- Konu Sahibi miniksercem000
-
Yani bir ilişkinin gidişatı bellidir, bir kadın kendisini ne zaman sağlama almak ister, karşısındaki adamla yuva kurmak istediği zaman, beraber yuva kurma planları yapmaya başladıkları zaman. İşin içinde yuva kurma amacı yoksa zaten nikaha gerek duymak ya da duymamak kişisel bir tercih ama yuva kurmak isteniyorsa, çoluk çocuk falan yapılmak isteniyorsa o zaman kanunen bazı haklara sahip olmayı herkes ister ki bu da nikahtır. Alt tarafı 50 tl'lik bir alışveriş yaptığımızda bile aldığımız ürünle ilgili bir problem çıkarsa tüketici olarak hak arıyoruz, aramak istiyoruz, onda bile yasal olarak bazı güvenceler istiyoruz en basit örnek. Nikah yani bu.Nikaha bile gerek görmeyen vardı kadın kendini sağlama alacaksa nerde kalmış aşk meşk, bunlar dendi yani burda şaka gibi, benden önce beni seven adam demeli zaten nikah diye
Maleseef yanildin canim cocugum biraz buyusun yuvaya vericem 1 bucuk yasina fln gelsin. Meslegime donucem. Bir tane yeter bana.
Eski konum bu
Kesinlikle katılıyorum, onu yapınca işte adı "birlikte yaşamak" olmayacak da "dini nikahımız var" olacak tabi buna sadece kendileri inanıyorlar. Yoksa bir engelin adam gibi evlenirsin, varsa bir engelin, evlenemezsin, bu kadar basit. X resmi olarak Y ile evli ama Z ile dini nikah kıymışlar, bu durumda X'in 2 kocası(!) olurken erkek ne yapsın, 4 tane kadın alabilir o zaman o da. Adamın 3 kere boş ol demesine bakacak kadar sağlam(!) bişey işte o.Dini yada yasal olsun nikahin amaci iki bekar insanin artik beraber yasayacaklarinin ve birbirlerine karsi yukumlulukleri kabullenmelerini ilan etmektir. Konu sahibi bekar degil, su an yasadigi kisi kocasi degil... Isterse hoca elli kere kiysin nikah, evli kadini kiminle nikahliyorsun sen? Dini nikahla kendilerini kandiriyorlar baska bir sey degil.
yuvaya verecem derken.?Maleseef yanildin canim cocugum biraz buyusun yuvaya vericem 1 bucuk yasina fln gelsin. Meslegime donucem. Bir tane yeter bana.
O zaman yorum yapma canim kardesim. Konumun basinda ricayla belirttim. Ama malesef ricadan anlamayanlar oldugu icin yapcak bisey yokSiz 3 cocuk yapacaksiniz anlaminda demedim zaten 3 cocuk babasi olsa bile akillanmaz dedim. Bu hizla hata ustune hata yaparken artik hayatiniz icin iyi seyler yapmaniz gerekiyordu zaten. Zira bu sekilde yasamanin sonu yok.
Eski konun, bugunku gercegin...
Burda calisan anneler ufak bebekleri bi kac saatligine yuvaya birakabiliyorlar. 4 saatlik ise gitmeyi dusunuyorum.yuvaya verecem derken.?
haa anladm yetstrme yurduna vercn sandm sasrmstm yanls anladm bnde pardon:)Burda calisan anneler ufak bebekleri bi kac saatligine yuvaya birakabiliyorlar. 4 saatlik ise gitmeyi dusunuyorum.
bide sevgiliniz cok acayip evden gitmek ne demek yani.Burda calisan anneler ufak bebekleri bi kac saatligine yuvaya birakabiliyorlar. 4 saatlik ise gitmeyi dusunuyorum.
O zaman yorum yapma canim kardesim. Konumun basinda ricayla belirttim. Ama malesef ricadan anlamayanlar oldugu icin yapcak bisey yok
Hala bosanma diyorsun hıhhBen yorum yapmayinca hersey duzelecek yani. Babaligini gormediginiz birine bosanma islemlerinizi emanet edip bosanamayinca yine babayi suclamayacaksiniz. Evli oldugunuz halde baskasindan cocuk yapmamis olacaksiniz mesela. O cocuga da baba diye ipsiz sapsizin birini bulmayacaksiniz. Himm. Gidiyorum o zamn...
Bir gün bir mesajini begenecegim hic aklima gelmezdi adam olacak kızE madem benim hayatım benim tercihim diyosun benim bu hayat tarzına yazacağım birsey yok inşallah bebeğe devlet bakar
Yanlış bilmiyorsam önceki konularından birinde millet nikah durumunu sormuştu, dini nikahı mı ne varmış bu adamla. Sözüm meclisten dışarı ama bazı kadınlar sadece dini nikahı yeterli görüyorlar ya da sadece dini nikaha kanıyorlar falan, işte öylelerine lazım değil resmi nikah falan. Dini nikahla idare ediyorlar ne de olsa.
konu sahibi. bakın erkek arkadaşınızla alakalı devamlı arkası yarın tarzında konu açıyorsunuz. bunu tekrarlamayın artık.Kizlar is bulma kurumuyla konustum evi uzerime yapabilirim bebegim oldugu icin odiceklermis. Yani ev benim. Gittigi gibi pisman olup geri geldi. Bi buyugumuz vardi esiyle arkadasim ben onlara gitmis o aksam. Sonra abla benimle konustu ev yuzunden uzerine cok gittigim icin oyle bi mesaj yazmis ve pisman olmus yazdigina. Bende evi uzerime yapicam zaten dedim. Neyse suanda aramiz iyi sukur. Oyle bisey olursa anasina gitsin dedim. Evi onun uzerine yaptirmam yoksa ben arada kalirim cocugumla dedim. Bu sefer o arkamda dolandi yazdigi sacma mesaj i affettirmek icin. Bi kac haftaya insallah tasiniyorum
devletten açıklama geldi neden ben bakıyom yeaaaaaaaaaaaYabancı ülkeydi sanırım, devlet öyle böyle bakıyo onun da rahatlığı var
Zoofili yapamaz, suçtur :)Aynı şeyi söylüyoruz adam ister evlenir ister evlenmez ister grup yapar ister zoofil olur yeter ki sonrasında ah vah etmesin, ben böyle yaşamak istiyorum gerekli donanımım maddi manevi var dedikten sonra bana b.k yemek düşer gerçi şu durumda da benlik birsey yok tüm konularda olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?