evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

Arkadasim sen polyanna filanmisin ben anlamadimki?
Hemcinslerinin darp edilmesi hakarete ugramasindan zevk aliyorsun gibi bi anlam cikardim ben suan
Zaten adam darp etmemis,aynen sadece birkac hakaret -ki her evlilikte olur birazda ittirmis dimi.

canım kesınlıkle sana katılıyorum. Kızlar bukadar basite ındırmeyın can bu kimse cocugunu sokakta bulmadı değer verın kendınıze ozaman baskalarıda deger verır. Tabiki bızde dırek boşan deyip hemen terketmıyoruz evı ama böyle şeylerlede olmaz. Kaynana görümce kimdir sız kımsınız hızmetkarmı ? Herkes haddini bilicek okadar

Erkek kıtlıgı yok dayak sıdeette normal bırseymıs gıbı karsılayan hanımlara sasıyorum ben , benım esımde der ben senın kocanım ben ne dersem o tamamsen benım kocam olabılırsın ama bu senın benden ustun oldugunu gostermez allah erkegın gucunu kuvvetını karısına dayak atarak gostersın dıye vermemıstır korusun kollasın dıye vermıstır .
o deftere ımza atılırken ıyı gunde kotu gunde dıyerek atılıyıor bırseylere baslanıyor ama bu da demk degılkı ben ıstedıgım zman sana hakaret eder dover tehdıt ederım evet bır yuva kolay kurulmuyor ama karsındakı ınsanı acız gorupte bu denlı seylere sıgınmakta bır erkegın harcı degıl ayıp yanı
dondu dıyelım sımdı adam kafasında yer edecek ha ben bırdaha yapsam yıne gerı gelecek ve bazı seyler bu noktadan sonra dahada kotuye saracak ben olsam buyuk konusmakta ıstemıyorum bır yerde bosanırdım allahım korusun boyle seylerden , ama bır ders verılmelı ya da yollar ayrılmalı dıye dusunuyorum yoksa o katıl olmadan ben olurum

Kesinlikle katiliyorum bazi 'kocamdir yapar'cilar hemen damlamis tabiii

kesinliklee.. herkes haddini, yerini bilecek!!!

Kadini keserse gorursun bunlarida mezar tasina arkadas nasihati diye yazariz

Bilmiyorum ben yaparım ederim dediğim zaman gerçekten demiyorum..Bunu gerçekten diyen insanlar varsa bilemiyorum..Ben genele bakarım....Başka bir arkadaşın eşi de kendine psikolijk şiddet uyguluyormuş,erkeği üstün görerek..Ona böyle kolay; boşanma,fevri davranma diyemedim hatta hiç demedim.Çünkü fevri davranmadığnı ve fikri anlaşmazlığın zor düzeleceğini düşündüm.Kişiye özel düşünmek gerek..

Son düzenleme:

ayyynen oyle bu kadar

Eve geldim ama kapiyi arkadan kilitledim onu eve almayacam suan zili çalıyor
Açmıyor um

Arkadasim sen polyanna filanmisin ben anlamadimki?
Hemcinslerinin darp edilmesi hakarete ugramasindan zevk aliyorsun gibi bi anlam cikardim ben suan
Zaten adam darp etmemis,aynen sadece birkac hakaret -ki her evlilikte olur birazda ittirmis dimi.

birinin darp edilmesinden ben neden zevk alayım, dalga mı geçiyorsun? neyse onu söylüyorum.

evet adam darp etmemiş, bu arkadaş ölesiye dayak yemiş gibi abartarak anlatmış. hakaretler, bagırış çagırışlar da kavga esnasında olabilecek şeyler. size kalsa evli insan kalmayacak ortada.

Eve geldim ama kapiyi arkadan kilitledim onu eve almayacam suan zili çalıyor
Açmıyor um

Aferin sana cikolata, seni canınla tehdit eden adamı süründür ama boşanma sakın aman ha. Sonuçta öldürmedi daha seni değil mi, alt tarafı ağzını kırarım, kesicem bi gün seni falan diyor. Ne var kii? Bi de çeneni alıp sıkmış, çeneni kırmadan olmaz eksik bırakmış onu vah vah. Artık barıştıktan sonra bir dahaki sefere...

çikolata kız herşey sevgiden geçer canım sana bi sorum var ..evi terkedip özel eşyalarını alsan başka evde yaşasan eşinle sevgili gibi ayrı evlerde yaşarmıydın bunun cevabı önemli cnm o böyle bişeyi kabul edermi bunun cevabı seni sonuca götürür umarım ...özellikle kaynana ve görümce olmadan sadece ikiniz flört yani

Aaaa yine mervecik gelmiş, bu tip konuların trollü de sensin vallahi. Kadın düşmanı mısın nedir? Bi de dalga geçer gibi çeneni sıkmış sadece kırmamış falan yazmış, özellikle de böyle konuları bekliyor ha. Acaba bunlar Amerika ve İsrailin oyunları falan mı

Eve geldiginde seni darp ederse polisi ara darp raporu al sikayetci ol. Kaynananida sikayet edebilirsin

Keşke eve dönmeseydiniz. Kesecegim seni diye tehdit ediyorsa bunu yapamayacagının garantisi yok her gün kadın cinayetine uyanıyoruz. Gerekirse polisi arayın allah yardımcınız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin cogu yorumunu biliyoruz mervecik sıkma kendini...
ya sen evlimisin? hic darp edildinmi hayatinda? bagris cigiris olabilir evet ama iki yumrugunun arasinami ne kafasini almak filan ne demek ya? sen kendine bunu yakistirabiliyormusun? bu pozisyonda kendini gorebiliyormusun? once bunu bir dusun

İşte düşünceler farklı..Kimi psikolijik şiddeti daha zararlı görür,kimi de keserim lafından korkup kaçar..Can acısı geçer de kalp acısı geçmez ;ben bunu gördüğümden beri böyle düşünüyorum..Beni kesmedi,öyle katil ruhlu değildi sevdiğim adam,ama kesmekten beter etti ..Ölmeken beter olmak diye bir tabir vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…