evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

Yapacağım zaten ama o kadar kotuyum ki inanamıyorum bu hale geldigimize

tatlım bundan sonraki telefon konuşmalarını kaydett.. bazı telefonlarda bu özellik var.. telefon konuşması yaptıgın sırada konuşmayı oldugu gbi kaydedebiliyorsunn.. ve eger sana telde küfür falan edersee hakaret davasından kendini kanıtlayabilirsin ya da senin üstüne iftira atıp '' o bana küfür etti kışkırttı derse'' sende telefon konuşmasını dinlet.. ve telde asla küfür etmee.. unutma bu söylediğimi o da düşünmüş olabilir

Sonuc bi evlilik daha pisi pisine bittimi yani...yapmayin arkadaslar insanlar sinirli olunca her seyi soyluyo...ayril bitsin diyen arkadaslarin hemen hepsi bu gece bu kizin yasadigina yakin seyler yasamistir...hanginiz bosandiniz...kavga cikti adam evden uzaklasti yat uyu sabah zaten ikinizde sakinlesceksiniz kavgasiz bi sekilde konusarak sorunu cozebilirlerdi...oyuncak deil evlilik ben cok eminim yarin bu aksam olanlar icin iki tarafta pisman olucak umarim bi sans daha verebilirler birbirlerine o kadar sozden sonra

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte hayali korkular bunlar. kapıyı açsa daha kötüleri olurmuş, adam belki öldürürmüş...

burada kimsenin ''kocişinin sözünden çıkma'' dedigi falan olmadı. ''fevriligi bırak oturun sakinleşin'' dedi benim gibi düşünenler. siz ise ''kendini ezdirme, güçlü ol'' kisvesi altında boşanmayı övdünüz ve teşvik ettiniz kadını ve sonucunda kadın iyice artırdı gerilimi. yok kötü bir şey degilmiş de, dünyanın en güzel şeyiymiş de boşanmak. her boşanma başına para kazanıyorsunuz sanki bu ne heves?

Konu ben değilim, iyi geceler dilerim size hanımefendi.

adamın etmedıgı hakaret kalmamıs, tehdıt etmıs kadını
sen kalkmıs ''kapıyı açsaydın, adam boşar inşallah senı, katıl muamelesı yapma adama '' dıyorsun
sen gerçek mısın yahu? ilgi çekmek için bu kadar savaş verme bence
çünkü bu yaptıgının adı başka bır sey olamaz.
kadın zor durumda oldugundan bahsedıyor, sen neler dıyorsun.

vallahı yazmayacaktım ama dayanamadım artık.

Boyle dusunmeyin lutfen

Umarim hakkinizda en hayirlisi olur

Bana kizmayin ama pisman olsa af dilese? Tepkini ne olur

tabiki kimse bosanmanin iyi birsey oldugunu soylemiyor
seni ailesine ezdiren kendiside ezen birisine, hatta neredeyse vuracakmis kiza, kapida dedikleri ortada
Sen bukadar ezdirirmisin kendini yaa, duygularin yok mu ben anlayamiyorum nasil kabullenebilir insan bunlari

Yapacağım zaten ama o kadar kotuyum ki inanamıyorum bu hale geldigimize

Bana sanki barışacaksın gibi geliyor ama hadi hayırlısı... Gerçi o inanamama olayı çok klasik, herkese oluyor. Bir süre sonra kabullenme evresi geliyor. Zamana bırakıp bir de psikolog randevusu almak en iyisi. Sakın kararından vazgeçme. Sen kimseye bağımlı değilsin, memurmuşsun hem.

"Bir evlilik daha pisi pisine gitti" yorumlarını okuyunca istemsiz güldüm..
Pisi pisine mi?

Adam kadına "o..pu" demiş..Bir ton hakaret ve tehdit etmiş..Daha ne olacaktı? Pisi pisine değil göstere göstere bitiyor..

Allah yardımcınız olsun bu süreçte..

Onca soylenen laftan sonra nasil evli kalabilirim
Bana Yuzsuz dedi annem seni istemedigi halde evine gittin dedi
Bana yapistin ilk sevgilimsin dedin seviyorum dedin bende acidim aldim dedi

BEn onca laftan sonra nasil evli kalabilirim

benim gibi başka muhalefet olanlar da var. sizin gibi ''boşan şekerim'' diye düşünmüyorum diye ''kocişinden git dayak ye' diyorsun. erkek kölesi olmayı da savunmam, ufak hapishanede de degilim.

ama sizin gibi de boşanmayı medeniyet zannetmem, marifet saymam, boşanınca güçlü kadın olunacagını zannetmem. ya da karşındaki adama fevri hareketler yapınca, eve almayınca düzgün bir iş yaptıgımı zannetmem. siz öyle zannetmeye devam edin. ben de bu konularda düşüncemi söyleyecegim elbette, senden izin alacak degilim.

konu sahıbı, barıscaksan eğer
bundan sonra eskısı olmasın hiçbir şey. yoksa evlılıgın boyunca her kavganızda bu kötü şeylerı yaşar ve sonun kötü olabilir. karsındaki adam sınırlenınce agzından cıkanı bılmeyen biri ve saldırgan tavırları var. bır adam karısına 0.. dıyorsa o adamdan bısı beklenmez bu saatten sonra aslında.
hakaretın de bır sınırı vardır yani.

Son düzenleme:
Boyle dusunmeyin lutfen

Umarim hakkinizda en hayirlisi olur

Bana kizmayin ama pisman olsa af dilese? Tepkini ne olur

Aramiz iyiyken seviyorum diyor
Kotuyken sevmiyorum ve bir ton hakaret
Bosanalimda kurtulayim diyor
Ne affi benimde bi onurum var.

yok boşanmadım yeni evliyim ne derse desin artık can güvenliği olmayan evdemi kalıcak hoş dönmüş zaten boşa konuşuyoruz

Tekrar tartşışma yaşanmasa o gün zaten bir şey olmazdı..Ben kötü bir şey yapacağını asla hissetmedim,önceki konu falan..Herkes katil olamaz kolay kolay,onu yapanlar ayrı bir ruh..Ve genellikle hasta ruhlular yapıyor onu...Tartışma yaşanırdı belki bilemem..
.Bir dahakine de ya '' ya keserse diye tartışmayacaktı,yada boşanacaktı''..Bilmiyorum kesme lafından boşanma çıktı..Doğru bir karar mı oldu bilmiyorum ,zaman gösterecek..

konu sahibi isterse boşanır zaten ama kiminiz gerçekten yangına körükle gidiyorsunuz bu iş bu kadar gürültü olmadan da halledilebilirdi.

Onca soylenen laftan sonra nasil evli kalabilirim
Bana Yuzsuz dedi annem seni istemedigi halde evine gittin dedi
Bana yapistin ilk sevgilimsin dedin seviyorum dedin bende acidim aldim dedi

BEn onca laftan sonra nasil evli kalabilirim

canim sen mutlu olmayi hak ediyorsun
bir bayan olarak saygi gormeyi hak ediyorsun
Esinden bu tarz muamele gormeyi degil, asil embesil o.. dilerim kapinda kopek olur kole olur yalvarir sana, insallah bu mubarek gecede bunu diliyorum
boyle erkeklerden nefret ediyorum Allah bildigi gibi yapsin insan karisini bu laflari dermi

sen en dogrusunu yaptin herseyin, kaybedecek birseyin yok kendisi kaybeder adi herif

ya sur kesinlikle artık eminim bu tarz konulara kışkırtmak için yorum yapıyor okadar herkes diyor bu kadın olamaz diye acaba müdür iletişime geçemezmi ben inanmıyorum kesinlikle

ahhh bu kayınvalideler görümceler.. keşke onlarla olan sorununuzu onlarla çözebilseydiniz. ilk zamanlar buna benzer olaylar biz de yaşadık ben de eşimin çok üstüne giderdim bizimki ses etmezdi.. sizin eşiniz sessiz kalmamış belli ki ailesi sonuçta. ama olaylar çok ileri gitmiş hakkınızda hayırlısı olsun ama bana barışırsınız gibi geliyo. dua edin hayırlısını dileyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…