Evi terk etti beyefendi

"Nikahin eve getirdigi huzur..." derken??
Kadin cinayetlerinin %90inda katiller eşler??
Nikah meselesi degil insanlik meselesi bence

ya hayır durum farklı ama..
onu özellikle belirttim. şiddet yok, aldatma yok o zaman bir nikah eksik evde.
ben bunu demek istedim. yoksa nikahla iş bitse keşke..

ya hayır durum farklı ama..
onu özellikle belirttim. şiddet yok, aldatma yok o zaman bir nikah eksik evde.
ben bunu demek istedim. yoksa nikahla iş bitse keşke..

durumu biraz karışık arkadaşın
türkiyede 2012 yılında boşanma davası açılmış
sonuçlanmamış o yüzden nikah yapamıyorlar

ewt ewt biliyorum o yüzden önceliği boşanma işini halletmesi olacak.. ben mantıken yanlış bir şey görmüyorum. zira sadece kağıt üzerinden mecburi bir evlilik ve bitirmesi zor görünüyor. o yüzden aldatma falan yok. zorunluluktan nikah yapamıyor.. ama yapsa çok rahatlayacaktır. zira kanunlar her zaman insan güven verir..

Babası boşanma işlemleri kendi yapıyor diye oyalamış diye tahmin ediyorum
Zaten işlemlere de başladılar inş. zamanla herşey yoluna girecek
Nikahda olur hayırlısıyla

Babası boşanma işlemleri kendi yapıyor diye oyalamış diye tahmin ediyorum
Zaten işlemlere de başladılar inş. zamanla herşey yoluna girecek
Nikahda olur hayırlısıyla

öyle ya inş..
insanız şaşar beşeriz.. mutlaka konu sahibinin de hataları vardır. ama hamile yazık günah. can taşıyor.. olumlu yapıcı eleştiriler yapıp ona destek olsak daha çok işine yarar sanırım..

insanoğluyuz işte bazen sert eleştiriler yapabiliyor
o an duygular anlatıyor fikir almak istiyor
ama biz yargılamaktan başlıyoruz işe
bu sefer konu sahibi açacağına pişman oluyor

Kizlar is bulma kurumuyla konustum evi uzerime yapabilirim bebegim oldugu icin odiceklermis. Yani ev benim. Gittigi gibi pisman olup geri geldi. Bi buyugumuz vardi esiyle arkadasim ben onlara gitmis o aksam. Sonra abla benimle konustu ev yuzunden uzerine cok gittigim icin oyle bi mesaj yazmis ve pisman olmus yazdigina. Bende evi uzerime yapicam zaten dedim. Neyse suanda aramiz iyi sukur. Oyle bisey olursa anasina gitsin dedim. Evi onun uzerine yaptirmam yoksa ben arada kalirim cocugumla dedim. Bu sefer o arkamda dolandi yazdigi sacma mesaj i affettirmek icin. Bi kac haftaya insallah tasiniyorum

Bu adama fazla guvenme. Surekli kenarinda bir guvencen olsun. Cunku sikiya gelemeyen bir tip. Bu kadar basit bir olayi buyutmesi bile kisiligini gosteriyor. Ayrica ev icin uzerine falan gitmediniz olmasi gerekeni soylediniz.

Böyle adamlara çocuk yapıyorsunuz. Ya bilmiyorum ama ben son zamanlarda hiç kimseye hiçbir konuda zerre kadar acıma duygusu hissetmez oldum. Bu adam bir günde sorumsuz bir insan olup çıkmadı neticede. Şu kadınların kendini ezdirdiği kadar kendini ezdiren başka bir mahluk var mı şu dünyada bilmiyorum. Herkes hakettiğini yaşıyor kimse kusura bakmasın. Seçimlerimiz hayatımızı belirliyor. Kimse kusura bakmasın, benim düşüncem böyle.

Bu adama fazla guvenme. Surekli kenarinda bir guvencen olsun. Cunku sikiya gelemeyen bir tip. Bu kadar basit bir olayi buyutmesi bile kisiligini gosteriyor. Ayrica ev icin uzerine falan gitmediniz olmasi gerekeni soylediniz.

Katılıyorum taşınalim diyince kib byee demiş adam fırsat arıyormuş. Fırsatı bulunca vınlamış şimdi de lolo yapıyor.

Ben konu sahibesine hep dedim bu adam 5 para etmez. Sorumsuz gamsız.

Neyse baba olunca akıllanır inşallah.

Yanlış bilmiyorsam önceki konularından birinde millet nikah durumunu sormuştu, dini nikahı mı ne varmış bu adamla. Sözüm meclisten dışarı ama bazı kadınlar sadece dini nikahı yeterli görüyorlar ya da sadece dini nikaha kanıyorlar falan, işte öylelerine lazım değil resmi nikah falan. Dini nikahla idare ediyorlar ne de olsa.

Eger azicik tecrubem varsa konu sahibi bu adama (lafin gelisi adam) 3. cocugu yapacak ama hala akillanmayacak.

Bir de boyle tipleri nasil buluyorlar yaa anlatsin biri.

Nikaha bile gerek görmeyen vardı kadın kendini sağlama alacaksa nerde kalmış aşk meşk, bunlar dendi yani burda şaka gibi, benden önce beni seven adam demeli zaten nikah diye

Dini yada yasal olsun nikahin amaci iki bekar insanin artik beraber yasayacaklarinin ve birbirlerine karsi yukumlulukleri kabullenmelerini ilan etmektir. Konu sahibi bekar degil, su an yasadigi kisi kocasi degil... Isterse hoca elli kere kiysin nikah, evli kadini kiminle nikahliyorsun sen? Dini nikahla kendilerini kandiriyorlar baska bir sey degil.

Eger azicik tecrubem varsa konu sahibi bu adama (lafin gelisi adam) 3. cocugu yapacak ama hala akillanmayacak.

Bir de boyle tipleri nasil buluyorlar yaa anlatsin biri.
Maleseef yanildin canim cocugum biraz buyusun yuvaya vericem 1 bucuk yasina fln gelsin. Meslegime donucem. Bir tane yeter bana.

Eski konum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…