- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
hala o beni kabul etmediği için dönemem diyorsunuz ben size ne diyeyim , burada yazıyorum çok defa kızılıyor ama gercekten herkes kendine neyi layık görüyorsa onu yaşıyor . umarım yumusayıp özür diler sizden , çünkü sizin layık olduğunuz evlilik tam olarak bu kadarıymış zaten .Şöyle ki bunu yapabilmek benim için çok önemliydi, hem artık kendisi kabul etmeyeceğini soyluyor hem de bu adımı atabilmiş oldum cunku bana saygı duymuyor ve canı isterse verdiği sevgiyle idare ediyordum. Cok kişi yuvanı dağıtma, biz de gecirdik öyle gunler dedi.ben artık adamın yüzüne bakarken bile zorlanıyordum içimde biriken hırs ve uzuntuler beni zorluyordu. Tepki de gösteremiyorum hemen bastırıyor. En iyisi böyle. Zorlanacagım ama af dilemediği için sanslıyım unutma konusunda
Siz evli misiniz? Evlenmeden önce ben de böyle tepki gösteriyordum yasayınca o kadar kararlı olamadım, ancak böyle dolup tasana kadar bekledim. Belki beni anlayamıyor olabilirsinizhala o beni kabul etmediği için dönemem diyorsunuz ben size ne diyeyim , burada yazıyorum çok defa kızılıyor ama gercekten herkes kendine neyi layık görüyorsa onu yaşıyor . umarım yumusayıp özür diler sizden , çünkü sizin layık olduğunuz evlilik tam olarak bu kadarıymış zaten .
hayır evli değilim , evlilikte benim için imzadan başka hiç bir sey değil . allah aşkına evli olan hanımefendiler gelip yapsın yorum .Siz evli misiniz? Evlenmeden önce ben de böyle tepki gösteriyordum yasayınca o kadar kararlı olamadım, ancak böyle dolup tasana kadar bekledim. Belki beni anlayamıyor olabilirsiniz
Avukat ile görüştüm, ben söylemeden kendisi uzaklastırma talep edeceğim sağı solu belli olmaz onun dedi, bir de randevulastık bosanma davası acmak icin.Reis iyi bi avukat tut tehtidler icin uzaklaştırma karari cikart bi sorunu olursa avukat ona cevaplarini verecektir yorma kendini
Sen çok naif bir kadınsın okudun mu mesleğin varmı canım yaşın kac? Şunu asla unutma hayat naif insanların yeri değil savaşan insanların yeri bu günler geçecek acı çekiyorsun anlıyorum seni ama bu adamdan hayır gelmez Şimdi olayın içinde olduğun farkında değilsin ama bundan yıllar sonra herşeyi daha iyi anlayacaksin ve senin özgüvene ihtiyacın var biraz dik dur burnundan kıl aldırma yere düşse eğilip alma bak ozamn nasıl kazanacaksınŞöyle ki bunu yapabilmek benim için çok önemliydi, hem artık kendisi kabul etmeyeceğini soyluyor hem de bu adımı atabilmiş oldum cunku bana saygı duymuyor ve canı isterse verdiği sevgiyle idare ediyordum. Cok kişi yuvanı dağıtma, biz de gecirdik öyle gunler dedi.ben artık adamın yüzüne bakarken bile zorlanıyordum içimde biriken hırs ve uzuntuler beni zorluyordu. Tepki de gösteremiyorum hemen bastırıyor. En iyisi böyle. Zorlanacagım ama af dilemediği için sanslıyım unutma konusunda
Üzmeyin kendinizi ya kk böyle maalesef dayak bile yese dönüyorlar adam af dilemediği için dönmüyormuş iştehala o beni kabul etmediği için dönemem diyorsunuz ben size ne diyeyim , burada yazıyorum çok defa kızılıyor ama gercekten herkes kendine neyi layık görüyorsa onu yaşıyor . umarım yumusayıp özür diler sizden , çünkü sizin layık olduğunuz evlilik tam olarak bu kadarıymış zaten .
Avukatin bildireck sana ama simdiden dugun cd ve fotolarını hazir tut altinlar icinAvukat ile görüştüm, ben söylemeden kendisi uzaklastırma talep edeceğim sağı solu belli olmaz onun dedi, bir de randevulastık bosanma davası acmak icin.
allah aşkına naiflik siddete karsı bu derece pasif olmak mıdır ?Sen çok naif bir kadınsın okudun mu mesleğin varmı canım yaşın kac? Şunu asla unutma hayat naif insanların yeri değil savaşan insanların yeri bu günler geçecek acı çekiyorsun anlıyorum seni ama bu adamdan hayır gelmez Şimdi olayın içinde olduğun farkında değilsin ama bundan yıllar sonra herşeyi daha iyi anlayacaksin ve senin özgüvene ihtiyacın var biraz dik dur burnundan kıl aldırma yere düşse eğilip alma bak ozamn nasıl kazanacaksın
Evet eğer tehditlerine bu sekilde sessiz kalırsam ve çizgimin dısına cıkmazsam af dilemeye baslayabilir, ama ben cizgiden cıktım avukat ile görüştüm artık. Hem rezil olcak hem mahcup olcak, cok kıymetli egosu sarsılacak. Hayatımda bir kere ona karsılık veriyorumDaha önceden de yazdım şimdi de diyorum bu adam ilk tehdit edecek sonra da af dileyecek.
Siz konu sahibi ne kadar güçlü olacaksınız bilmiyorum ama dönerseniz en geç 1 aydan sonra başa sararsınız.
Adam kaç yaşına gelmiş bu yaştan sonra böylelerin huyu değişmez.
Naif bir kadın bu adama katlanmış çünkü herşeyin zamanla gecegine inanmış belki çocuk olursa düzelir diye bekmlemis dayak yemiş daha önce ailesine bile dememiş ne diyin yani sen safmisin diyelim akıllı biri olsa katlanır mi bu zulmeallah aşkına naiflik siddete karsı bu derece pasif olmak mıdır ?
Kendi ruh ve fiziksel sağlığınız için umarım bu kararlılıkla devam edersiniz.Evet eğer tehditlerine bu sekilde sessiz kalırsam ve çizgimin dısına cıkmazsam af dilemeye baslayabilir, ama ben cizgiden cıktım avukat ile görüştüm artık. Hem rezil olcak hem mahcup olcak, cok kıymetli egosu sarsılacak. Hayatımda bir kere ona karsılık veriyorum
Belki diğer yazdıklarımda görmüşsünüzdür bu zamana kadar eşimin annesi veya cevresindekiler tarafından ‘sabret, yuvanı dağıtma, o iyi biri, seni seviyor, sana değer veriyor, bak seni gezdiriyor, sinirlenince yanından git vs vs gibi cümlelerle durduruldum. BUNLARA İNANDIM. O yuzden zamanla doğruyu bulacağıma inanıyorum. Onun bu tehdit eden ve beni istemeyen tavrı da bana yardımcı oluyor işte iyice soğuyorumhayır evli değilim , evlilikte benim için imzadan başka hiç bir sey değil . allah aşkına evli olan hanımefendiler gelip yapsın yorum .
kimse şiddeti kendine reva görmüyor hanımefendi , özdeğerinizin olmayısını bi imza ile kamufle etmeye calışıyorsunuz . dolup tasana kadar bekledim dedğiniz adam sizin üsütünüze cıkıp ellerinizi tutup dövmüş . tekrar tekrar yazıyorum ; unutmuş gibisiniz çünkü
26 yaşındayım üniversite okudum. Eskiden bu kadar pasif değildim, son zamanlarda özellikle yanımda eşim varken toplumda konusurken cok cekiniyordumSen çok naif bir kadınsın okudun mu mesleğin varmı canım yaşın kac? Şunu asla unutma hayat naif insanların yeri değil savaşan insanların yeri bu günler geçecek acı çekiyorsun anlıyorum seni ama bu adamdan hayır gelmez Şimdi olayın içinde olduğun farkında değilsin ama bundan yıllar sonra herşeyi daha iyi anlayacaksin ve senin özgüvene ihtiyacın var biraz dik dur burnundan kıl aldırma yere düşse eğilip alma bak ozamn nasıl kazanacaksın
Her insanın çöküş noktası var mesleğinde var kendine kariyer yap çalış kazan kendini sev gez toz hayatını yaşa ve gerçek aşkı bul seni seveni değer vereni hayat kısa26 yaşındayım üniversite okudum. Eskiden bu kadar pasif değildim, son zamanlarda özellikle yanımda eşim varken toplumda konusurken cok cekiniyordum
Kalacak yerınız yoksa sosyal hızmetlere gıdın kalacak yerı halledınce hemen bosanma davası acın bu tehdıtlerı kanıtlayın altınlar senın zaten bı tane fotograf karesı yeterlı hepsını alırsın ayrıca nafaka alırsın korkma canm Allah yardımcın olsunİyi geceler herkese. Bir konu açmıştım, yeni gelismeleri yazmak ve fikir almak için tekrar açıyorum.
Evden ayrıldım, esim dönüşümün kesinlikle olmadığını, cok pisman olacagımı söyledi. Sürekli tehdit ediyor, bosanma davası acacagını, bir ise girsem bile maasıma el koyduracagını, muhtac bırakacagını, süründüreceğini vs bu tarz tehditler ediyor. Evden ayrılmadan önce de gidersen sana zarar veririm, öldürürüm gibi seyler söylemisti.
Benim dugun altınlarım ondaydı asla vermeyeceğini söyledi. Üzerimde 400 lira kadar bir param vardı, gecenlerde o vermisti kenarda dursun diye. Onu ısrarla istiyor ve ben parasını gasp etmişim gibi sözler söylüyor. Bir de bana hediye olarak altın kolye almıştı onu da istiyor. Bunları hakaret ederek ve aşağılayarak söylüyor.
Ben tehditlerinden çekiniyorum açıkçası. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız
İnsallah, ona bağlılıktan kurtulmak istiyorumbu düşüncelerden kurtulunca bunun bir sevgi değil işkence olduğunu muhtemelen anlayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?