- 21 Mart 2017
- 445
- 494
- 103
- Konu Sahibi bigblueyes
Ayrılma eşinden sakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acıklamanız gayet başarılı.Ama anlamıolar işte insanlar.Doktorlar bıle hangıdoktor amalıat yaptıysa onagıt dıyebılıyorlar.Anlamak ıstememışler.1 tolat canım be olucak dıyemem yuvanıda boz dıyemem ama ayyy canım ozur dıledın gelde deme.Sanırım şiddet egılımı var.Ayrıca yapmak zorunda degılsınız.Esınıze maddeyı bılmıorum dedıgınde ne dedı.Delilermı ne yaŞöyle islemden sonrasi bunlar oldu baska yerde yaptirmis hata vermis dudaģi duzeltmemi istediler bunu yapmamin 2 nedeni var 1.maddeyi bilmiyorum 2.risk alsam ve daha kotu olsa bilerek yapti diyeceklerdi yapmadiğim icin esim kucuk eltim gorumcem tepki koydu ki maddi durumu onunda cok iyi konu aslinda para değil beni hedef almislar gorumce
Tabi ki dalga gecmek icin yazilmis. Yok Londra, yok Toronto, yok mücevher bilmem ne....saf saf cevap yazanlara üzüldümKonuyu okurken daha mesajdaki bu sözleri görür görmez aynı şeyi hissettim. Şimdi sizin mesaja kadar da özellikle okumaya devam ettim yorumları ki benden başkası da böyle hissetti mi diye. Bir siz ve diğer başka arkadaş aynen benim takıldığım noktaları belirtmişsiniz.
konu sahibi neden banlanmış acaba bilen var mı?
Neden hep bana iyi yorum yazan insanlara karsi boyle yorumlar yaziliyor herkes ayni pencereden mi bakmak zorunda ?
Salı günü görümcem benden özür diledi ve istemediğim halde yaptiğim tum islem paralarinin yarisina yakin ucret verdi carsamba gunu gorumcemle bulustuk sorunlarimizi anlattik ve birbirimize karşi mesafeli olacağiz eşimle boşanmaktan vazgectim uzun uzun konustuk bir sure aile yakinlari ilede gorusmeyeceğiz carsamba günü evime geldim şuan iyiyizNe yaptınız
Son durum ne
☺Konu fake de ondan. Çok belli değil mi? Beverly Hills sakinleri havası yaratmaya calisirken sahin bakışlı, beynini konu sahibinden çok daha iyi kullanabilen site yöneticileri tarafından farkedilmistir muhtemelen.
Bariştik şuan evimdeyim ve simdilik huzurluyum yorumunuz icin tessekur ederim boşanmaktan vazgectim artik aileler vs konulari evde konusulmayacak ☺Arkadaslar bir yuva kolay mi kuruluyor hemen bosan ayril diye insanlari celiskiye düşürüyorsunuz. Ikisi de birbirini tahrik etmis. Esi coo hatalı ve piskin. Biraz süründür, burnundan getir. Boyle konularda ki tavrını bilsin taviz vermeyeceğini ve ona gore davransin. Gerekirse blof yap bosanicam vs diye tutussun. Ayrica piskine bak nedemek istediğin seti alalim. Seni para pulla kandiracagini sanıyor sanirim. Biraz kendini dinlemeye al,bir cirpida milletin ağzına bakarak yuvani yikma. Ha diyorsan hep boyle,biktim dayanamıyorum diyorsan o zaman gerekeni dokersin gerçeğe
Evet gereksiz yere birbirimizle tartistik birdaha böyle birseyi tekrarlayacağini dusunmuyorum kendimize 2 gündür ceki düzen verdik hatalarimizi öfkemizi konustuk daha sakin olacağimNaptiniz Nasılsıniz ? Esinizle barıştinız büyük ihtimal inşallah akillanmistir eşiniz birde sizi hediyeyle şununla bununla alamayacagini bilmeli onun dışında şiddet kabul edilemez asla ama ben boşanmayın derdim doğrusu çünkü 2 tarafta gereksiz yere çok yükselmiş. Bilmiyorum boşan demek bi an fazla geldi bana nedense .ama muhakkak burnu surtulmeliydi eşinizin ki birdaha sizi saygısız insanlara dolup uzmesin
Kim bu B babutsa_0607 kadinin tüm cevaplarini begenmedi emojisi atmis. Sorununuz var heralde. Yoksa bayanın eltisi veya görümcesiminiz. Amaciniz ne?