Evi terk etti beyefendi

Nikaha bile gerek görmeyen vardı kadın kendini sağlama alacaksa nerde kalmış aşk meşk, bunlar dendi yani burda şaka gibi, benden önce beni seven adam demeli zaten nikah diye
Yani bir ilişkinin gidişatı bellidir, bir kadın kendisini ne zaman sağlama almak ister, karşısındaki adamla yuva kurmak istediği zaman, beraber yuva kurma planları yapmaya başladıkları zaman. İşin içinde yuva kurma amacı yoksa zaten nikaha gerek duymak ya da duymamak kişisel bir tercih ama yuva kurmak isteniyorsa, çoluk çocuk falan yapılmak isteniyorsa o zaman kanunen bazı haklara sahip olmayı herkes ister ki bu da nikahtır. Alt tarafı 50 tl'lik bir alışveriş yaptığımızda bile aldığımız ürünle ilgili bir problem çıkarsa tüketici olarak hak arıyoruz, aramak istiyoruz, onda bile yasal olarak bazı güvenceler istiyoruz en basit örnek. Nikah yani bu.

Maleseef yanildin canim cocugum biraz buyusun yuvaya vericem 1 bucuk yasina fln gelsin. Meslegime donucem. Bir tane yeter bana.

Siz 3 cocuk yapacaksiniz anlaminda demedim zaten 3 cocuk babasi olsa bile akillanmaz dedim. Bu hizla hata ustune hata yaparken artik hayatiniz icin iyi seyler yapmaniz gerekiyordu zaten. Zira bu sekilde yasamanin sonu yok.

Eski konun, bugunku gercegin...

Kesinlikle katılıyorum, onu yapınca işte adı "birlikte yaşamak" olmayacak da "dini nikahımız var" olacak tabi buna sadece kendileri inanıyorlar. Yoksa bir engelin adam gibi evlenirsin, varsa bir engelin, evlenemezsin, bu kadar basit. X resmi olarak Y ile evli ama Z ile dini nikah kıymışlar, bu durumda X'in 2 kocası(!) olurken erkek ne yapsın, 4 tane kadın alabilir o zaman o da. Adamın 3 kere boş ol demesine bakacak kadar sağlam(!) bişey işte o.

O zaman yorum yapma canim kardesim. Konumun basinda ricayla belirttim. Ama malesef ricadan anlamayanlar oldugu icin yapcak bisey yok

O zaman yorum yapma canim kardesim. Konumun basinda ricayla belirttim. Ama malesef ricadan anlamayanlar oldugu icin yapcak bisey yok

Ben yorum yapmayinca hersey duzelecek yani. Babaligini gormediginiz birine bosanma islemlerinizi emanet edip bosanamayinca yine babayi suclamayacaksiniz. Evli oldugunuz halde baskasindan cocuk yapmamis olacaksiniz mesela. O cocuga da baba diye ipsiz sapsizin birini bulmayacaksiniz. Himm. Gidiyorum o zamn...

Hala bosanma diyorsun hıhh

Yasam seklinizi elestirmeyin dediginiz icin o konuya girmeyecegim ama adam bence salliyordu ev tutma isini. Opturmeme bahanesi olmus. Whatsapp tan falan engellediyse adam sizi yari yolda birakmis kafasinda da bitirmis. Pek de donmez gibi. Cunku sorumluluktan kacmis. Ozellikle imzayi atmamak icin uyuma numaralarina yatmis. Tek basiniza cocugu buyutmeye hazirlikli olun derim ven.

Ha buarada bosanma islemleriniz hala bitmedigi icin kagit uzerinde bile olsa evlisiniz. Yani eski esiniz tazminat davasi acabilir size. Cunku ayri da olsaniz esinizi aldatmis sayiliyorsunuz.

Kadınlar sadece güvenmek istiyor inanıyorlar dediklerine

öptürmedi diye terketti bence onun bahanesi. Zaten bir bebek bekliyormussunuz yani. Adam sorumluluk alamiyor demekki.

Son durum nedir
Eve gelmiş uyumuştu
Konu sahibi eve girmesine ses etmeyip ama istemiyorum diyordu
Ben burda kaldım en son ?

konu sahibi. bakın erkek arkadaşınızla alakalı devamlı arkası yarın tarzında konu açıyorsunuz. bunu tekrarlamayın artık.
konu devamı şeklinde konu açmak yasak. kaç kere yazdım bunu.
artık bu konudan devam edin.
tekrar konu açarsanız ,o konularınızı tek tek kapatacağım. ve yönetime bildireceğim

üff çocuk gibi . evli değil misiniz anlamadım ?evli değilsen bırakıp gitmekle mi tehdit ediyor manyak . böyle adama niye çocuk yaptın kuzum ya .

Zoofili yapamaz, suçtur :)
"Türkiye’de bu konudaki hukuki düzenleme, 5199 sayılı “Hayvanları Koruma Kanunu” ile yapılmış. Kanunun 14’üncü maddesinin j fıkrasında hayvanlarla cinsel ilişkide bulunmanın yasak olduğu belirtilmiştir."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…