- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Valla sinir olduğum sürüyle insan var. Gideyim de bi yumruğu çakayım madem, sonra da "sinirliydim ne var?" derimSağol mervecik yepyeni ufuklar açtın şu an önümde inan ki... Sen bir gün çıkacaksın ve " İşte tüm bu yorumlarım şakaydı" falan diyeceksin değil mi? Ben öyle avutuyorum kendimi
nolur kVga etmeyin konum kapanmasinKizlar bence tartismayin konuyu acan arkadas ne durumda onu cok merak ediykrum. Siddeti sadece temasla dedegerlendirenler bence cok acimasiz. Boyle zavallilarla vakit kaybetmeyin.
şiddeti normal görmek gibi bir durum yok ortada.
kadınlara çok destek çıkan, erkekleri aşagılayan (erkekler canidir diyen mesela) feminist erkekler de var ortalıkta. onlardan biri yazsa ''bu kesin kadın'' derdin herhalde? zannediyorsunuz ki herkes sizin gibi düşünüyor. farklı biri çıkınca ya erkektir ya cahil ya şiddeti normal görür ya da salaktır. anca böyle etiket yapıştırırsınız.
nolur kVga etmeyin konum kapanmasin
Size cok ihtiyacim var
Ne olur kavga etmeyin
yumruk cakmak darp degilki cow??? bir daha dusun bence arabayla ez belki anca hirsini alirsin
nolur kVga etmeyin konum kapanmasin
Size cok ihtiyacim var
Ne olur kavga etmeyin
Bacaklarından tutup balkondan mı sallandırsam? Sonra da aşağı atarım darba girer mi ki o
yumruk cakmak darp degilki cow??? bir daha dusun bence arabayla ez belki anca hirsini alirsin
''yumruk çakmak'' nerden çıktı? çarpıtmaya bak... abartmanın çarpıtmanın böylesi. çok gülünçsün.
kızz sen kapıyımı açtınnn
Eşimle yine annesi ve kiz kardesi yuzunden kavga ettik. Daha önceden de sorunlarimiz vardi bir yillik evliyim ama hic sevildigimi hissedemiyordum. Ama hic. Esim cok duygusuz bir insan. Ailesi yuzumden beni cogu kere ezmistir. Bu bir yillik zamanda da Çoğu zaman mutsuzdum. Bugun isten geldim konu konuyu acti annesiyle kizkardesi yuzund3n benim bebegim düştü oralara kadar geldi. Onlarin suçu yuzde onsa benimki yuzde doksan. Ben essekmisim. Onlarin oyununa geliyomusum. Hiçbirsey yokmus gibi umursamayacakmisim . Bebegimi kaybettikten sonra herseyden korkar oldum. Kv ve gorumce ya iftiralar yalanlarpa esimi de benden alirlarsa diye geceler kabuslar goruyodum.
Kavga ettik. Cenemi yumruklarinin arasina aldi sıktı sıktı bigun kesecegim seni dedi. Cikti arkadasina gitti bende arabaya bindim. Su an sokaktayim arabanin icinde ne yapayım nereye gideyim bi akil verin ne olur
Otele mi gideyim arkadasima mi gideyim
bence eve gitmekle hata ettin zaten çünkü kapıya gelicek ve böyle rezillik çıkarıcaktı ki çıkarmış
Kapiyi acmadim kiracam dedi yine acmadim embesil ac şu kapiyi beni binaya rezil.etme sen zaten rezil bi insansin anami uzdugum icin cok pismanim orosb.... dedi........
Inanamıyorum daha bu sabah beni sevdigini soyluyordu ...
Sen zaten iyi bii insan olsan anamla bacimla olan sorunlar bu hale gelmezdi dedi..... agzina geleni saydi yani. Kiyafetlerimi alayim evi terk edecem dedi bende pazartesi davayi acicam dedim o da insallah kurtarirsin beni kendinden anami da dedi.. kapiyi kirmak icin ugrasti polisi arayacam rezil edecem dedi . Bende kesecegim dedin ya ne acacam dedim o da senin gibi uc kurusluk insani kesipte ne yapacam dedi... ac dedi defol git dedim acmadim. Bende . Ettigi hakaretler cok canimi yakti. Onun canini acitmak istedim araliksiz hakaret ediyordu. Bende onun yakin arkadasi vardi adi koray. Ondan once koray bana evlenme teklifi etmisti kabul etmemistim . Sonra esimi kabul edince ben bi daha gorusmemislerdi. Bende keske korayla evlenseydim . Seninle evlenerek hayatimin en buyuk hatasini yaptim beni hic bi anlamda mutlu edemedin ne bi insan ne de bi kadin olarak dedim
HAkaretleri bitti .. Hiçbirsey soylemedi sustu.. bi iki defa daha ac filan dedi sonra defoldu gitti.. kesin bosaniyoruz..
ben sana kapıyı aç demiştim. o durumda kapının dışında kalan kim olursa olsun siniri kat kat artacaktır elbette. sen ne bekliyordun, kapının ardından sana serenad yapıp özür mü dileyecekti? adamı kendi evine sokmamışsın, sinirlenir hakaret de eder elbette.
bravo sanaumarım boşanırsınız. adamı kendi evine almamak ne demek? bir anda yoldan geçen bir hırsız bir katil muamelesi görmeye başlamış. sinirlenmekte çok haklı. neyse umarım bu adam kararından dönmez ve seni boşar. buradakilerle takılırsınız bundan sonra. hadi hayırlı olsun.
Kapiyi acmadim kiracam dedi yine acmadim embesil ac şu kapiyi beni binaya rezil.etme sen zaten rezil bi insansin anami uzdugum icin cok pismanim orosb.... dedi........
Inanamıyorum daha bu sabah beni sevdigini soyluyordu ...
Sen zaten iyi bii insan olsan anamla bacimla olan sorunlar bu hale gelmezdi dedi..... agzina geleni saydi yani. Kiyafetlerimi alayim evi terk edecem dedi bende pazartesi davayi acicam dedim o da insallah kurtarirsin beni kendinden anami da dedi.. kapiyi kirmak icin ugrasti polisi arayacam rezil edecem dedi . Bende kesecegim dedin ya ne acacam dedim o da senin gibi uc kurusluk insani kesipte ne yapacam dedi... ac dedi defol git dedim acmadim. Bende . Ettigi hakaretler cok canimi yakti. Onun canini acitmak istedim araliksiz hakaret ediyordu. Bende onun yakin arkadasi vardi adi koray. Ondan once koray bana evlenme teklifi etmisti kabul etmemistim . Sonra esimi kabul edince ben bi daha gorusmemislerdi. Bende keske korayla evlenseydim . Seninle evlenerek hayatimin en buyuk hatasini yaptim beni hic bi anlamda mutlu edemedin ne bi insan ne de bi kadin olarak dedim
HAkaretleri bitti .. Hiçbirsey soylemedi sustu.. bi iki defa daha ac filan dedi sonra defoldu gitti.. kesin bosaniyoruz..
Aglamaktan yazamıyorum ne olur biseyler soyleyin ne olur kendimi dumyanin em adi en basit insani hissediyorum su an
Napacam ben yalvaririm yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?