Evi terk ettim

Uzaklaştırma alın. Düğünde takılan tüm altınlar gelinindir. Mahkeme de bunu da talep edin. Anlamıyorum mehiri basım alabiliyorlar diyeceğim ama hak hukuk bilse vicdanı olsa zaten elini kaldırmadı pislik herif.

Sakın geri döner miyim fikrini alma zihnine, ailene de ben o kapıdan bir kere çıktım. Eğer geri dönüşü olsa çıkmazdım blöf yapılacak bir konu değil diyebilirsin. Hem fiziksel hem psikolojik şiddet gösterdi bu adam sana hem de defalarca...

Gördüpüm kadarıyla üslubım genel olarak yıkıcı değil yapıcı. Ama adam bu özelliğini de kullanarak tepene çıkmış. Elinde diploman, mesleğin var mı?

Dönme fikrim şu anlık yok, direncim dusmezse boyle devam edebilirim, bir de o kadar cirkinlesti ki iyice kendinden soğuttu.
Haklarımı isteyeceğim koruma talep edilecek. İyice cıldıracaktır ama bunları hak etti. Yapmayacağımı sanıyor hala. Üniversite mezunuyum ama hiç çalışmadım sınavlara hazırlanmam veya bir iş bulmam gerekli. Bir de 2 aylık hamileyim bastan söylemedim herkes neden cocuk yaptın diye kızacaktı. Artık kızabilirler ben de pişmanım

Esler arasinda parayi gasp etme yoktur. Hediye aldigi taki senin verme. Ise girsen maasini nasil alacakmis? Savciliga gidip uzaklastirma cikar, tehdit ediliyorum de. Aska donme bu adama. Bosanma davani ac, takilarina kadar iste.

Hayır kızmıyorum. Bu senin kararın ve o çocuk ikinizden olacakmış. Böyle şeyler biliyorum ki insanın her zaman elinde olan bir şey değil. Bu adam karnında bebek olduğunu bile bile sen özür dile diye üzerine oturup dövdü. Bu adam çocuğun halıya bir şey döktü diye de sinirlenip vuracak. Sana vurduğunu da görecek. Hayır yapma bunu ona.
Sen kendinin de, bebeğinin de aklını yaşamını korumakla mükellefsin.
Sen bir kaç yılda bu şekilde özgüvensiz biri haline gelmişsin, o çocuk o şekilde büyüyecek hayata karışacak. Cezalar, dayaklar vs.. Kıyma kendine de evladına da.

Tabiki de hayatıma bakarım öyle bi adamı da her yerden engeller kafama takmam tek başına gayet de güzel ayaklarının üzerinde durabilirsin

Peki hamileliğini kocan ve ailelerle biliyor mu ne yapmayı düşünüyorsun birde be kadarlık evliydin

aldırmayı düşünüyorsanız hala vakit var allah aşkına bu adam baba yapılır mı ?

yanıldınız , hamileymiş .

Kocasının imzası olmadan almıyor ki yasal olarak avukat ile görüş davani aç hemen
adama hamileyim desin su dakika imza verir bence hakaret edip duruyormus bebegi mi sahiplenecek yavrum diye ?
ayrıca bazı özel kliniklerde yapılıyor imzasız (yasal olmasa da)

Savcılığa gidip bunları anlatıp uzaklaştırma kararı aldırın. Düğün takılarınızın onda olduğunu mesajla vs kabul ettiyse saklayın silmeyin. İyi bir avukat tuttun. Ve anasından emdiği sütü burnundan getirin! Ahlaksız pislik! Nasıl maaşınıza el koyacakmış? Nasıl süründürecekmiş?! Boyun eğmeyin! Yaşadığınız ildeki kadın dernekleriyle görüşün gerekirse.

Evt cocuga karsı otoriter olcağını söylüyordu. Ailesi aradı yine aynı seyleri diyorlar, sinirli, idare et. Oğullarına da yapma diyorlardır ama o kimseyi dinlemez

Evt cocuga karsı otoriter olcağını söylüyordu. Ailesi aradı yine aynı seyleri diyorlar, sinirli, idare et. Oğullarına da yapma diyorlardır ama o kimseyi dinlemez

Sakın aldanma Allah aşkına. Bak ileride sen de o çocuk da psikolojik rahatsız olur inan diyorum öyle üzülüyorum ki konuyu açtığında beri aklımdasın. Kimseye boşan denmez ama göz göre göre ikna yolundasın. Ailen de farkında olduğu için gidersen gelemezsin diyor sana yaptırım olması açısından. Tabiiki süreç kolay değil ama bir ömür kötü geçirmektense bir kaç yıl sabır. İş olur, yeni eş olur, güzel bir yuva olur. Olur da olur. Ama bu adam sana vurmaktan, seni yalnız bırakmaktan, sana her türlü şiddeti göstermekten imtina etmiyor aklı başına gelmemiş gelmeyecek de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…