- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 33
- 34
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Evet bu konuda sansliyim ama bebegim o kadar sansli degil ben istemezmiyim anne ve babayi birarafa mutlu gorsun. Isterim ama sadece benim istememle olmuyor.bebeği 8 aylık hamile olana kadar düzgün ev ve düzen kurmayan adam son ayda ne yapar ki gene hiçbirşey yapmaz umurunda değil çünkü. rahatını bozmadığın sürece seninledir o. o da çok gamsız sen de öylesin yani yaşam tarzınızdan belli, Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun umarım bir an önce düzeninizi kurarsın türkiyedeki eşinden de boşanıp kendi hayatına başlarsın. bi erkeğe ihtiyacın yok özellikle de böyle sorumsuz birine, meryem uzerli gibi bebeğini kendin büyütebilirsin sonuçta türkiyede değilsin almanyada kimse seni yargılamaz o konuda şanslısın..
Issizlik parasiyla 3 odali evi odeyemem. Sonra ne yer ne icerizNeden onun imzasına muhtaç hissediyosun kendini?
Hayat sizin hayatiniz tabi ki de.ama insan dogru yolun hangi yol oldugunu biliyorsa bile bile de yanlis yolu secmemeli. Bunu da kulturumude o yok bu yok diye dillendirmemeli. Bu benim gorusum
başkasının ayıbı seni mi gerdi. sen cennete gidiceğine eminsen aferin sana. başkasına hadsizlik etmek de ayıptır bilesinAyip degil midir. Siz oyle diyorsaniz sizin cevrenizde kulturunuzde dininizde ailenizde oyledir. Benim yasadigim kulturde oyle bi durum ayiptir.
Genel çizgilerde haklısın. Ama olayı buraya getiren seçimleri olabilir mi?yahu gene dönüp dolaşıp çocuk evlilik dışı vs vs..yorumları yapıyorsunuz..
evet konu sahibine göre bu normal bir durum size normal gelmiyor olması sizi bağlar..tenkit etmenizi gerektirmez...
Genel çizgilerde haklısın. Ama olayı buraya getiren seçimleri olabilir mi?
Yani yanlışın kaynağını söylemeden çözüm sunmak geçici çözüm olmaz mı?
Genel çizgilerde haklısın. Ama olayı buraya getiren seçimleri olabilir mi?
Yani yanlışın kaynağını söylemeden çözüm sunmak geçici çözüm olmaz mı?
okumadığımız fikrine nereden kapıldın ki?Kizlar mesajlari iyi okuyun ona gore yorum yapin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?