Evi terk ettim

Merhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun dedim oda bana hangi es altina luks arabalar pahali hediyeler alir milletin kocasi karisina ev araba kiyafet tatil imkanlari sunmazmis gözun doysun nankorsun demeye basladi (maddi durumum esimden oncede iyiyidi mesleğim ve kliniğim var) basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince bu nasil piskinlik insanlik 5 dk once herseyi soyleyen adam artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim

Oda onun yaptiği hata ama yuzunu de mi gormuyosun demeye basladi bende dayanamadim tutamadim kendimi senin kardesinin de seninde ... versin dedim tokat atti birden basimdan asaği kaynar sular dokuldu ilk defa bana tokat atti odadan cantami aldim kapiya yoneldim orada beni bekliyor pislik utanmadan hangi sifatla birdaha cikarsam bu eve giremezmisim kapidan ciktim suan kliniğimdeyim beni 7 kez aramis mesaj atmis ozur diliyor kardesimle asla gorusmucem bir an oldu tutamadim kendimi yazmis ama yok asla affetmeyeceğim eve donmeyeceğim artik dayanamiyoerum 3 yillik evliyiz cocuğumuz yok bu 2 gundur olan olaylar bardağin son damlasi oldu

Not arkadaslar gorumcem aramizda yasanan olayi kayinvalideme esime 6 aylik evli eltime anlatmisti dun gecede telefonda konustular 40 -45 dk felan esim geceden beri tuhaf ve soguktu surekli tersledi ama yok asla affetmeyeceğim
Dönmeyin tabii, yoksa o tokat bir milat olur ve özürler de rutine bağlar.
Eşiniz inanmamıştı görümcenizin laflarına diye hatırlıyorum. ne oldu da inandı

Oncelikle gecmis olsun.. Bence bugun is cikisiniza gelir sizi ikna etmek icin. Gorumcenizin yasi kucuk diyor da ortaligi karistirmaya yetecek kadar buyukmus. Ayrica esinizin doldurusa gelmesi ve bir de bunu kabul etmesi de cok tuhaf kac yasinda ki boyle muhakeme yetenegini doldurusla kaybediyor. Uzulmeyin kesinlikle siz hakliydiniz o konuda ve resmen sabah sizi tahrik etmek icin cabalamis. Gorumcenizin yuzu sizin yuzunuzden o halde degil anlayissizligindan (size ucret vermedi) ve cimriliginden(ucuz bir klinige gitti) o halde..
Ayrica ben kendi ailemi dusunuyorum bekarken da boyle bir olay yasasam abim ve ailem dahil herkes ama herkes beni haksiz bulur ozur diletirlerdi. Esinizin kardesinin arkasinda bu derece durmasina cok sasirdim. Ailesi de kendisi de cok tuhaflar

Merhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun dedim oda bana hangi es altina luks arabalar pahali hediyeler alir milletin kocasi karisina ev araba kiyafet tatil imkanlari sunmazmis gözun doysun nankorsun demeye basladi (maddi durumum esimden oncede iyiyidi mesleğim ve kliniğim var) basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince bu nasil piskinlik insanlik 5 dk once herseyi soyleyen adam artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim

Oda onun yaptiği hata ama yuzunu de mi gormuyosun demeye basladi bende dayanamadim tutamadim kendimi senin kardesinin de seninde ... versin dedim tokat atti birden basimdan asaği kaynar sular dokuldu ilk defa bana tokat atti odadan cantami aldim kapiya yoneldim orada beni bekliyor pislik utanmadan hangi sifatla birdaha cikarsam bu eve giremezmisim kapidan ciktim suan kliniğimdeyim beni 7 kez aramis mesaj atmis ozur diliyor kardesimle asla gorusmucem bir an oldu tutamadim kendimi yazmis ama yok asla affetmeyeceğim eve donmeyeceğim artik dayanamiyoerum 3 yillik evliyiz cocuğumuz yok bu 2 gundur olan olaylar bardağin son damlasi oldu

Not arkadaslar gorumcem aramizda yasanan olayi kayinvalideme esime 6 aylik evli eltime anlatmisti dun gecede telefonda konustular 40 -45 dk felan esim geceden beri tuhaf ve soguktu surekli tersledi ama yok asla affetmeyeceğim
Görümce ile mi telefonda konuştu eşiniz. Şaka gibi tüm aile eşinizi doldurmuş kafayı mı yeni bu adam tokat atmak ne demek!
Ama yazışmalara gülesin geldi resmen, bu hep böyle mi yapıyor hata yaptıktan sonra hediyelerle mi özür diliyor.
Adamın tokat atması çok ciddi bir sorun, boşanırsanız en fazla kim sevinecek desem şer ortakları.
Bilemiyorum siz karar verin ama affetmeyi düşünüyorsanız önce iyice bir süründürün ama bilemedim yani

Bu nasıl bir arsızlık ya. Ne zannediyor sizi. Hediyeyle susup oturacağınızı mı sanıyor.
Ayrıca aklı yok muymuş onun. Nasıl hemen dolduruşa geliyor. Demek ki ya sizi tanıyamamış ya da o da sizi suçluyor.

Aslında siz haksız gidiyordunuz okurken ama adam haklıyken haksız duruma düşmenin en güzel örneği olmuş..

1) uyuyan insana saygısı olmayana çok kızıyorum. Çok zor uyuyan biriyim.
Uyandirildigimda da sinirden ağladığımı bilirim.

2) aranızdaki tartışmayı eşinizin ailesine taşıyan sizsiniz.
Bence zaten uyandırmış olmakla hataliydiniz.
Konuyu orada kapatıp bırakmak yerine aynı odada makyaj yapmaya devam etmişsiniz.
Sakarlık, üstüne de uzatmışsınız.
Ne diye gorumcenizi karıştırdınız?

3) adamım kardeşinin ağzı burnu kaymış.
Vicdan yapması biraz normal.
Yedi sülalesine beddua saydırmadan önce biraz empati kurabilirdiniz.
Yok bu konuda çok siniriyseniz, kavga anında tartışmayın.

Diyecektim.
Ama adam tokat, üstüne de ne yaptığını bilmiyor gibi şuursuz tekliflerle gelmiş 🤷🏻‍♀️
Yani siz kaliteli bir yaklaşım sergileseydiniz de, tartismayi uzatmasaydiniz, evden ciksaydiniz, oda degsitirseydiniz bile sanki yine mahvedecekti.
Bundan sonra yapılacaklar sizi bağlar..

Da merak ettiğim eşinizle hic mi whatsapp tan yazismiyorsunuz? Öncesi olmaması enteresan

Son düzenleme:
Eski konunda eşim görümceme inanmıyor yazmıştın ne oldu da bu duruma getirdiler adamı anlamadım
Geçmiş olsun inan ki çok üzüldüm

Attığınız whatsapp konuşmasına baktımda eşinizin ikna yöntemi dikkatimi çekti . “Londraya gidelim istediğim seti alalım hadi affet bu masum adamı “ yazıp emoji koymuş bide . Çok samimiyetsiz geldi.
Süründürün derim ben

Ne yüzsüz pis insanlar tümü yani esin de dahil.ihanet ve şiddet bir kere başladı mi artik gerisi gelir ondan yapilacak sey de acik. Cok haklıydınız bu yüzsüz beleşçi insanlardan kurtulun

Sakin londra taki vs olaylarına girmeyin bu arada..o kadar ucuz olmayin onlarin durumuna dusmeyin o eve tekrar dönerseniz cehennem baslar bunu bilin bence

Esinizin yapmis oldugu davranis gercekten kabul edilebilir birsey degil. Eger ki sizin yerinizde ben olsaydim buyuk konusmayim ama affetmezdim. Eger ki affedip ikinci bir sans vermeye karar verecek olursam da bunu tek bir sart ile yapardim!!! Gorumce bir daha benim ne evime ne de isyerime ayak basmayacak..... Hicbir sekilde beni telefonla bayram kutlamasi dahi olsa arayip mesaj atmayacak... Tamamen hayatimdan cikacak... Ha esinizle gorusur kardesler sonucta... Ancak sizin o kadini tamamen kendi Yasam alaninizdan cikarmaniz gerekiyor... ( sizin ayaginiza gelip ozur dilese, araya buyukler girse dahi ) Esinizi affedersiniz affetmezsiniz bilemem ama gorumcenizi affederseniz ne olur biliyor musunuz????? Onlar sizin aranizdaki tartismayi tokat olayini zaten duymuslardir... Arkanizdan eltiniz ve gorumceniz tarafindan kurulacak cumle aynen su olur : " Bak agzinin ortasina tokati yiyince nasil da havasi indi? Abim bildirmis haddini... " Dedigim gibi, esinizi affedin veya affetmeyin... Ben gorumce ve eltiye taktim.. O kadin sizin bir daha ne isyerinize ne de evinize ayak basmamali... Herkes haddini bilmeli...

Özür dileme şekli kabahatinden de büyük. Parayla gönlünüzü alabileceğini düşünmüş. Gözünde maddiyatçısınız...

Zaten kavga sırasında da ordan vurmuş. Ne itici bir adam. Nabza göre davranıyor. Niye bilmiyorum sözüne güvenilecek bir tip değilmiş gibi hissediyorum.

Bir kez şiddet eğilimi gösteren bundan sonra da aynı şiddet eğiliminde olur.Çok şükür ki işiniz gücünüz var hem bu konu da en haklı taraf da sizsiniz vicdanende rahat olmalısınız.Ayrıca eşiniz o kadar ucuz ki yok tatiller yok takılarla sizi eve döndüreceğini düşünüyor.Demek ki bir yönü de çok maddiyatçı bir insan.

Evi terketmeyin bence
Tokatin devami gelir kararliliginizi koruyun eve hukuken ev terkeden yenik baslar

Pişkinliğin nirvanası. Set alacakmış, londraya kötü enerji atmaya gidecekmiş. İnsanın duruşu olmalı önce

şu ailelerin (hiç farketmiyor kız yada erkek tarafı) her naneye karışmasından nefret ediyorum! Dahası aile kurmuş insanların hala kardeş anne baba yenge cart curtun ağzına bakıp sanki sen ailesi değilmiş el insanıymış gibi davranmalarından daha çok nefret ediyorum!
Arkadaşım aile kurmanın ne demek olduğunu anlamıyorsan evlenmeyeceksin! O basiretsiz eşin yüzünden çok mutlu olsun şimdi görümcen eltin ! Tam nefretlikler ya. çok geçmiş olsun bu arada

Back
X