Şimdi konu, sahibi adın sanırım derya konuda yazmışsın. Derya hanım sizin, şuan evliliğini bitiyor. Bunun farkındasınız değil mi? Yani şimdi bir kişi hadi gezelim londra ya gidelim toronto ya gidelim takı setini alayım vs yazar mı yazar. Belli ki, maddi bir sorun yoktur. Ama onu yazan insanlar kk da derman arar mı? Öyle lüksleri olan insanların genelde yaşam koçlar vs olur doğal olarak sizi yadırgamaları normal, ben saatte bir sorun görmediğim için bana gerçekçi geldiniz velev ki değilsiniz ben ne kaybettim hiç. Bu sitede kib yani şikayet butonu var inandırıcı bulmayan şu şu bana mantıksız geldi der şikayet eder. Siz açıklarsanız inanır inanmaz onu bağlar. İnanmayanın da burada laf ustalığına bürünmesine sayfalarca yazmasına anlam veremediğim gibi, sizin de her sizi destekleyene ben de dahil bana böyle böyle yazdılar bak üst konuda ne yazdılar vs diye kamoyu oluşturma çabanızı yersiz görüyorum. Ben ibandım o inanmadı sorun mu yani evliliğiniz bitiyor vuna odaklanın lütfen çünkü zaten hepimiz kim ne yazmış okuyoruz saygılar