- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 572
- 178
- 37
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Ailem yok yasadigim sehirde
ben sana kapıyı aç demiştim. o durumda kapının dışında kalan kim olursa olsun siniri kat kat artacaktır elbette. sen ne bekliyordun, kapının ardından sana serenad yapıp özür mü dileyecekti? adamı kendi evine sokmamışsın, sinirlenir hakaret de eder elbette.
bravo sanaumarım boşanırsınız. adamı kendi evine almamak ne demek? bir anda yoldan geçen bir hırsız bir katil muamelesi görmeye başlamış. sinirlenmekte çok haklı. neyse umarım bu adam kararından dönmez ve seni boşar. buradakilerle takılırsınız bundan sonra. hadi hayırlı olsun.
Pazartesi davayi açıyorum. .Bir boşanmaya da böylece şahit olduk..Hayırlısı olsun..Belli olmaz ama bir araya gelir bence bunlar..Ama şu durumda ayrrılıp bir daha yüzünü görmeyenler de oluyor..İksiinden birisi..Bakalım hangisi olacak.İzlemedeyiz..
eski eşim bana "sen bir gün benim elimde öleceksin" demişti...
ilk sayfalarda da bir bayan yazmış şimdi düzelse bile 4-5 ay sonra yine bozulur gibisinden....
adam sana "kendini kestirteceksin" demiş...
bela davul çala çala geliyor...bu kadın cinayetleri nasıl çıkıyor zannediyorsunuz?
senin yerinde olsam darp raporu alır davayı açarım ha bu aşamada yalvarır yakarır deli gibi pişman olur tamam bir şans veririm.bu dediklerimi yaparım ki böyle bir şey tekrarlandığı anda arkama bakmadan gideceğimi bilsin.sana asla eve dön küs dargın dur demem diyemem.söylediği yaptığı şeyler basit değil.lütfen aklını başına al.hiçkimse vazgeçilmez değil..
bugün dilinde olan şey (ALLAH korusun) yarın eylemlerine dökülebilir.
ayrıca sen abartıyor da olabilirisin SEN HAKSIZ DA OLABİLİRSİN.bunun karşılığı çeneni sıkıp "kendini kestirtme" demek mi?
lütfen mantıklı düşün, mantıklı düşünün...
Ben eve onunla barismak icin gitmedim
Barismadim da zaten
Yarın obur gun bosanirkem eline koz olmasin diye gittim
EVe git dedin hadi neyse de sacmalama ya neden acCakmisim kapiyi
Bi kere kurdugu ilk cumle embesil ac kapiyi diyor
Neden acayim ya
Aglamaktan yazamıyorum ne olur biseyler soyleyin ne olur kendimi dumyanin em adi en basit insani hissediyorum su an
Napacam ben yalvaririm yazin
Nedne kendini kötü hissediyorsun...Gitti işte,bunu istemiyor muydun,ondan korkmuyor muydun?
Evetcanımm şimdi okudum gelişmeleritavrını koyman iyi olmuş elbette.. ama eşin ağzını bozmuş... pişman olacağından eminim bu erkekler aynı fabrikasyon hep.... sen üzme kendini... hergun tartışmaktansa bir gun tartışıp sonuca ulaşması yada karşı tarafın senin tavrını algılaması daha iyi bence..'' bence'' diyorummm arkadaşlarr bu benim fikrimm.. muhalif olmak isterseniz bana özelden yazın kızcağın konusunu işgal etmeyelim
Daha sabah bana sen8 seviyorum diyem insan aksaminda nasil rezil adi embesil diyebiliyorNedne kendini kötü hissediyorsun...Gitti işte,bunu istemiyor muydun,ondan korkmuyor muydun?
EVe git dedin hadi neyse de sacmalama ya neden acCakmisim kapiyi
Bi kere kurdugu ilk cumle embesil ac kapiyi diyor
Neden acayim ya
ACmadim
Kirmakla tehdit etti ama yine acmadim
Iste bende bunu diyorumAdama bak yaaa..embesil ac kapiyi ne demek..boyle konular okudukca sinirlerim tepeme cikiyoo
Bende acmamakla dogru yaptığımı düşünüyorum ama anlamadım ki simdi bunlarıasil size bravo
sizin dediginizi yapmadi diye umarim bosanirsiniz seni bosar demeniz mi gerekiyor
kapiyi acmayarak dogru olani yapti kocasi yapma lutfen konusalim anlasalim diyecegi yerde kestirtme kendini o.. diyerek kizin en dogrusunu yapttiginida ispatlamis zaten
Cok kötüyüm ..........:'( Allahim bu mubarek gunlerin hurmetine kalbini ferahlatsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
asil size bravo
sizin dediginizi yapmadi diye umarim bosanirsiniz seni bosar demeniz mi gerekiyor
kapiyi acmayarak dogru olani yapti kocasi yapma lutfen konusalim anlasalim diyecegi yerde kestirtme kendini o.. diyerek kizin en dogrusunu yapttiginida ispatlamis zaten
Kapıyı açsan belki daha kötüleri gelecekti başına. Sen buradaki 'kadın kısmısı kocişinin sözünden çıkmamalı.' zihniyetindeki ablalara bakma.
Boşanmak kötü bir şey değil, ve evet böyle şeyler yaşadığın bir adamdan boşanmak belki de dünyanın en güzel şeyi.
Şiddet şiddeti doğurur, bugün lafını eden yarın bunu eyleme döker. Eve dönmekle iyi etmişsin, yarın öbür gün davanızda eşinizin elinde koz olmasın.
Umarım hakkında hayırlısı olur. Derin bir nefes al ve sakinleşmeye çalış. Hiçbir şeyin sonu değil bu.
ben sana barışmak içinmi gittin dedimki bu savunma neden onuda anlamış değilim :26: yahu ne kozu geçicekmiş eline hakim sorsa beni kesmekle tehdit etti arkadaşıma sığındım dersin bu kadar basitkapıyı açmayıp daha çok sinirlendirmek ne kadar doğru bilemiyorum o yüzden gitmicektin işte
niye? kaç saattir siz demiyor musunuz boşan boşan diye? şimdi ben de diyorum işte, umarım o adam boşar kararından da vazgeçmez diyorum işte. sizle hem fikir oldum, yine mi yaranamadım?
kadın fevri davranacak, adamı bunaltacak, kapıyı açmayıp adamın KENDİ evine girmesine engel olacak, adama katil muamelesi yapacak kocasına yani... ve bütün bunlara ragmen adam gelip ''karıcıgım lütfen konuşalım'' diyecek, öyle mi? pes yani..
Ciddiye alıp muhattap olma bu tarz yorumlarla. En doğrusunu yapmışsın. Sana or.spu diyen adamla senin ne işin olur ya? Aç davanı pazartesi ilk iş.
Boşandınız mı hiç bilmiyorum ama mahkeme işleri farklı işliyor..
Sana pes bıkmadın mı şu forumda herkesle muhalefet olmaktan? Tek işin sinir bozmak. Sen kocişinden git ye dayağını, her kadın bunları kaldırabilecek yapıda olmayabilir. Ki olmasın da zaten. Şaka mıdır nedir ya...İyi valla hakaretlere de bi kılıf buldu, sen erkek kölesi olmayı sorun etmiyorsun belli ki, kendi ufak hapishanende mutluluklar sana. Her dayak konusunun vazgeçilmez ismi olduğuna göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?