evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

ben kendi dedigim seylerden mesulum.polise siginma evine git dedigimi hatirlamiyorum....
bence dememeli ama..
zaten senin fanlarin gelmis mervecik birazdan buralari solen alani olacak...

ne demek bitmiştir yaa? insanların sinirlendikleri ve sakin olamadıkları zamanlar hiç mi olamaz? her gün tanımadıgınız bir sürü insanla mıç mıç sevecen tavırlar, sahte gülüşmeler ve arkadaşlıklar.... ama eşlere gelince '' hiç çekemem''...

ben erkekçi degilim, kadın düşmanı da degilim.

ayy kızlar yemeyin birbirnizi.. bu kız yazmıyorr galiba kapıyı açtıııı:18:

E tamam bukadar tartışmayalım.Boşanma sebebi madem çoğunuzca boşansın..Oy birliğiyle karar verildi:).

valla burda noter tasdikli bir muhatap seçemiyor insan kendine.
benim de yazdıklarımı başkaları direk alıntılayıp cevap verebiliyor.
ayrıca eğer siz "nerenle okuyorsun" kelimesini hakaret olarak kabul etmiyorsan. keserim seni kelimesini de pek dikkate almaman lazım.
kaldı ki, bir erkeğe beni nerenle dinliyorsun dersen muhtemelen karşında çok kibar bir erkekte bulamazsın.
Bırak bir erkeği, bu söylem bana yapılsaydı, bende çok kibar cevap vermezdim açıkcası.

Valla sinir olduğum sürüyle insan var. Gideyim de bi yumruğu çakayım madem, sonra da "sinirliydim ne var?" derim Sağol mervecik yepyeni ufuklar açtın şu an önümde inan ki... Sen bir gün çıkacaksın ve " İşte tüm bu yorumlarım şakaydı" falan diyeceksin değil mi? Ben öyle avutuyorum kendimi

keşke bu gece sinirleriniz yatışana kadar arkadaşınızda kalsaydınız.. bi süre sonra oturulup konusulabilirdi sorunlar üzerine sakinleştikten sonra tabii.

nerenle okuyorsun dememce ben sahsen sakinca goremedim? mervecik'in cevaplari meshur zaten ozellikle darp olaylari..keserim seni kelimesiyle arasindaki farki goremiyorsan ben artik ne diyim.
bi hemcinsimin boyle dusunmesi beni saskinliga ugratti

Ozaman boşanma sonrası çikolata kız depresyonun dibine girdiğinde yardımlarınızı bekliyoruz kızlar:)

Mervecikcik kesin erkek. Ya da bilemiyorum yaa, şiddeti çok normal gören hatunlar var, onlardan da olabilir.

şiddeti normal görmek gibi bir durum yok ortada.

kadınlara çok destek çıkan, erkekleri aşagılayan (erkekler canidir diyen mesela) feminist erkekler de var ortalıkta. onlardan biri yazsa ''bu kesin kadın'' derdin herhalde? zannediyorsunuz ki herkes sizin gibi düşünüyor. farklı biri çıkınca ya erkektir ya cahil ya şiddeti normal görür ya da salaktır. anca böyle etiket yapıştırırsınız.

Kizlar bence tartismayin konuyu acan arkadas ne durumda onu cok merak ediykrum. Siddeti sadece temasla dedegerlendirenler bence cok acimasiz. Boyle zavallilarla vakit kaybetmeyin.

Kapiyi acmadim kiracam dedi yine acmadim embesil ac şu kapiyi beni binaya rezil.etme sen zaten rezil bi insansin anami uzdugum icin cok pismanim orosb.... dedi........
Inanamıyorum daha bu sabah beni sevdigini soyluyordu ...
Sen zaten iyi bii insan olsan anamla bacimla olan sorunlar bu hale gelmezdi dedi..... agzina geleni saydi yani. Kiyafetlerimi alayim evi terk edecem dedi bende pazartesi davayi acicam dedim o da insallah kurtarirsin beni kendinden anami da dedi.. kapiyi kirmak icin ugrasti polisi arayacam rezil edecem dedi . Bende kesecegim dedin ya ne acacam dedim o da senin gibi uc kurusluk insani kesipte ne yapacam dedi... ac dedi defol git dedim acmadim. Bende . Ettigi hakaretler cok canimi yakti. Onun canini acitmak istedim araliksiz hakaret ediyordu. Bende onun yakin arkadasi vardi adi koray. Ondan once koray bana evlenme teklifi etmisti kabul etmemistim . Sonra esimi kabul edince ben bi daha gorusmemislerdi. Bende keske korayla evlenseydim . Seninle evlenerek hayatimin en buyuk hatasini yaptim beni hic bi anlamda mutlu edemedin ne bi insan ne de bi kadin olarak dedim
HAkaretleri bitti .. Hiçbirsey soylemedi sustu.. bi iki defa daha ac filan dedi sonra defoldu gitti.. kesin bosaniyoruz..

Önceki konuyu okudular mı arkadaşlar?Bana eşi öyle biri değilmiş gibi geliyor.Hani kapıyı açınca kesecek falan..Şuan korku filmi hissi oluştu konuşulanlardan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…