- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Bir de ailesi dedi ki yaşı daha küçük, ilerde olgunlaşacaktır. Bu olabilir mi? 27 yaşında. Kücük değil benceSakın aldanma Allah aşkına. Bak ileride sen de o çocuk da psikolojik rahatsız olur inan diyorum öyle üzülüyorum ki konuyu açtığında beri aklımdasın. Kimseye boşan denmez ama göz göre göre ikna yolundasın. Ailen de farkında olduğu için gidersen gelemezsin diyor sana yaptırım olması açısından. Tabiiki süreç kolay değil ama bir ömür kötü geçirmektense bir kaç yıl sabır. İş olur, yeni eş olur, güzel bir yuva olur. Olur da olur. Ama bu adam sana vurmaktan, seni yalnız bırakmaktan, sana her türlü şiddeti göstermekten imtina etmiyor aklı başına gelmemiş gelmeyecek de
Bir de ailesi dedi ki yaşı daha küçük, ilerde olgunlaşacaktır. Bu olabilir mi? 27 yaşında. Kücük değil bence
Çünkü senden başka kimseyi bulamicak evlenmek için o hamilegin icabına bak bence gizli falan aldır bir yerde adam çocuğu hep sana kullanırBir de ailesi dedi ki yaşı daha küçük, ilerde olgunlaşacaktır. Bu olabilir mi? 27 yaşında. Kücük değil bence
Bence vermez imza inadına vermez adam ben öyle düşünüyorum sırf kadın çocuklu olsun diyeadama hamileyim desin su dakika imza verir bence hakaret edip duruyormus bebegi mi sahiplenecek yavrum diye ?
ayrıca bazı özel kliniklerde yapılıyor imzasız (yasal olmasa da)
Bir de ailesi dedi ki yaşı daha küçük, ilerde olgunlaşacaktır. Bu olabilir mi? 27 yaşında. Kücük değil bence
ben söyleyeyim adam değişir umudu ile doğuracakAilesi bu saate kadar adam edememişse siz mi adam edeceksiniz ?
Bebek için ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Onlarda haklılar seni düşünüyorlar sonuçta bosver boşan hayatına bak emin ol en iyisi karşına çıkar zamanlaDönmem ailem de dönersen birdaha seni almayız dedi
Şu anki ruh halini düşünerek çok fazla üzerine de gitmek istemiyorum ama o kadar yaşananlara rağmen hâlâ kapı aralamasına şaşırıyorum.ben söyleyeyim adam değişir umudu ile doğuracak
ben söyleyeyim adam değişir umudu ile doğuracak
ya ben bu kondan cok etkilendim ama asla naiflik filan diye geciişştrimek doğru değil bu hanımefendinin sasrılıp kendine gelmesi gerekiyor .Şu anki ruh halini düşünerek çok fazla üzerine de gitmek istemiyorum ama o kadar yaşananlara rağmen hâlâ kapı aralamasına şaşırıyorum.
Ailesi çekmiyor ki eşini bunun üzerine salmışlar alttan al, zamanla olgunlaşır diye. Kazık kadar adamı bu düzeltecek, düzeltecek derken de köle gibi he paşam doğrusun paşam diye el pençe duracak karşısında.
Nişanlıyken babam dedi ki bu oğlan serseri huylu, seni üzer dedi dinlemedim.simdi onların sözünden çıkmam birdaha kabul etmezlerOnlarda haklılar seni düşünüyorlar sonuçta bosver boşan hayatına bak emin ol en iyisi karşına çıkar zamanla
olsun ya yine de siz bir deneyin bakarsınız özür diler eşinizhiç güleceğim yoktu ya öyle vizyonsuz bir insan değilim çocuğun duzeltmeyeceğini biliyorum
Tabikide annelerimiz babalarımız herseyi hissederler. Iyikide varlar onlar da olmassa kocamıza kaynanamiza çok eziliriz vallahi. Ama tabikide benim kocam suan hamile degilim asla bana el kaldırmaya kıyamaz hamile kalınca bağıramaz bile bana o kadar üstüme titrer. Kocanız tam bir cani bebek varken size vurmuş çok günah . Napmayi düşünüyorsunuz bebeği? Doğurursanız bir ömür boyu onu görmek zorunda kalacaksınız ve ilk doğumunuz çok kötü geçecek bence çünkü ayrılmış bir halde mutlu geçmez bence hayal edinceNişanlıyken babam dedi ki bu oğlan serseri huylu, seni üzer dedi dinlemedim.simdi onların sözünden çıkmam birdaha kabul etmezler
Herkes kendi kaderini kendi çizer. Konu sahibi konusunu açmış burada biz yalnızca tavsiyelerde bulunuruz gerisi kendine kalmış.ya ben bu kondan cok etkilendim ama asla naiflik filan diye geciişştrimek doğru değil bu hanımefendinin sasrılıp kendine gelmesi gerekiyor .
universite okumus hala yok ailesi söyle dedi inandım böyle dedi inandım . yıllarca siddet görüyor buna ragmen hamile kalıyor . hamile iken eşi canavar gibi üstüne saldırıyor ve hala dediği sey özür dilemesi lazımken dilemiyor oluyor .
ben sakin kalamıyorum sizin gibi . bi kadın kendini bu kadar mahvetmemeli
İki aylık hamile.Canım dik dur. Cocugunun olmaması cok iyi bir avantaj. Sakın dönme cocukta olursa terketmen daha zor olur. Asla ondan korktugunu bellı etme asla. Benım koca kaç kez bana dedı korksanda kuyrugunu ındırmıyorsun yere. Öyleyımde zaten oyuzden benden çekinir biraz biliyor damarıma basarsa onun yapacagının mislini yaparım ona. Herneyse lutfen dönme sakın sen daha iyilerıne layıksın kendıne bu kötülügü yapma
Hadı yaİki aylık hamile.
Gebeliği kendi irademle sonlandırmaya karşıyım. Aramızda bağ olacağını sanmam. Altınlarımı istediğimde, benim ve cocugumun hakkı gibi bir sey soylemiştim başlatma cocuga demişti, sevgisi yok kiTabikide annelerimiz babalarımız herseyi hissederler. Iyikide varlar onlar da olmassa kocamıza kaynanamiza çok eziliriz vallahi. Ama tabikide benim kocam suan hamile degilim asla bana el kaldırmaya kıyamaz hamile kalınca bağıramaz bile bana o kadar üstüme titrer. Kocanız tam bir cani bebek varken size vurmuş çok günah . Napmayi düşünüyorsunuz bebeği? Doğurursanız bir ömür boyu onu görmek zorunda kalacaksınız ve ilk doğumunuz çok kötü geçecek bence çünkü ayrılmış bir halde mutlu geçmez bence hayal edince
O da benim gibisini bulamazsın diyor özguven zirvedeÇünkü senden başka kimseyi bulamicak evlenmek için o hamilegin icabına bak bence gizli falan aldır bir yerde adam çocuğu hep sana kullanır
Inanılmaz birsey gerçekten nasil evlendiniz bu duygusuz insanla ? AnlamadinizmiGebeliği kendi irademle sonlandırmaya karşıyım. Aramızda bağ olacağını sanmam. Altınlarımı istediğimde, benim ve cocugumun hakkı gibi bir sey soylemiştim başlatma cocuga demişti, sevgisi yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?