- 28 Haziran 2019
- 242
- 176
- 18
- 35
- Konu Sahibi bigblueyes
Eşinle sizin fotoğrafınızın google görsellerde ne işi var o halde :) ünlü bir çift olmalısınız?
Aa bu resmi googleden mi bulduk inanamiyorum size uzuluyorum aslinda cunku gercekten sevilmemissiniz hediyeler ozurlere pek aliskin değilsiniz o yuzden baskasi olunca hayir olamaz bunu kadin yazdi ss de ispat icin zaten canim diyorsunuz cunku size toplum kadinin boyle birsey yapacağini soylemis her mesajta erkekler bu kadar ince dusunmez erkek boyle yazamaz hangi eriek boyle yaparmis hanfendi sizi anliyorum fakat mutsuzluğunuzu boyle cikartamazsiniz siz hediyeler vs almiyorsunuz esiniz ozur dilemiyor diye tum erkekler boyle mi tepki gelince buradaki arkadaslardan siz ve diğer kisi oyle demedik soyle dedil diyorsunuz ve neden israrla konumda olduğunuzu anladim cunku bir erkeğin boyle yapabilmesi sinirlerini bozuyor ne diyim umarim sizde sevilirsiniz
Şaka mısın sen ya bu ne ego Allah aşkına? Allahuekber dağlarından mı indin nedir ?
Hanimefendi kendinizle nasil celistiğinizi gorun artik buradaki arkadaslar size defalarca yorum yaptilar ama siz anlamiyorsunuz ustelik uslupunuz cok cirkin once esimle benim ss alip whatsapp pp koyuyorsunuz sonra ben size cevap verince googleden buldum diyorsunuz bende googleden gosterin diyorum bana resim at diyorsunuz hanfendi bunlari siz yazdiniz onceleride boyle yok erkek yazamaz kesin kadin yazmistir hangi erkek esine hediye alirmis hangi erkek esine boyle naif yazarmis erkekler bir kere kadini onemsemezmis laflar vs artik bir durunEşinle profilinizdeki muazzam fotoğrafınızı bi at bakalım. Londralı hanfendi? Ben inanmıyorum çünkü ekran görüntüsü ben feykim diye bağırıyor.