- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
seni kesecegim demek ve hafiften itmek.... bunlar darp falan degil, hiç abartmayın.
en sinirli halindeyken bile kimse bir başkasına HEM DE kendisinden ÇOK ÇOK güçsüz birine söyleyemez öyle mi? niyeymiş kocası sabır taşı mı fevri hareketlerini yutsun hepi, kadın durmadan konuşsun ama hep yutsun? erkeklerin çeneleri çalışmaz ki çokk. çene yarışına giremezler o yüzden. sırf laf yetiştiremiyor diye üstüne gitmiştir adam da patlamıştır.
hem adamın bir şey yaptıgı da yok. abarttıkça abarttınız iyice doldurdunuz kızı. yok polis yok kadın sıgınma evi... noluyor canım böyle?
kapi zaten 1-2 gune acilir herkes eski haline doner biz bizi yedigimizle kaliriz ya neyse
valla bana nedense zorla evlendirilip dayaga maruz kalmis 50lik teyzeler gibi geldi ama....
E tamam karşılıklı sakin sakin konuşamıyorlarsa bitmiştir bu iş. mervecik sen gerçek misinErkek çıksan falan sevineceğiz forumca, yoksa bir hemcinsimin bu derece erkekçi ve kadın düşmanı olması beni dehşete düşürecek
pardon?
ben suan mervecikle muhattabim.ayriyetten ben 'hemen bosanin boyle olmaz!!!' filan dedigimi hatirlamiyorum.ve mervecik hakareti bile normal karsilamis,benim dediklerim koymaz merak etmeyin siz.
zaten hakaretvari konustugumuda dusunmuyorum burda insan gibi konusuyoruz.
esinin sozlerini darp olarak degerlendirmedim uyguladigi fiziksel darptan bahsettim.altini cizerim
valla varya banada öle gelıyor görmüş geçirmiş derler ya aynen canım ya 50 lik teyze süpermiş
ayy kızlar yemeyin birbirnizi.. bu kız yazmıyorr galiba kapıyı açtıııı:18:
Valla o da mümkün, dayağı yiyip yiyip bu konuların karşısında çayını yudumlayarak "tek değilim oh beter olsunlar" mı diyordur nedir
pardon?
ben suan mervecikle muhattabim.ayriyetten ben 'hemen bosanin boyle olmaz!!!' filan dedigimi hatirlamiyorum.ve mervecik hakareti bile normal karsilamis,benim dediklerim koymaz merak etmeyin siz.
zaten hakaretvari konustugumuda dusunmuyorum burda insan gibi konusuyoruz.
esinin sozlerini darp olarak degerlendirmedim uyguladigi fiziksel darptan bahsettim.altini cizerim
ne demek bitmiştir yaa? insanların sinirlendikleri ve sakin olamadıkları zamanlar hiç mi olamaz? her gün tanımadıgınız bir sürü insanla mıç mıç sevecen tavırlar, sahte gülüşmeler ve arkadaşlıklar.... ama eşlere gelince '' hiç çekemem''...
ben erkekçi degilim, kadın düşmanı da degilim.
valla mervecikten herşey olabılırgenelde bu tarz konularda kendısının yorumları fazlaca demek kı bı bag var arada
valla bende oyle dusunuyorum suan
ben gayet sakinim ama hemcinsimi korumam baya dokundu hanfendilere...
valla burda noter tasdikli bir muhatap seçemiyor insan kendine.
benim de yazdıklarımı başkaları direk alıntılayıp cevap verebiliyor.
ayrıca eğer siz "nerenle okuyorsun" kelimesini hakaret olarak kabul etmiyorsan. keserim seni kelimesini de pek dikkate almaman lazım.
kaldı ki, bir erkeğe beni nerenle dinliyorsun dersen muhtemelen karşında çok kibar bir erkekte bulamazsın.
Bırak bir erkeği, bu söylem bana yapılsaydı, bende çok kibar cevap vermezdim açıkcası.
Mervecikcik kesin erkek. Ya da bilemiyorum yaa, şiddeti çok normal gören hatunlar var, onlardan da olabilir.
tabikide fikrini söyliyceksin..inşallah kızcağız üzülmemiştir açtıysa kapıyı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?