- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Yapacağım zaten ama o kadar kotuyum ki inanamıyorum bu hale geldigimize
Kapıyı açsan belki daha kötüleri gelecekti başına. Sen buradaki 'kadın kısmısı kocişinin sözünden çıkmamalı.' zihniyetindeki ablalara bakma.
Boşanmak kötü bir şey değil, ve evet böyle şeyler yaşadığın bir adamdan boşanmak belki de dünyanın en güzel şeyi.
Şiddet şiddeti doğurur, bugün lafını eden yarın bunu eyleme döker. Eve dönmekle iyi etmişsin, yarın öbür gün davanızda eşinizin elinde koz olmasın.
Umarım hakkında hayırlısı olur. Derin bir nefes al ve sakinleşmeye çalış. Hiçbir şeyin sonu değil bu.
işte hayali korkular bunlar. kapıyı açsa daha kötüleri olurmuş, adam belki öldürürmüş...
burada kimsenin ''kocişinin sözünden çıkma'' dedigi falan olmadı. ''fevriligi bırak oturun sakinleşin'' dedi benim gibi düşünenler. siz ise ''kendini ezdirme, güçlü ol'' kisvesi altında boşanmayı övdünüz ve teşvik ettiniz kadını ve sonucunda kadın iyice artırdı gerilimi. yok kötü bir şey degilmiş de, dünyanın en güzel şeyiymiş de boşanmak. her boşanma başına para kazanıyorsunuz sanki bu ne heves?
adamın etmedıgı hakaret kalmamıs, tehdıt etmıs kadınıniye? kaç saattir siz demiyor musunuz boşan boşan diye? şimdi ben de diyorum işte, umarım o adam boşar kararından da vazgeçmez diyorum işte. sizle hem fikir oldum, yine mi yaranamadım?
kadın fevri davranacak, adamı bunaltacak, kapıyı açmayıp adamın KENDİ evine girmesine engel olacak, adama katil muamelesi yapacak kocasına yani... ve bütün bunlara ragmen adam gelip ''karıcıgım lütfen konuşalım'' diyecek, öyle mi? pes yani..
Iste bende bunu diyorum
Napicam ben ya
Bosanmak sorun degilde
Cok şükür meslegim var memurum
Depresyondan nasil cikicam
Bende acmamakla dogru yaptığımı düşünüyorum ama anlamadım ki simdi bunları
Cok kötüyüm ..........
Sanki dunya yikildi ben altında kaldim
işte hayali korkular bunlar. kapıyı açsa daha kötüleri olurmuş, adam belki öldürürmüş...
burada kimsenin ''kocişinin sözünden çıkma'' dedigi falan olmadı. ''fevriligi bırak oturun sakinleşin'' dedi benim gibi düşünenler. siz ise ''kendini ezdirme, güçlü ol'' kisvesi altında boşanmayı övdünüz ve teşvik ettiniz kadını ve sonucunda kadın iyice artırdı gerilimi. yok kötü bir şey degilmiş de, dünyanın en güzel şeyiymiş de boşanmak. her boşanma başına para kazanıyorsunuz sanki bu ne heves?
Yapacağım zaten ama o kadar kotuyum ki inanamıyorum bu hale geldigimize
Onca soylenen laftan sonra nasil evli kalabilirimSonuc bi evlilik daha pisi pisine bittimi yani...yapmayin arkadaslar insanlar sinirli olunca her seyi soyluyo...ayril bitsin diyen arkadaslarin hemen hepsi bu gece bu kizin yasadigina yakin seyler yasamistir...hanginiz bosandiniz...kavga cikti adam evden uzaklasti yat uyu sabah zaten ikinizde sakinlesceksiniz kavgasiz bi sekilde konusarak sorunu cozebilirlerdi...oyuncak deil evlilik ben cok eminim yarin bu aksam olanlar icin iki tarafta pisman olucak umarim bi sans daha verebilirler birbirlerine o kadar sozden sonra
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sana pes bıkmadın mı şu forumda herkesle muhalefet olmaktan? Tek işin sinir bozmak. Sen kocişinden git ye dayağını, her kadın bunları kaldırabilecek yapıda olmayabilir. Ki olmasın da zaten. Şaka mıdır nedir ya...İyi valla hakaretlere de bi kılıf buldu, sen erkek kölesi olmayı sorun etmiyorsun belli ki, kendi ufak hapishanende mutluluklar sana. Her dayak konusunun vazgeçilmez ismi olduğuna göre...
ayy supersin canim vallaha sesimle guldum
gercektende ya bir bayan bir bayana destek olacagi yerde kolayini bulsa dayagini yiyip oturaydin diyecek neredeyse yaa
Aramiz iyiyken seviyorum diyorBoyle dusunmeyin lutfen
Umarim hakkinizda en hayirlisi olur
Bana kizmayin ama pisman olsa af dilese? Tepkini ne olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok boşanmadım yeni evliyimne derse desin artık can güvenliği olmayan evdemi kalıcak hoş dönmüş zaten boşa konuşuyoruz
Onca soylenen laftan sonra nasil evli kalabilirim
Bana Yuzsuz dedi annem seni istemedigi halde evine gittin dedi
Bana yapistin ilk sevgilimsin dedin seviyorum dedin bende acidim aldim dedi
BEn onca laftan sonra nasil evli kalabilirim
adamın etmedıgı hakaret kalmamıs, tehdıt etmıs kadını
sen kalkmıs ''kapıyı açsaydın, adam boşar inşallah senı, katıl muamelesı yapma adama '' dıyorsun
sen gerçek mısın yahu?ilgi çekmek için bu kadar savaş verme bence
çünkü bu yaptıgının adı başka bır sey olamaz.
kadın zor durumda oldugundan bahsedıyor, sen neler dıyorsun.
vallahı yazmayacaktım ama dayanamadım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?