- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
İnsallah, ona bağlılıktan kurtulmak istiyorum
Dönme fikrim şu anlık yok, direncim dusmezse boyle devam edebilirim, bir de o kadar cirkinlesti ki iyice kendinden soğuttu.Uzaklaştırma alın. Düğünde takılan tüm altınlar gelinindir. Mahkeme de bunu da talep edin. Anlamıyorum mehiri basım alabiliyorlar diyeceğim ama hak hukuk bilse vicdanı olsa zaten elini kaldırmadı pislik herif.
Sakın geri döner miyim fikrini alma zihnine, ailene de ben o kapıdan bir kere çıktım. Eğer geri dönüşü olsa çıkmazdım blöf yapılacak bir konu değil diyebilirsin. Hem fiziksel hem psikolojik şiddet gösterdi bu adam sana hem de defalarca...
Gördüpüm kadarıyla üslubım genel olarak yıkıcı değil yapıcı. Ama adam bu özelliğini de kullanarak tepene çıkmış. Elinde diploman, mesleğin var mı?
Dönmem ailem de dönersen birdaha seni almayız dediPeki pişman olsa ayaklarına kapansa affet dese naparsin?
Dönme fikrim şu anlık yok, direncim dusmezse boyle devam edebilirim, bir de o kadar cirkinlesti ki iyice kendinden soğuttu.
Haklarımı isteyeceğim koruma talep edilecek. İyice cıldıracaktır ama bunları hak etti. Yapmayacağımı sanıyor hala. Üniversite mezunuyum ama hiç çalışmadım sınavlara hazırlanmam veya bir iş bulmam gerekli. Bir de 2 aylık hamileyim bastan söylemedim herkes neden cocuk yaptın diye kızacaktı. Artık kızabilirler ben de pişmanım
Tabiki de hayatıma bakarım öyle bi adamı da her yerden engeller kafama takmam tek başına gayet de güzel ayaklarının üzerinde durabilirsinİyi geceler herkese. Bir konu açmıştım, yeni gelismeleri yazmak ve fikir almak için tekrar açıyorum.
Evden ayrıldım, esim dönüşümün kesinlikle olmadığını, cok pisman olacagımı söyledi. Sürekli tehdit ediyor, bosanma davası acacagını, bir ise girsem bile maasıma el koyduracagını, muhtac bırakacagını, süründüreceğini vs bu tarz tehditler ediyor. Evden ayrılmadan önce de gidersen sana zarar veririm, öldürürüm gibi seyler söylemisti.
Benim dugun altınlarım ondaydı asla vermeyeceğini söyledi. Üzerimde 400 lira kadar bir param vardı, gecenlerde o vermisti kenarda dursun diye. Onu ısrarla istiyor ve ben parasını gasp etmişim gibi sözler söylüyor. Bir de bana hediye olarak altın kolye almıştı onu da istiyor. Bunları hakaret ederek ve aşağılayarak söylüyor.
Ben tehditlerinden çekiniyorum açıkçası. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız
Peki hamileliğini kocan ve ailelerle biliyor mu ne yapmayı düşünüyorsun birde be kadarlık evliydinDönme fikrim şu anlık yok, direncim dusmezse boyle devam edebilirim, bir de o kadar cirkinlesti ki iyice kendinden soğuttu.
Haklarımı isteyeceğim koruma talep edilecek. İyice cıldıracaktır ama bunları hak etti. Yapmayacağımı sanıyor hala. Üniversite mezunuyum ama hiç çalışmadım sınavlara hazırlanmam veya bir iş bulmam gerekli. Bir de 2 aylık hamileyim bastan söylemedim herkes neden cocuk yaptın diye kızacaktı. Artık kızabilirler ben de pişmanım
aldırmayı düşünüyorsanız hala vakit var allah aşkına bu adam baba yapılır mı ?Dönme fikrim şu anlık yok, direncim dusmezse boyle devam edebilirim, bir de o kadar cirkinlesti ki iyice kendinden soğuttu.
Göndermeyi düşündüm çünkü hırsız muamelesi yapıyor cok sinirimi bozdu
yanıldınız , hamileymiş .Naif bir kadın bu adama katlanmış çünkü herşeyin zamanla gecegine inanmış belki çocuk olursa düzelir diye bekmlemis dayak yemiş daha önce ailesine bile dememiş ne diyin yani sen safmisin diyelim akıllı biri olsa katlanır mi bu zulme
adama hamileyim desin su dakika imza verir bence hakaret edip duruyormus bebegi mi sahiplenecek yavrum diye ?Kocasının imzası olmadan almıyor ki yasal olarak avukat ile görüş davani aç hemen
Evt cocuga karsı otoriter olcağını söylüyordu. Ailesi aradı yine aynı seyleri diyorlar, sinirli, idare et. Oğullarına da yapma diyorlardır ama o kimseyi dinlemezHayır kızmıyorum. Bu senin kararın ve o çocuk ikinizden olacakmış. Böyle şeyler biliyorum ki insanın her zaman elinde olan bir şey değil. Bu adam karnında bebek olduğunu bile bile sen özür dile diye üzerine oturup dövdü. Bu adam çocuğun halıya bir şey döktü diye de sinirlenip vuracak. Sana vurduğunu da görecek. Hayır yapma bunu ona.
Sen kendinin de, bebeğinin de aklını yaşamını korumakla mükellefsin.
Sen bir kaç yılda bu şekilde özgüvensiz biri haline gelmişsin, o çocuk o şekilde büyüyecek hayata karışacak. Cezalar, dayaklar vs.. Kıyma kendine de evladına da.
Adam bana neler diyor ne dönmesinden bahsediyorsunuz. Hem tehdit hakaret işitiyorum hem de burda sizi inandırmaya calısıyorum bana kim yardımcı olacakBence siz kesin geri döneceksiniz.
Evt cocuga karsı otoriter olcağını söylüyordu. Ailesi aradı yine aynı seyleri diyorlar, sinirli, idare et. Oğullarına da yapma diyorlardır ama o kimseyi dinlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?