Evi terk ettim

Ha bide adam "isine gelince hayatim askim diyorsun, isine gelmiyence ali diyorsun" demis. Haytimda bunu sorun eden erkek görmedim, ama kadinlar bunu sorun olarak görür. Bence tüm olay kurgu.

Birdahaki konuyu konu sahibi Torontodan konu açar :KK53:
Ne kadar art niyetli bir insansiniz boyle bir olaydan bile malzeme ciksrtiyorsunuz size birsey demek istemiyorum konumdan cikin lutfen

Eşiniz hafif gerizekali mi kadina tokat atmis bir de kendine masum adam demis ustune ustluk londra taki seti gbi sacma sapan vaatlerle kandirmaya calismisss :oha: :kızgın:

Olay sabah oldu cunku 8 olmasinin nesi sacma esime para gozuyle bakmam sahte zenginlik kokusu derken burada maddi durumumuz ile ilgili detaylar bile vermedim. Bu arada bunlari ben niye kendime yaziyim onuda anlamadim

hemen yazıyorum buraya mesajı saat 07:38 de atmışsınız çünkü.
yani olay olmadan 25 dk önce. ekran görüntüsüyle.
i m holmes, sherlock holmes:KK45:

can özüm mü? :KK70::KK70:

Konuya zerre kadar inanmiyorum. Hiç bir erkek "negatif enerjimizi atalim, uzaklasalim" ardindan "istedigin bilezigi, seti" alalim demez. Bunlar sadece bir kadinin yazabilecegi cümleler.
Aynisini dusundum konuyu okuyunca ama var boyle erkekler , benimki de negatif enerji pozitif enerji diyor o yuzden olabilecegine inanarak yaptim yorumu ama yine de konuda oturmayan birseyler var

Olay sabah oldu cunku 8 olmasinin nesi sacma esime para gozuyle bakmam sahte zenginlik kokusu derken burada maddi durumumuz ile ilgili detaylar bile vermedim. Bu arada bunlari ben niye kendime yaziyim onuda anlamadim

inanın onu ben de anlamadım, niye kendi kendinize yazıyosunuz.

Lezbiyen oldugunu ima etmedim zaten :KK70:

Mesele set bilezik alinmasi degil. Kullanilan cümleler. Erkekler o tür cümleler genelikle kullanmazlar.
Kac erkek tanidiniz hayatinizda ? Ve bu nasil cirkin bir uslup siz nasil insanlar arasinda gezip dolasabiliyorsunuz bu usluple bakin saygimi korumaya calisiyorum hasetlenmek ayri hicbir erkek bunu karisina demez ayri lutfen cikin

Daha Cuma gün bu yorumu yapmışsınız. Bahsettiğiniz kişi esiniz mi, erkek arkadaşınız mi?

Balık burcu kadiniyim erkek arkadasimda balık babam da balık duygusal yapıya sahipler alıngan kirilganlar siz aslansiniz ilgisiz deyince şaşırdım ve balık ince dusunceledir aslanlar guclu yapıya sahiptirler pek duyguları acığa vurmaz bence siz tam tersi olmalısınız siz balık değilsiniz ki kirilganlik vs sasirdim

Aynisini dusundum konuyu okuyunca ama var boyle erkekler , benimki de negatif enerji pozitif enerji diyor o yuzden olabilecegine inanarak yaptim yorumu ama yine de konuda oturmayan birseyler var

Ya hayir sadece o kelimeler degil, betimlemeler. Ardindan Toronto, londra, taki setlere ile hava atmasi. Daha öncede baska üyeye dedim adam ona "hayatim" degil, ali denildigi için mesele yapiyordu.

Ve yaninda whatsapp konusmasini eklemesi zaten fake oldugunu ispatliyor. Gerçek olan seyleri, insan ispatlamak istemez. Özel sohbetlerini internete koymaz. Ben inanmadim iste.

Ya hayir sadece o kelimeler degil, betimlemeler. Ardindan Toronto, londra, taki setlere ile hava atmasi. Daha öncede baska üyeye dedim adam ona "hayatim" degil, ali denildigi için mesele yapiyordu.

Ve yaninda whatsapp konusmasini eklemesi zaten fake oldugunu ispatliyor. Gerçek olan seyleri, insan ispatlamak istemez. Özel sohbetlerini internete koymaz. Ben inanmadim iste.

çıksanıza bayanın konusundan:halay:

inanın onu ben de anlamadım, niye kendi kendinize yazıyosunuz.

pes diyorum artik bunlar nasil zihniyet yok ispatlamak icin arkadsslsr siz iyi misiniz ben esimin bana attiği mesaji konu uzamasin diye ss aldim bundaki gariplik ne biri diyor sabah 8de bu olay mi olur sabah 8 olmasinin anormal durumu ne biri diyor erkekler taki almaz ki yahu siz manyak misiniz neden israrla hayir esiniz boyle bisey demez siz kendiniz yazdiniz alin buda ispat diyorsunuz sasirdim

pes diyorum artik bunlar nasil zihniyet yok ispatlamak icin arkadsslsr siz iyi misiniz ben esimin bana attiği mesaji konu uzamasin diye ss aldim bundaki gariplik ne biri diyor sabah 8de bu olay mi olur sabah 8 olmasinin anormal durumu ne biri diyor erkekler taki almaz ki yahu siz manyak misiniz neden israrla hayir esiniz boyle bisey demez siz kendiniz yazdiniz alin buda ispat diyorsunuz sasirdim

sabah 8 de bu olay olmaz demiyorum herşey her saatte olur, siz buraya konuyu bu sabah oldu diye 7:38 de açmışsınız, screenshottaki can özünüzün attığı son mesajın saati 08:06.
yani yaklaşık 25 dakika önce.
zaman makinası icat etmediyseniz mümkün değil diyorum.
kuantum problemi değil çok basit mantık yürütme.

çıksanıza bayanın konusundan:halay:
Hanimefendi ozel hayatimi buraya actim fakat derdim var değil mi bunun neresi tuhaf ki adimiz soyadimizi vermiyorum birde dsmizsiniz ki ispat etmez felan ben burda bu ss aladak ispat yapmadim ki yok bunlari erkek yazamazmis felan siz hep mi magandalarla karsilastiniz anlamadim

Hanimefendi ozel hayatimi buraya actim fakat derdim var değil mi bunun neresi tuhaf ki adimiz soyadimizi vermiyorum birde dsmizsiniz ki ispat etmez felan ben burda bu ss aladak ispat yapmadim ki yok bunlari erkek yazamazmis felan siz hep mi magandalarla karsilastiniz anlamadim

erkek arkadaş ve zaman meselesini açıklarsanız pls. toplum sizden yanıt bekliyor.

sabah 8 de bu olay olmaz demiyorum herşey her saatte olur, siz buraya konuyu bu sabah oldu diye 7:38 de açmışsınız, screenshottaki can özünüzün attığı son mesajın saati 08:06.
yani yaklaşık 25 dakika önce.
zaman makinası icat etmediyseniz mümkün değil diyorum.
kuantum problemi değil çok basit mantık yürütme.
Akilli arkadasim ss eklediğim saat yaziyor ise bak istedim once konuyu acip sonra esimin yazdiklarini ilettim aa ama tabi bir erkek asla boyle seyleri kadina yazamazmis erkekker boyle seyleri diyemezmis can ozum benim esimi telefona kaydetme adim sizide anliyorum aslinda kendi hemcinslerinizi nasil bu ksdar dusik gorebildiğinize sasiriyorum yazik sadece yazik evet hep biz kadinlsr yaziyoruz bu mesajlari bunuda kendim yazdim manyağim ben cunku israrla cikin derken neden duruyorsunuz?

Adamdaki piskinlik beni benden aldi son mesajina kadar biraz ilimli olunabilirdi ama istedigin seti bilmem neyi alalim baya baya s...mis yani.Yaptigi siddet oyle sinirle sesini yukseltmesi gibi birsey degil,maddiyatla cozulecek mesele degil.Belki barisirsin belki barismazsin en azindan burnunu iyice surt derim.yaptigi hareket kadar atiigi mesajda cirkin...

Adamdaki piskinlik beni benden aldi son mesajina kadar biraz ilimli olunabilirdi ama istedigin seti bilmem neyi alalim baya baya s...mis yani.Yaptigi siddet oyle sinirle sesini yukseltmesi gibi birsey degil,maddiyatla cozulecek mesele degil.Belki barisirsin belki barismazsin en azindan burnunu iyice surt derim.yaptigi hareket kadar atiigi mesajda cirkin...
Barismayi dusunmuyorum sadece saskinim diyebilirim boyle bir yapiya zihniyete sahip değildi bilmiyorum neden bu duruma geldik

Back
X