- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Ayni seyi düşünmüşüz1 önceki konunuzu okuyup yorum yapmamıştım belki yanlış düşünüyorumdur diye.
Adam kısaca sıkıyı görünce kaçmış, fırsat bekliyormuş; eline ilk geçen saçma sapan olayı kullanmış gibi duruyor uzaktan.
Belki siz de farkındasınızdır da kendinize itiraf edememişsinizdir.
Ayip degil midir. Siz oyle diyorsaniz sizin cevrenizde kulturunuzde dininizde ailenizde oyledir. Benim yasadigim kulturde oyle bi durum ayiptir.
Herkes sizin kulturunuzde yasamiyor malesef. Herkesin yasam tarzi kulturu farkli. Ben yaptigim seyden utanmiyorum utanmami gerektiren bir durum degil bana gire. Hayat benim hayatim. Hatalar benim hatalarim bu sayede ogrenmiyormuyuz zaten Hayati?Ayip degil midir. Siz oyle diyorsaniz sizin cevrenizde kulturunuzde dininizde ailenizde oyledir. Benim yasadigim kulturde oyle bi durum ayiptir.
Keşke düşünmeseydikAyni seyi düşünmüşüz
Kizlar öncelikle soylemek isterimki lutfen sadece bu konum hakkinda yorum yapmanizi rica ediyorum. Daha once baska konularimla ilgili sorular yeni konularimda soruldu bunu istemedigimi belirtmek isterim simdiden tesekkurler.
Yeni ev bulmustuk sevgilimle 1 Eylüle kadar tasinmamiz lazimdi fakat beyefendi evi onaylatmamis bile. Ve suanki oturdugumuz eve ev sahibi yeni bir kiraci bulmus biz cikar cikmaz girecek kiraci teyze.
Eylüle surda ne kaldi ama adam fosur fosur uyuyo. Uyanip ise gidio isten gelio gene fosur fosur uyuyo taaaki is saati yaklasana kadar. Yani umursamazligina sorumsuzluguna devam ediyordu. Daha önce defalarca konusmama ragmen he diyip megerse beni dinliyor gibi yapiyormus.
Bende 3 gündür surat yaptim belki bu sayede hemen evi onaylatirda tasiniriz diye. Cunku tek odali evde oturuoruz suan esyalar cok az tasinmasi kolay olur.
Ben surat yaptikca yalakalik yapmaya calisti gonlumu almaya falan ama ev icin hic bir icraata gecmiyor sadece lafta kaliyor. Gene yanima geldi öpmeye calisti dedim benden uzak dur sinirlendi cikti gitti.
Evet kizlar öptürmedigim icin evi terk etti.
Az önce mesaj cekmis o eve birdaha gelmicem ben senin boyle oldugunu bilmiodum. Birdaha benden bisey duymayacaksin cocugumuzu iyi yetistir yazmis. Beni öptürmedigim icin terk etti
Bide beni whatsapten hemen engellemis geri mesaj yazmiyim diye. Ya ben yeni evi cocugumuz dogacak kendi keyfim icin istemiyorumki. Bu ev dar oyle boyle degil ufacik. Ev sahibi yeni ev sizin dedi imza atmaya gelin dedi amca gonullu evi bize veriyor. Ama bizimkisi bisey yapmadi cabalamiyo 50 kere konussamda nafile o sadece uyuyim diyo. Bi imza ya bi imza aticak. Ona cok ama cok sinirliyim bu hamile halimle bu kadar gurur yapmasi ve hic bir seye elini atmamasi pes dogrusu. Siz ne diyorsunuz bu ise???
Ben gercekten sevdim biz bayanlar nedense asik olunca su pembe gozlukleri atamiyoruz. Guven cok onemli bir iliskide inanin cok guvendim. Guven olmadan iliski olmaz birbirimize guvendik ama simdi oyle olmadigini gordum.
Aynen oyle olmus bilemiyorum gelse bile napicami bilemiyorum. Kalbim cocugun icin affet bu sacmaligi diyor. Ama beynim aslaBence opturmemeyi bahane etmis. Kafasında varsa ayrilmak, al sana sebep demis.
Sanirim evli degilsiniz. Ev hamilelik cocuk dogucak yakinda.... e sanirim sorumluluk agir gelecekti. Bekleme ayaklari poposuna vura vura kacmis belli ki.
Hayat sizin hayatiniz tabi ki de.ama insan dogru yolun hangi yol oldugunu biliyorsa bile bile de yanlis yolu secmemeli. Bunu da kulturumude o yok bu yok diye dillendirmemeli. Bu benim gorusum
Hamilelik pisikolojisiyle sadece burdaki bayanlari degil cevremdekileri bile yanlis anladigim hemen darildigim kizdigim zamanlar oluyor. Evet hatirliyorum demistiniz acele etmemem gerektigini. Haklisiniz ne deseniz simdi sakinim nedense. Icim rahat nedenini bilmiyorumben önceki konunuzdada yazmıştım boşansanızda bu adamla evlenmek için acele etmeyin diye..
yaptığımız yorumlara alınıyorsunuz kızıyorsunuz ama bunca zaman umuru olmayan adamın siz hamile kalınca (neydi o sizin tabiriniz unuttum şimdi) heyheylenmesi diyelim size kendinizi değersiz hissettirmiyormu demiştim hayır demiştiniz..
bu adamdan ne koca ne baba olur ..evet aşık olduğunuz için göremiyorsunuz ama biz söyleyincede kızmayın...
geri gelecektir bencede .. ama bu kadar gamsız bir adamla bir hayat geçirmek istediğinizden gerçekten eminmisiniz?
Kaciyor demistiniz bi dusunmustum acaba gercekten kaciyormu diye. bu sefer gercekten kactiGeçen konuna da yazmıştım bu adam sorumluluktan kaçıyor.
Hamilelik pisikolojisiyle sadece burdaki bayanlari degil cevremdekileri bile yanlis anladigim hemen darildigim kizdigim zamanlar oluyor. Evet hatirliyorum demistiniz acele etmemem gerektigini. Haklisiniz ne deseniz simdi sakinim nedense. Icim rahat nedenini bilmiyorum
Bir de insan büyük konuşmamalı...Hayat sizin hayatiniz tabi ki de.ama insan dogru yolun hangi yol oldugunu biliyorsa bile bile de yanlis yolu secmemeli. Bunu da kulturumude o yok bu yok diye dillendirmemeli. Bu benim gorusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?