evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

asil size bravo
sizin dediginizi yapmadi diye umarim bosanirsiniz seni bosar demeniz mi gerekiyor
kapiyi acmayarak dogru olani yapti kocasi yapma lutfen konusalim anlasalim diyecegi yerde kestirtme kendini o.. diyerek kizin en dogrusunu yapttiginida ispatlamis zaten

Pazartesi davayi açıyorum. .
O da istiyor anlasmali bosanicaz

LUtfen yaz
Cok iyi geliyor yazdiklarin senin
Bende bunu söyleyeceğim
Kavga ettik diye kendini kestirtme ne demek ya
Cenemi yumruklariyla sikmak ne demek

Ben eve onunla barismak icin gitmedim
Barismadim da zaten
Yarın obur gun bosanirkem eline koz olmasin diye gittim

ben sana barışmak içinmi gittin dedimki bu savunma neden onuda anlamış değilim :26: yahu ne kozu geçicekmiş eline hakim sorsa beni kesmekle tehdit etti arkadaşıma sığındım dersin bu kadar basit kapıyı açmayıp daha çok sinirlendirmek ne kadar doğru bilemiyorum o yüzden gitmicektin işte

EVe git dedin hadi neyse de sacmalama ya neden acCakmisim kapiyi
Bi kere kurdugu ilk cumle embesil ac kapiyi diyor
Neden acayim ya

sen ne bekliyorsun daha az önce büyük bir kavga etmişsiniz... elinde çiçekle ''aşkım kapıyı açar mısın'' mı diyecekti? sen adama hırsız muamelesi, katil muamelesi yaparsan, adamın kendi evine girmesini engellersen o da embesil der. etki-tepki. bi anormallik göremedim.

Aglamaktan yazamıyorum ne olur biseyler soyleyin ne olur kendimi dumyanin em adi en basit insani hissediyorum su an
Napacam ben yalvaririm yazin

:'( Allahim bu mubarek gunlerin hurmetine kalbini ferahlatsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet
Hep üstü kapaniyodu bi sekilde
Bu sefer kopacaksa kopsun artik
Ne yaşıyorum ne ölüyorum
Hep sürünuyorum
Ne olacak sorusu beni daha fazla yoruyor

Nedne kendini kötü hissediyorsun...Gitti işte,bunu istemiyor muydun,ondan korkmuyor muydun?
Daha sabah bana sen8 seviyorum diyem insan aksaminda nasil rezil adi embesil diyebiliyor
Soktayim hala

Kapıyı açsan belki daha kötüleri gelecekti başına. Sen buradaki 'kadın kısmısı kocişinin sözünden çıkmamalı.' zihniyetindeki ablalara bakma.
Boşanmak kötü bir şey değil, ve evet böyle şeyler yaşadığın bir adamdan boşanmak belki de dünyanın en güzel şeyi.

Şiddet şiddeti doğurur, bugün lafını eden yarın bunu eyleme döker. Eve dönmekle iyi etmişsin, yarın öbür gün davanızda eşinizin elinde koz olmasın.
Umarım hakkında hayırlısı olur. Derin bir nefes al ve sakinleşmeye çalış. Hiçbir şeyin sonu değil bu.

EVe git dedin hadi neyse de sacmalama ya neden acCakmisim kapiyi
Bi kere kurdugu ilk cumle embesil ac kapiyi diyor
Neden acayim ya

Ciddiye alıp muhattap olma bu tarz yorumlarla. En doğrusunu yapmışsın. Sana or.spu diyen adamla senin ne işin olur ya? Aç davanı pazartesi ilk iş.

ACmadim
Kirmakla tehdit etti ama yine acmadim

Bence çok iyi yaptın... özgüveni eksik.. kocasından ayrılınca dünyanın sonu gelecekmiş gibi düşünen ve davranan insancıklar şunu unutuyorlar, Onlar elin oğlu her ne kadar eşin hayat arkadaşın olsada.. dolayısıylaa sizi kırmasıda böyle kötü muamele etmeside muhtemel yaşamalısınızz.. yani demem o ki bir gün size hiç beklemediğiniz bir tepki, söz ya da muamelede bulunursa ona ONUN VAZGEÇİLMEZ olmadığını söyleyip, başınızı dik tutup ayaklarınız yere sağlam basabilmeli.. İster ekonomik özgürlüğünüz olsun ister olmasın.. Kadın olmayı becerebilmek önemli... kadınca yaşamayı becerebilmek.. hakettiğimizi yaşamk.. hepsi bu.. ben evliyimmm eşimi çok çokkk seviyorummm ve gerçekten çook seviliyorummm Ancak bir gün Allah korusun da ayrılırsak da ölmem heralde.. çok üzülürümmm amam dünyanında sonu gelmezz... mantıken böylee yaniii

Adama bak yaaa..embesil ac kapiyi ne demek..boyle konular okudukca sinirlerim tepeme cikiyoo
Iste bende bunu diyorum
Napicam ben ya
Bosanmak sorun degilde
Cok şükür meslegim var memurum
Depresyondan nasil cikicam

Bende acmamakla dogru yaptığımı düşünüyorum ama anlamadım ki simdi bunları

:'( Allahim bu mubarek gunlerin hurmetine kalbini ferahlatsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok kötüyüm ..........
Sanki dunya yikildi ben altında kaldim

niye? kaç saattir siz demiyor musunuz boşan boşan diye? şimdi ben de diyorum işte, umarım o adam boşar kararından da vazgeçmez diyorum işte. sizle hem fikir oldum, yine mi yaranamadım?

kadın fevri davranacak, adamı bunaltacak, kapıyı açmayıp adamın KENDİ evine girmesine engel olacak, adama katil muamelesi yapacak kocasına yani... ve bütün bunlara ragmen adam gelip ''karıcıgım lütfen konuşalım'' diyecek, öyle mi? pes yani..

KApiyi acmadim diye cok aşırı sinirlendi
TEkmeledi kirmaya calisti ugrassa kirardi da
Bencede iyi ettim. Bosanirken ne pislikler iftiralari atardi kimbilir
Azından eline koz vermedim

Boşandınız mı hiç bilmiyorum ama mahkeme işleri farklı işliyor..

Sana pes bıkmadın mı şu forumda herkesle muhalefet olmaktan? Tek işin sinir bozmak. Sen kocişinden git ye dayağını, her kadın bunları kaldırabilecek yapıda olmayabilir. Ki olmasın da zaten. Şaka mıdır nedir ya...İyi valla hakaretlere de bi kılıf buldu, sen erkek kölesi olmayı sorun etmiyorsun belli ki, kendi ufak hapishanende mutluluklar sana. Her dayak konusunun vazgeçilmez ismi olduğuna göre...

ayy supersin canim vallaha sesimle guldum
gercektende ya bir bayan bir bayana destek olacagi yerde kolayini bulsa dayagini yiyip oturaydin diyecek neredeyse yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…