Evi terk etti beyefendi

1 önceki konunuzu okuyup yorum yapmamıştım belki yanlış düşünüyorumdur diye.
Adam kısaca sıkıyı görünce kaçmış, fırsat bekliyormuş; eline ilk geçen saçma sapan olayı kullanmış gibi duruyor uzaktan.
Belki siz de farkındasınızdır da kendinize itiraf edememişsinizdir.

bir kadın olarak kendini değilse bile bebeğini sağlama almak zorundasın. sağlamdan kastım şu: bir yedek plan; sevgilinle nikah kıymamışsınız peki senin tercihindir, ama ailen de yok zor durumunda yardım edecek hadi bunları bir kenara bırakalım işin bile yok! sanırım ortada bir de eski koca var. ben detayları eski konunu bilmiyorum özel hayatının detayları yüzünden demiyorum ama bu pervasızlıktır. ben de deli gibi bebek istiyorum. çok şükür borcumuz yok. ama evim olmadan olmasın o iyi yaşasın diyorum. sen şimdi kime güveniyorsun? bu nasıl rahatlık benim dimağım almıyor. şimdi kızacaklar bana ama yorum yapmıyım dedim tutamadım kendimi.

Ayni seyi düşünmüşüz

Ayip degil midir. Siz oyle diyorsaniz sizin cevrenizde kulturunuzde dininizde ailenizde oyledir. Benim yasadigim kulturde oyle bi durum ayiptir.

Burada sizin ayıbınızı mı tartışacağız? Bana göre ayıp değildir. Herkes dilediği gibi yaşamakta özgürdür.

Ayip degil midir. Siz oyle diyorsaniz sizin cevrenizde kulturunuzde dininizde ailenizde oyledir. Benim yasadigim kulturde oyle bi durum ayiptir.
Herkes sizin kulturunuzde yasamiyor malesef. Herkesin yasam tarzi kulturu farkli. Ben yaptigim seyden utanmiyorum utanmami gerektiren bir durum degil bana gire. Hayat benim hayatim. Hatalar benim hatalarim bu sayede ogrenmiyormuyuz zaten Hayati?

Herkes ayni seyi soyluyor. Erkeklerin cogu zora gelemezler ozellikle bekarlar. Ewliler ise kendilerini mecbur hissederler. Ama seni seviyorsa cocuguna onem veriyorsa pisman olup gelir

ben önceki konunuzdada yazmıştım boşansanızda bu adamla evlenmek için acele etmeyin diye..
yaptığımız yorumlara alınıyorsunuz kızıyorsunuz ama bunca zaman umuru olmayan adamın siz hamile kalınca (neydi o sizin tabiriniz unuttum şimdi) heyheylenmesi diyelim size kendinizi değersiz hissettirmiyormu demiştim hayır demiştiniz..

bu adamdan ne koca ne baba olur ..evet aşık olduğunuz için göremiyorsunuz ama biz söyleyincede kızmayın...

geri gelecektir bencede .. ama bu kadar gamsız bir adamla bir hayat geçirmek istediğinizden gerçekten eminmisiniz?

bebeği 8 aylık hamile olana kadar düzgün ev ve düzen kurmayan adam son ayda ne yapar ki gene hiçbirşey yapmaz umurunda değil çünkü. rahatını bozmadığın sürece seninledir o. o da çok gamsız sen de öylesin yani yaşam tarzınızdan belli, Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun umarım bir an önce düzeninizi kurarsın türkiyedeki eşinden de boşanıp kendi hayatına başlarsın. bi erkeğe ihtiyacın yok özellikle de böyle sorumsuz birine, meryem uzerli gibi bebeğini kendin büyütebilirsin sonuçta türkiyede değilsin almanyada kimse seni yargılamaz o konuda şanslısın..

Ben gercekten sevdim biz bayanlar nedense asik olunca su pembe gozlukleri atamiyoruz. Guven cok onemli bir iliskide inanin cok guvendim. Guven olmadan iliski olmaz birbirimize guvendik ama simdi oyle olmadigini gordum.

Doğrudur bana da en iyi arkadaşım eski sevgilim için beş para etmez demişti dinlememiştim. Yaşayıp görmek gerekiyor bazen.

Bence opturmemeyi bahane etmis. Kafasında varsa ayrilmak, al sana sebep demis.

Sanirim evli degilsiniz. Ev hamilelik cocuk dogucak yakinda.... e sanirim sorumluluk agir gelecekti. Bekleme ayaklari poposuna vura vura kacmis belli ki.
Aynen oyle olmus bilemiyorum gelse bile napicami bilemiyorum. Kalbim cocugun icin affet bu sacmaligi diyor. Ama beynim asla

Hayat sizin hayatiniz tabi ki de.ama insan dogru yolun hangi yol oldugunu biliyorsa bile bile de yanlis yolu secmemeli. Bunu da kulturumude o yok bu yok diye dillendirmemeli. Bu benim gorusum

Kültürle ne ilgisi var ben bunu çözemedim çok afedersiniz. "Yanlış yolu seçmiyorum.. hımm!! Çünkü kültürüm böyle" diye bir şey mi var? Ben mi kaçırdım acaba?

Hamilelik pisikolojisiyle sadece burdaki bayanlari degil cevremdekileri bile yanlis anladigim hemen darildigim kizdigim zamanlar oluyor. Evet hatirliyorum demistiniz acele etmemem gerektigini. Haklisiniz ne deseniz simdi sakinim nedense. Icim rahat nedenini bilmiyorum

hayatınızı bu adama göre şekillendirmeyin..o olmasada ayakta durabileceğiniz bir duruma getirin ki mecbur kalmayın.. işsizlik maaşı alıyormuşsunuz..bu şekilde idare edebileceğiniz bir yere taşının..

bilemiyorum tabi burdan ahkam kesmesi kolay..doğumada az zaman kalmış.. güçlü olmanız lazım..

Siz dediniz benim kulturumde ayip degil diye. Beni ilgilendirmiyor. Ben sadece dusuncemi dile getiriyorum.diger paylasumlari da gorduyseniz eger sizi elestirmekten cok olani soyledim. Neyse takilmayin kulture sizin hayatiniz. Dedigim gibi donecektir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…