- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Bosanmayacaksaniz sizin babaniz esinizi arayip konussun. Ama adam agır narsist. Bu kadar gururlu olma cabasinda birinden bosanmak daha hayirli olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkimiz genel olarak guzeld
Birkaç kere bana şiddet uyguladı tokatlama, yumruk gibi
şiddetli tartışmalarımız oluyordu
Hmmmm gerçekten güzel bir ilişkiniz varmış. İmrendim.Şiddet uygulamadıgı zamanlarda da küfürlü olmak suretiyle hakaret etti
3 yıllık evliyim. Sana vurmak istemiyorum ben kızınca üstüme gelme diyordu, bazı zamanlar benim de ruh halim kötü oluyordu idare edemiyordum tartismalarin boyutu hakaret ve siddete gidiyodu. Ayrılma kararı verirken onu cekme, kendine deger ver, bırak burnu sürtsün diyenler simdi bana acıyarak bakıyo, hala aramadı mı diye soruyolar. Dediginiz gibi kurulu düzenimi özledim bir de alttan almaması ağırıma gitti. Sosyal medyadan bakıyorum fotograflar paylasiyo hayatına devam ediyo gibi görünüyor. Dava açtığım için arayıp mesaj filan atmıyorum aleyhime kullanmasın diye. Ama arka planda cok üzülüyorum böyle olacagımı hic tahmin etmemistimMaddiyattan dolayı dönmek istiyor olabilir misiniz?
Çünkü maneviyat olarak evliliğiniz olmamış.
Sanırım eşinizin durumu iyi ayrıca kurulu düzeninizi de özlediniz.
Ama şiddet alttan alınacak bir durum değil.
Isterse eşiniz Karun kadar zengin olsun.
Kaç yıllık evlisiniz?
Merak etmiyo aşırı gurur yaptı , karakteri de öyle gururlu sert bi tip. Terk edilmeyi yediremedi, ben de bu kadar beklemez diye düşünmüştüm açıkcası özler gelir demiştim tam tersi oldu![]()
Bu neden ayrıldığınızın cevabı.3 yıllık evliyim. Sana vurmak istemiyorum ben kızınca üstüme gelme diyordu, bazı zamanlar benim de ruh halim kötü oluyordu idare edemiyordum tartismalarin boyutu hakaret ve siddete gidiyodu. Ayrılma kararı verirken onu cekme, kendine deger ver, bırak burnu sürtsün diyenler simdi bana acıyarak bakıyo, hala aramadı mı diye soruyolar. Dediginiz gibi kurulu düzenimi özledim bir de alttan almaması ağırıma gitti. Sosyal medyadan bakıyorum fotograflar paylasiyo hayatına devam ediyo gibi görünüyor. Dava açtığım için arayıp mesaj filan atmıyorum aleyhime kullanmasın diye. Ama arka planda cok üzülüyorum böyle olacagımı hic tahmin etmemistim
Yok canım normal karsılamadıgım için bıraktım geldim ve dava açtım, meğer iç dünyamda evimin yıkılmasını istemiyormuşum galiba zamanla duygularıma yenik düştüm üzüntüm ağır bastıSizin anne babanız arasında olur muydu böyle tokatlar veya şiddet. Biraz normal karsiliyorsunuz bu durumu. Bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alın en önemlisi bu.
Galiba evimi özledim bir de bebek olacagi için kendimi onsuz güçsüz hissediyorum başa çıkamayacakmışım gibi hissediyorumBu neden ayrıldığınızın cevabı.
Ki ayrılık nedenlerinde çok haklısınız.
Ama hala sorumun cevabını alamadım.
Ben neden dönmek istediğinizi sormuştum..
???
Idare etme zorunlulugunuz yok. Ofkesini kontrol edemeyen birisine karekteri diyosunuz, adam dövüyor sonra sinirliyim in arkasina siginiyor. Hamile oldugunuz icinde suan duygusal olabilirsiniz ama cocugunu 3 aydir dusunmeyen adami mi ozluyorsunuz? Gercekten anlamis degilim yumruklari unutup guzel gunlerin akliniza gelmesini..3 yıllık evliyim. Sana vurmak istemiyorum ben kızınca üstüme gelme diyordu, bazı zamanlar benim de ruh halim kötü oluyordu idare edemiyordum tartismalarin boyutu hakaret ve siddete gidiyodu. Ayrılma kararı verirken onu cekme, kendine deger ver, bırak burnu sürtsün diyenler simdi bana acıyarak bakıyo, hala aramadı mı diye soruyolar. Dediginiz gibi kurulu düzenimi özledim bir de alttan almaması ağırıma gitti. Sosyal medyadan bakıyorum fotograflar paylasiyo hayatına devam ediyo gibi görünüyor. Dava açtığım için arayıp mesaj filan atmıyorum aleyhime kullanmasın diye. Ama arka planda cok üzülüyorum böyle olacagımı hic tahmin etmemistim
Ben senin hissettiklerini anlıyorum. Hamilesin hormonların seni elede geçirmiş. Şimdi bunun lohusaligi var o zaman nasıl kendine hakim olacaksın kendini yerden kalkamayacak kadar dovdurecek misin? Peki sen kendine hakim oldun ileride kızın olamadığında o da dayak yiyecek. Bak kardeşim, kimse sana Evliliğini bitir diyemez bu kişinin kararıdır sonuçta ne çektiğini sen bilirsin ama benim tavsiyem döneceksende senden ailenden adam akıllı özür diledikten sonra kendi aile büyüklerinin yanında söz vererek o eve dönmen olurYok canım normal karsılamadıgım için bıraktım geldim ve dava açtım, meğer iç dünyamda evimin yıkılmasını istemiyormuşum galiba zamanla duygularıma yenik düştüm üzüntüm ağır bastınormalde siddeti kabul edenleri de hep eleştirirdim, özler pişman olur sandım demek ki ama yok hiç adım atmadı
Ondan değil sen burnu sürtecek pişman olup sürüne sürüne gelip sana yalvaracak diye gittinYok canım normal karsılamadıgım için bıraktım geldim ve dava açtım, meğer iç dünyamda evimin yıkılmasını istemiyormuşum galiba zamanla duygularıma yenik düştüm üzüntüm ağır bastınormalde siddeti kabul edenleri de hep eleştirirdim, özler pişman olur sandım demek ki ama yok hiç adım atmadı
Güzel kardeşim okuduğumda cok cok üzüldüm bu üzüntümü anlatamam sana. Bir diğer hususa gelecek olursak döven küfür eden adamdan çocuk mu yapılır. O sebinin suçu günahı ne. Ne kadar zor biliyor musunuz anne babanın birlikte olmadığı hayatlar cocuklar için. Çok iyi bilirim kusra bakmayın o yüzden böyle konuşuyorum. Eşinizde öküzün önde gideniymis gercekten karnındaki ondands bir parca tek başıniza babanızın evinden getirmediniz sonuçta. Adım atmak istemiyorsanizda doğuma gittiginizde biri arasib adami belki bebeği gelip görünce biraz insafa gelir baba olduğunu anlar.(Çünkü eşim bebek doğduktan sonra baba olduğunu anladi) Allah gönlüne göre versin. O karnındaki kuzununda güzel bir hayatı olur isallahMerhaba önerilerinize ihtiyacım var. 8 aylık hamileyim. 3 aydır annemin evindeyim. Eşimle ara sıra şiddetli tartışmalarımız oluyordu. Birkaç kere bana şiddet uyguladı tokatlama, yumruk gibi. Şiddet uygulamadıgı zamanlarda da küfürlü olmak suretiyle hakaret etti. Kendisi sinirli bi karakter ben alttan alırsam bunları yapmıyo siniri geçince gelip kusura bakma diyo. Ama alttan almayıp karşılık verirsem tartışmalarımız hakaret ve şiddete kadar uzuyor. Ve pişman olmuyor sen beni o duruma getirdin diyor. Ben de en son ufak bi tartışmayı bahane edip o evde yokken çıktım gittim. Gideceğimi söylediğimde gidersen biter asla gelmem silerim demişti. Ben de belki bi umut özler pisman olur da birdaha saygısızca davranmaz diye çıktım gittim. Eskişehire annemin yanına geldim. Ne aradı ne sordu. Ailesinden yarım ağız bi aracı olma girişimi oldu geri çevirdik ( oğlan pisman olsun istesin diye) onlar da bıraktı arayıp sormuyo. Biraz bekledim sonra boşanma davası actım yine adım yok. Ben pişman oldum simdi. Cok mutsuzum geri gitsem daha beter kırıcı olur kalsam kalmak istemiyorum sığıntı gibiyim burda. Ne yapmalıyım mesleğim yok ailemin durumu kötü eşim cocugu hic sormadı biseye ihtiyacınız var mı demedi doğum yapacağm az kaldı. Bebek icin hastaneye gelir mi ondan da süpheliyim. İlişkimiz genel olarak guzeldi ne desem alırdı gönlümü hos tutmaya calisirdi. Sadece bu tarz kavgalar buyurse şiddet oluyodu ben de her zaman alttan alamiyodum. Ne yapacagım geri gelmiyo , dava actim diye de iyice sinirlendi. Kızımız olacak onu da sormuyo![]()
O zaman tedavi olsun.Galiba evimi özledim bir de bebek olacagi için kendimi onsuz güçsüz hissediyorum başa çıkamayacakmışım gibi hissediyorum
Aramaması hic supriz gibi durmuyor, adam zaten gidersen aramam demiş..3 yıllık evliyim. Sana vurmak istemiyorum ben kızınca üstüme gelme diyordu, bazı zamanlar benim de ruh halim kötü oluyordu idare edemiyordum tartismalarin boyutu hakaret ve siddete gidiyodu. Ayrılma kararı verirken onu cekme, kendine deger ver, bırak burnu sürtsün diyenler simdi bana acıyarak bakıyo, hala aramadı mı diye soruyolar. Dediginiz gibi kurulu düzenimi özledim bir de alttan almaması ağırıma gitti. Sosyal medyadan bakıyorum fotograflar paylasiyo hayatına devam ediyo gibi görünüyor. Dava açtığım için arayıp mesaj filan atmıyorum aleyhime kullanmasın diye. Ama arka planda cok üzülüyorum böyle olacagımı hic tahmin etmemistim
Ben neden pişman olduğunuzu anlamadım. Dayak yemek ve hakaret işitip aşağılanmaktan zevk alıyorsanız bir şey diyemem ama adamın tavrına bakacak olursanız zaten zerrece değeriniz yokmuş. Şükür kurbanı kesmeniz lazım.Merhaba önerilerinize ihtiyacım var. 8 aylık hamileyim. 3 aydır annemin evindeyim. Eşimle ara sıra şiddetli tartışmalarımız oluyordu. Birkaç kere bana şiddet uyguladı tokatlama, yumruk gibi. Şiddet uygulamadıgı zamanlarda da küfürlü olmak suretiyle hakaret etti. Kendisi sinirli bi karakter ben alttan alırsam bunları yapmıyo siniri geçince gelip kusura bakma diyo. Ama alttan almayıp karşılık verirsem tartışmalarımız hakaret ve şiddete kadar uzuyor. Ve pişman olmuyor sen beni o duruma getirdin diyor. Ben de en son ufak bi tartışmayı bahane edip o evde yokken çıktım gittim. Gideceğimi söylediğimde gidersen biter asla gelmem silerim demişti. Ben de belki bi umut özler pisman olur da birdaha saygısızca davranmaz diye çıktım gittim. Eskişehire annemin yanına geldim. Ne aradı ne sordu. Ailesinden yarım ağız bi aracı olma girişimi oldu geri çevirdik ( oğlan pisman olsun istesin diye) onlar da bıraktı arayıp sormuyo. Biraz bekledim sonra boşanma davası actım yine adım yok. Ben pişman oldum simdi. Cok mutsuzum geri gitsem daha beter kırıcı olur kalsam kalmak istemiyorum sığıntı gibiyim burda. Ne yapmalıyım mesleğim yok ailemin durumu kötü eşim cocugu hic sormadı biseye ihtiyacınız var mı demedi doğum yapacağm az kaldı. Bebek icin hastaneye gelir mi ondan da süpheliyim. İlişkimiz genel olarak guzeldi ne desem alırdı gönlümü hos tutmaya calisirdi. Sadece bu tarz kavgalar buyurse şiddet oluyodu ben de her zaman alttan alamiyodum. Ne yapacagım geri gelmiyo , dava actim diye de iyice sinirlendi. Kızımız olacak onu da sormuyo![]()
Senin hayatında zormuş bacımben de fiziksel değil de sözlü şiddete maruz kalıyorum yapacak bişey yok katlanıyorum bi işte çalışıyo olsaydım beni ezemezdin diyorum ama çalışan arkadaşlarım da eziliyor. sans meselesi.. ortada çocuk varsa herseye katlanmak zorunda kalıyon...olan bu..ailenin yanında huzur bulamaz kimse evlenip ayrılmak farklı..bekarken zor katlanıyodum annem ve babam daha cok dövüyodu sövüyodu.. el kapısı da bu kadar olur diyorum mecburen ayıya dayı diyorum hamilleyken bütün sülalesi yatılı kaldı 8.5 aylık hamileyim kimse kimseye acımaz alttan alıp esini idare et cocugun için ayrılmak cok zor cocugun psikolojisi bozuluyor.eger ruhsal sıkıntısı varsa esinin ayrıl. yoksa en ufak seyde evi terketme.evlilik bu oyuncak değil.
Haklısın dediklerinde ben artık sağlıklı düşünemiyorumOndan değil sen burnu sürtecek pişman olup sürüne sürüne gelip sana yalvaracak diye gittin
3 yıllık sorunlu evlilikte 8 aylık hamilelik olduğuna göre aslında sen dayak yüzünden ayrılmayı hiç düşünmedin
Hamile kalınca seni bırakamaz sandın ufak bir tartışmayı bahane edip çıktın evden
Bari sana vurduğunda çıksaydın adam derdini anlardı biraz belki
Anası aramış o pişman olsun arasın diye reddettik diyorsun
Olmamış dava açmışsın ama o da istediğin için değil yola gelsin diye
O da olmamış
Şimdi ne yapacaksın
Yeni bir hamlen var mı
Peki zorla katlandığınız evliliğe neden çocuk?ben de fiziksel değil de sözlü şiddete maruz kalıyorum yapacak bişey yok katlanıyorum bi işte çalışıyo olsaydım beni ezemezdin diyorum ama çalışan arkadaşlarım da eziliyor. sans meselesi.. ortada çocuk varsa herseye katlanmak zorunda kalıyon...olan bu..ailenin yanında huzur bulamaz kimse evlenip ayrılmak farklı..bekarken zor katlanıyodum annem ve babam daha cok dövüyodu sövüyodu.. el kapısı da bu kadar olur diyorum mecburen ayıya dayı diyorum hamilleyken bütün sülalesi yatılı kaldı 8.5 aylık hamileyim kimse kimseye acımaz alttan alıp esini idare et cocugun için ayrılmak cok zor cocugun psikolojisi bozuluyor.eger ruhsal sıkıntısı varsa esinin ayrıl. yoksa en ufak seyde evi terketme.evlilik bu oyuncak değil.