- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
bekarsınız heralde .....
Normalde sevgi evliligiydi cok seviyorduk birbirimiziCnm asla sen git yada ara demedim hatali olan o zaten aslaaaaa sen gitme ama gelirsede az ilimlimi olsan bilmiyorumki aranizdaki bagi sewgili hani bi kv gorumce icin bitmesin ewlilikler ya su mubarek gunde seytan sewiniyor cnm hemen aileni ara burda diil senin ilacin annen babanda onlar ne diycek cok merak ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aramiz iyiydi bansda hak veriyodu kv gor konusnda
Babam i yeterince üzdüm inan
Zaten istememisti zorla direttim o zaman seviyorum diye
Ama iste kv gorumce yüzünden ne hallere geldik
Gorumce bekar
Kv de kendi kızında ceker ins ne diyeyim
Normalde sevgi evliligiydi cok seviyorduk birbirimizi
Gorumce bekar
Cikolatacım bak eğrisiyle doğrusuyla konuşalım. Bir insana kırk gün deli dersen delirir. Konunun başında adam sana "görmezden gel, onlarla bir olma, beni daralttın bunalttın" demedi mi? Adamı cıldırtmış olamaz mısın?
Cikolatacım bak eğrisiyle doğrusuyla konuşalım. Bir insana kırk gün deli dersen delirir. Konunun başında adam sana "görmezden gel, onlarla bir olma, beni daralttın bunalttın" demedi mi? Adamı cıldırtmış olamaz mısın?
OLabilirim elmayra(((
Normalde sevgi evliligiydi cok seviyorduk birbirimizi
Gorumce bekar
Cnm insallah hatalarinizi anlarsiniz ben ne yalan soylyim bitmesi taraftari diilim cok gaza gelmeler war we bitir bosan diyenlerin %70 i bekar bekara kadin bosamak kolaydir derler basina gelmeyen ewli olmayan anlayamaz kolay bisey sanki kiz olan adin dula cikiyo tmm asla sana siddet uygulayan biriyle ewli kalamazsin ama be biliyim yaaa dogru sozude bulamadim yanlis yonlendirmek istemiorum ben nisanliyken kocama ewliligimiz 2 seyden biter dedim 1. Si aldatilmak 2. Siddet bilemedim cnm ya allahin hakkinda ne hayirliysa onu wersin o olsun
Yanlış anlama biz burda milyonlarca konu gördük. Siz boşanmayacaksınız, bu gayet net okunuyor.
Kendi cizginizi cekin, birbirinizden bu durumu tekrar etmemek üzere özür dileyin. Boşanma kelimesini, görümceyi kayınvalideyi unutun. Evliliğinize kanalize olun.
Bırakın su aile mevzularını, görümceyi alt etmeyi, kayınvalidenin suratına kezzap atmayı. Şu mübarek günlerde yıkmayın yuvanızı.
İnan bana benim babam da evlere şenlik, kendi evladı olduğum halde ben bile tahammül edemiyorum ama bu sorunları evime yansıtmıyorum.
Ama bana bide dugun cenaze filan olursa ben tek giderim sen gelme de dedi yanii.
Bende biz aile degilmiyiz dedim o da seni annemler anlamiyo hep sorun çıkıyor goturmek istemiyorum dedi
oo. o andan sonra b,r sürü şey oldu.Öncelikle sakinleş bi. Evin önünden ayrıl yakında bi park falan varsa oraya çek. Ya da sahil deniz kıyısı filan daha iyi olur varsa. Bol oksijen alabileceğin bi yere çek arabayı orda bekle evin önündense.
Seni rahatlatabileceğini düşündüğün bişeyler varsa al iç ne bileyim bira olur şarap olur. Hiç değilse su iç serotonin salgılatacak bişiler al bi parça bitter çikolata filan gibi, tıkıştır ağzına.
Otele gitme, yalnız kalman iyi olmaz bu halde. Onun tahmin edemeyeceği bi arkadaşına git gece de orda kal bence. Arkadaş iyi gelir. Dertleşirsin filan. Sonrasını sonra düşünürüz.
oo. o andan sonra b,r sürü şey oldu.
arabada değil artık.
evine geldi.
E tamam işte, adam caresizlikten sen gelme demiş. Elbette ailesiniz ama madem anlaşamıyorsunuz bırak o gitsin. Sen hem onlardan hazzetmiyorsun hem de iclerine girmek istiyorsun.
Bak ben de cok büyük sorunlar yasadım kendi ailemle ve eşimle. Ama onları görüştürmüyorum. Ben mecbur olduğum icin görüşüyorum. Gecen hafta kardeşimin sözü vardı, ona gel demedim bile, gel desem gelmeyecek ben üzüleceğim, gittim vazifemi abla olarak yerine getirip geldim.
Tabii haklısın anliyorum madem konuşarak bu kadar kolay değil görüşmem ailesiyle.... ama herseyi geçtim cenemi sıkmasini nasıl unutucam şimdi bosanmazsam bu bi sonraki ne davetiye çıkarmak olmaz mı yoksa ben de bundan korkuyorum off.
oo. o andan sonra b,r sürü şey oldu.
arabada değil artık.
evine geldi.
Tabii haklısın anliyorum madem konuşarak bu kadar kolay değil görüşmem ailesiyle.... ama herseyi geçtim cenemi sıkmasini nasıl unutucam şimdi bosanmazsam bu bi sonraki ne davetiye çıkarmak olmaz mı yoksa ben de bundan korkuyorum off.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?