- Konu Sahibi bigblueyes
Merhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun dedim oda bana hangi es altina luks arabalar pahali hediyeler alir milletin kocasi karisina ev araba kiyafet tatil imkanlari sunmazmis gözun doysun nankorsun demeye basladi (maddi durumum esimden oncede iyiyidi mesleğim ve kliniğim var) basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince bu nasil piskinlik insanlik 5 dk once herseyi soyleyen adam artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim
Oda onun yaptiği hata ama yuzunu de mi gormuyosun demeye basladi bende dayanamadim tutamadim kendimi senin kardesinin de seninde ... versin dedim tokat atti birden basimdan asaği kaynar sular dokuldu ilk defa bana tokat atti odadan cantami aldim kapiya yoneldim orada beni bekliyor pislik utanmadan hangi sifatla birdaha cikarsam bu eve giremezmisim kapidan ciktim suan kliniğimdeyim beni 7 kez aramis mesaj atmis ozur diliyor kardesimle asla gorusmucem bir an oldu tutamadim kendimi yazmis ama yok asla affetmeyeceğim eve donmeyeceğim artik dayanamiyoerum 3 yillik evliyiz cocuğumuz yok bu 2 gundur olan olaylar bardağin son damlasi oldu
Not arkadaslar gorumcem aramizda yasanan olayi kayinvalideme esime 6 aylik evli eltime anlatmisti dun gecede telefonda konustular 40 -45 dk felan esim geceden beri tuhaf ve soguktu surekli tersledi ama yok asla affetmeyeceğim
[/QUOTE
Çok ayıp etmiş ve ayrıca evli barkli bi adam bence artik o anneci babaci kafasını bırakmalı yuva kolay kurulan bir şey değil ilerde çok pişman olur ama iş işten geçer gözünü açsın siz alttan aldıkça o üzere çıkmış bu sizin aranızda bi olay ama rüşvet teklif eder gibi setle kandırmaya çalışmış tabiki sizin kararınız ama boşanmadan önce bir kez daha gözden geçirin eğer eşinize sevginiz ve güveniniz varsa .