evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

bekarsınız heralde .....

Hayir 12 Yillik evliyim, iki evladim var, acisiyla tatlisiyla, kv görümce sorunlariyla ve buna rahmen yinede daha cok huzurlu günlerle olan bi yasantim var!!!
Kesin olarak bosanma karari alirsam ( insallah böyle bi duruma gelmem) hicbir güc beni o adamla ayni evi paylasmami sagliyamaz, ve eminimki zaten kesin olarak karar veren insanlar hala ayni evin icinde olmuyorlar!!
Demek istedigim "son" belli, tabiiki yuva bozulmasi güzel bisey degil (ki kimi durumlarda kacinilmaz olmasi lazim) ama söyle böyle diyip sus pus oturan Kadinlar okadar cokki, o yüzden öyle yazdim, bana inandirici gelmiyor...

Son düzenleme:

Cikolatacım bak eğrisiyle doğrusuyla konuşalım. Bir insana kırk gün deli dersen delirir. Konunun başında adam sana "görmezden gel, onlarla bir olma, beni daralttın bunalttın" demedi mi? Adamı cıldırtmış olamaz mısın?

Bence sen esini esinde seni seciyor nedir bu kaynana gorumce olayi ya bizzat bende yasadim ama ben bunlari seninle ozel konusabilirim ben galip geldim.onlar yenildi..ozele yazdim cevaplarsan bende yardimci olmaya calisicam sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle sakinleş bi. Evin önünden ayrıl yakında bi park falan varsa oraya çek. Ya da sahil deniz kıyısı filan daha iyi olur varsa. Bol oksijen alabileceğin bi yere çek arabayı orda bekle evin önündense.
Seni rahatlatabileceğini düşündüğün bişeyler varsa al iç ne bileyim bira olur şarap olur. Hiç değilse su iç serotonin salgılatacak bişiler al bi parça bitter çikolata filan gibi, tıkıştır ağzına.
Otele gitme, yalnız kalman iyi olmaz bu halde. Onun tahmin edemeyeceği bi arkadaşına git gece de orda kal bence. Arkadaş iyi gelir. Dertleşirsin filan. Sonrasını sonra düşünürüz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama bana bide dugun cenaze filan olursa ben tek giderim sen gelme de dedi yanii.
Bende biz aile degilmiyiz dedim o da seni annemler anlamiyo hep sorun çıkıyor goturmek istemiyorum dedi

OLabilirim elmayra (((

Yanlış anlama biz burda milyonlarca konu gördük. Siz boşanmayacaksınız, bu gayet net okunuyor.

Kendi cizginizi cekin, birbirinizden bu durumu tekrar etmemek üzere özür dileyin. Boşanma kelimesini, görümceyi kayınvalideyi unutun. Evliliğinize kanalize olun.

Bırakın su aile mevzularını, görümceyi alt etmeyi, kayınvalidenin suratına kezzap atmayı. Şu mübarek günlerde yıkmayın yuvanızı.

İnan bana benim babam da evlere şenlik, kendi evladı olduğum halde ben bile tahammül edemiyorum ama bu sorunları evime yansıtmıyorum.

Canım yorumları okuyamadim, anladigim kadariyla şimdi evindesin. Bence böyle durumlarda kadınlar evlerinde kalmalari gerekiyor. Adami evden gönderin. Böylelikle hem laftan korunmuş olursunuz, hem rahatiniz bozulmaz hemde adam işin ciddiyetini anlar. İnşallah en kısa zamanda hayırlarla sonuçlanir bu durum :)

Katiliyorum ewlilik kolay kurulmuyor hangi ewlilik mukemmel ki

Ama bana bide dugun cenaze filan olursa ben tek giderim sen gelme de dedi yanii.
Bende biz aile degilmiyiz dedim o da seni annemler anlamiyo hep sorun çıkıyor goturmek istemiyorum dedi

E tamam işte, adam caresizlikten sen gelme demiş. Elbette ailesiniz ama madem anlaşamıyorsunuz bırak o gitsin. Sen hem onlardan hazzetmiyorsun hem de iclerine girmek istiyorsun.

Bak ben de cok büyük sorunlar yasadım kendi ailemle ve eşimle. Ama onları görüştürmüyorum. Ben mecbur olduğum icin görüşüyorum. Gecen hafta kardeşimin sözü vardı, ona gel demedim bile, gel desem gelmeyecek ben üzüleceğim, gittim vazifemi abla olarak yerine getirip geldim.

oo. o andan sonra b,r sürü şey oldu.
arabada değil artık.
evine geldi.

Artık evıne donmuşsun zaten bundan sonra karşılıklı oturup konusun ıkı tarafta bır ılıskıde 3.sahısa yer vermesın !

bırakın yahu kayınvalıde görümce davasını sız esınızle ayrı evde yasamıyormusunuz esıkten ıcerı gırdıkten sonra esınıze bunları yansıtmayın sonuçta onlarda onun annesı ve kardesı atsan atılmaz atsan satılmaz kötü sız çıkarsınız !
Adamın basının etını yemeyın soyle böyle yaptılar yapıyorlar dıye bırbırınızı sevmıyor olabılırsınız aılesıyle sevmekte zorunda degılsınız anlasamıyormusunuz ortun kapınızı oturun assagı ,sız sureklı esınıze böyle yapıyorlar eskıdne bunlar olmuştu dersenız adamda bır yerde patlar artık !
bebegınızı kaybetmıssınız basınız saolsun oncelıkle ama onların yüzüne oldu diyerek esınızı doldurmayın bır yerde evlat buda adamada tak eder kotu sonuçlar dogurabılır ve karsı tarafında belkıde düşükte sucu yokken vebal almış olursunuz bız bılemeyız ALLAH bılır bu vebale gırmeyın

Tabii haklısın anliyorum madem konuşarak bu kadar kolay değil görüşmem ailesiyle.... ama herseyi geçtim cenemi sıkmasini nasıl unutucam şimdi bosanmazsam bu bi sonraki ne davetiye çıkarmak olmaz mı yoksa ben de bundan korkuyorum off.

Simdi benimle tartışsan, konuşsan anlamasam ben de kendimi kaybedebilirim. Yaptığı unutulur sey demiyorum ama anlaşılabilir. Ben de tekme tokat dalmıştım bir keresinde.

Eğer huzur içinde yasarsanız neden tekrarı olsun ki? Sonucta eşin bunu daha önce hiç yapmadı.

Ben normalde hiç öyle aman yuva yıkılmasıncı değilimdir. Ama daha çok yeniymişsiniz. Bi şans daha verilebilir, benzer bi durum daha olursa o zaman boşanmayı düşünürsün daha iyi olur sanki..

Slm bu ucuncu msjim ama bi cevap alamadim senden.sana onemli bi kac sey burdan soyleyeyim.adamin anasi gelmis 60 yasina.bem de gorumcrmin evine gitmistim bi kahve yatak bile vermedi sahahi zor ettim sirf bu yuzden cocugindan oldugunu dusinme olmayacak mis ki dusmus.kendini cok yipratiyorsun.benim kaynamamda olmadigini etti neler neler gorumcem kiskandi bemi hep ayirmak istediler ama inan bi kere bile senin annen soyle boyle demedim yada saygisizlik etmedim.hersefinde dedim bosver cahiller iste anlamiyirlar.demekki onlarin aklina iyilik grlmiyor kisilikleri boyle bosver kobus ailenle beni istmeeleri secmeleri gerekmez senin annen kardrsin.adam daha cok arkamda durdu ailesiyle en son bana attiklrti bi iftira yuzunden konusmayi kesti orda bile kendimi bozmadim.esimin dedigi bi kere bile sizin arkanizdan tek laf etmedi hep iyilik istedi siz hakketmiyorsunuz evimden uzak durun diye.halada derim git konus senin icin bende konusirim ne derlerse bi kulagimdan girer cikar bosver biz aile olalim yeter. Bizim kendimiz bi aileyiz derim.ama sadece kavga aninda bikere sen once kendi anana bak falan dedigim icin cildirmistimkapat bu kobuyi sinirlerimi ziplatma diye. Oda bi iki hafta once.sonra kirginda olsam anneni katmamaliydim kusura bakma dedim.aileleri neden bucladar mesele ediyorsunuz azcik gozu acik olun cahille cahil olmayin..onemsemeyin ya..aileyle mi eslemi evlendiniz..onlar uasini basini almis insanlar bu saatten sonra bebegi yasinda elin kiziyla ugrasiyorlarsa zsten sen bos yere aotal gibi esinle kotu oluyorsun.bisey derlerse cevap bile vetme iyilik her kaoiyi acar.tamam anne olur anne de gec.o sana bi kotu laf diyinxe ustune alma oyleysen alin ama oyle drgilsen osana kotu konusinca kotu olmuyorsun.sana diyecek cok seyim var.suc sendede var.metrelerce uzakta ailesi ile olanlari takiyosun ailesi yuzunden boyle olduk diyip aranizi kotu yapmaya devam ediyorsun.bu hamgi mantiga sigar.kapat konuyi kinlenme yok cocugim onlar yuzunden dustu falan diye.esinle onlatla ilgili bi sorun yassyip tartisip arkasindan boyle bisey olduysa kendini biraz sucla ki sakin kalip hamile hakimle deli gibi kavga etmeyip odama cekilmeli esimi sakinlestmmesini beklemeliydim diye. Anliyomusun tabiki esinde yuzde yuz hakli degil ama inan seninde bu evliligi kotuye gorurecrk hatalarin var.ben anasi affedrsin o..pu olsa diyeni duymadim abam babam kotu baskasi bi laf sokunca otomatikmen korumaya calisyorlar.hic bi zman unutmadi senden once oana baba kardes vardi.simdi kendini bu gine getiren aileye seni ne kadar srvsede hakaret yada baska bisey ettirmez.hatalsri gorsende gece gunduz annem soyle etti sana demrz.ki son konusmanizda demis; bosver takma onlari falan bemzer bisey.en guzel seyi demis.farkinda ailrsinin ama sana diyor takma.senden bekliyor demekki birazcik unutup ilimli mani.eger yuvani kurtarmak istiyorsan biraz akilli ol hepimizinxdelirdigi anlar olaylari buyuttugu anlsr oluyor kucucuk bi yanlis anlama inatlasma nerelere gidiyor azcik sakin olmaliyiz.deger vermeliyiz rvliligimize.ha karsidaki adam hala anlamiyorsa da yaoacak bisry yok hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…