk etti beyefendi

Evet bu konuda sansliyim ama bebegim o kadar sansli degil ben istemezmiyim anne ve babayi birarafa mutlu gorsun. Isterim ama sadece benim istememle olmuyor.

Hayat sizin hayatiniz tabi ki de.ama insan dogru yolun hangi yol oldugunu biliyorsa bile bile de yanlis yolu secmemeli. Bunu da kulturumude o yok bu yok diye dillendirmemeli. Bu benim gorusum

Kadın yanlış yolda mıyım diye sormamış, sevgiliyle yaşamasında kendi bakış açısına göre sıkıntı yok, sevgilisinden bebek beklemesinde de öyle. Bu konulara değinmemiş bunu sormamış. Size ne oldu da hemen o tarafa yorum yaptınız, tabiri caizse bulaştınız?

miniksercem000 bebeğine tek başına bakmanın yolunu bul. Bu adam eninde sonunda gidecek.

Ayip degil midir. Siz oyle diyorsaniz sizin cevrenizde kulturunuzde dininizde ailenizde oyledir. Benim yasadigim kulturde oyle bi durum ayiptir.
başkasının ayıbı seni mi gerdi. sen cennete gidiceğine eminsen aferin sana. başkasına hadsizlik etmek de ayıptır bilesin

Bence o bunalıma girmiş, sorumluluk almak da yemiyor kaçıyor. Sorumsuz, bırak burnu sürtsün. Çocuğa iyi bak ne demek ya ona bakmaya da hevesi yok. Oldu, versin o zaman nafaka ya da aylık para tut evini bak çocuğun..

Ya ben evliyim hamileyim sorunlar var bu ara inanin hamileligim beni korkutuyor,arada cocuk var neden evlenmiyorsunuz hadi birlikte yasadiniz normal cocuk evlilik disi iciniz rahat mi

yahu gene dönüp dolaşıp çocuk evlilik dışı vs vs..yorumları yapıyorsunuz..

evet konu sahibine göre bu normal bir durum size normal gelmiyor olması sizi bağlar..tenkit etmenizi gerektirmez...
Genel çizgilerde haklısın. Ama olayı buraya getiren seçimleri olabilir mi?
Yani yanlışın kaynağını söylemeden çözüm sunmak geçici çözüm olmaz mı?

Burada bir çok insan var evli olup da hamile iken terkedilen vs.. Sorun evlilik olmaması değil. Erkek kişisinin sorumsuzluğudur.

evet ama bu konular önceki konularında konuşuldu zaten ve herkes söyliyceğini söyledi..özellikle belirtmiş soruma cevap diye eski konularımı karıştırmayın diye..
zor bir hayatı olmuş ve kendince seçimler yapmış.. bana kalırsada bir yanlıştan bir yanlışa sürüklenmiş..yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş..
ama artık bunun farkında ve ne yazıkki karnı burnunda bir kadın olarak şu an yapabileceği birşey yok ..ileriye dönük sağlam adımlar atması gerekiyor şu saatten sonra..

Resmi nikah kadının hakkıdır. Bu hakkı bile almasına izin vermeyen erkek tabiki diğer haklarıda çiğner.
Siz istediğiniz kadar eski konularına bulaşmayın desenizde temel önemli.

" Çocuğumuzu iyi yetiştir" ne hadsiz bir cümle ?

Kendiniz taşının. Madem o yapmıyor ve gitti en azından önünüzü görebilecek adımlar atın şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…