Evi terkeden akrabam ve annesi

arzugacava

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
110
1
26
İstanbul
Merhaba kızlar...

Benim bir kuzenim var 21 yaşında bu kız 13 gün önce evi terk edip ne olduğunu anlayamadığımız bir kadınla yaşamaya başlıyor. Kızın 21 yaşında olduğuna bakmayın ÇOK SAF!!!!
Neyse geçen gün eve eşyalarını almaya geliyor anneside vermiyor kız polisi arıyor polis bunları alıp karakola götürüyor. Kız reşit olduğu için salıyorlar.

Fakat annesi çok üzgün günlerdir kızının peşinde başına bir iş gelecek diye korkuyoruz. Hergün karakola gidiyor kayıp başvurusu yapmak için. Başka ne yapılabilir bir fikri olan varmı?

Son düzenleme:
Kızın saf oluşunu o şekilde anlatmak zorunda mıydınız?
Bu anlatımdan sonra gerçekten yardım etmek isteyip istemediğinizden emin olamadım..

Tanıyor olsaydınız eğer az bile gelirdi tanımlama emin olun

Tanıyor olsaydım bile emin olun burda ya da başkasına o şekilde anlatmazdım..
Bir tek sizin yok daha az düşünebilen, daha az mantığını kullanan tanıdığınız.
Alayvari bir tanımlama olduğunun farkında değilsiniz sanırım.

valla size ne diyeyeim bilmiyorum ki burda alayvari birşey göremedim ama tek sorun o ise düzeltirim. Beni çok germez. Amam siz sanırım burada beni yargılamaya gelmişsiniz.

valla size ne diyeyeim bilmiyorum ki burda alayvari birşey göremedim ama tek sorun o ise düzeltirim. Beni çok germez. Amam siz sanırım burada beni yargılamaya gelmişsiniz.

Yoo neden sizi yargılamaya geleyim ki..
Daha geç anlamak, saf olmak bir insanın suçu ya da isteği değildir.
Siz alayvari olmadığını düşünmüşsünüz bana da tam tersi gelmiş.
Amiyane tabirle beni germiş işte...

ben alaycı birşey göremedim, saf demiş salak dememiş aptal dememiş.. bir insanın saflığı başka nasıl anlatılabilirdiki?

edit: gerçi mesaj düzenlenmiş, öncesinde konu sahibi başka birşey yazmış mı bilemiyorum. ben şu an okuduklarıma yorum yaptım

Son düzenleyen: Moderatör:
ben alaycı birşey göremedim, saf demiş salak dememiş aptal dememiş.. bir insanın saflığı başka nasıl anlatılabilirdiki?
Bende size katılıyorum nasıl anlatılabilir ki başka??? Eleştiri yapıcaz diye uğraşmayalım ya kızcağız derdini gayet açık anlatmış alay edecek olsa hiç tanımadığı insanlara anlatmazdı herhalde kızın etrafındakilerle yapardı bunu

Düzeltilmiş haliyle daha iyi olmuş konusahibi.
Çok memnun oldum..
Aile gidip rapor alabilir hastaneden.
Sonra kontrol etmeleri daha kolay olur.

Ben yorumumu düzeltilmeden önceki anlatıma yapmıştım.
Sırf eleştiri yapacağım diye uğraşacak kadar rahatsız değilim.

Son düzenleme:

düzeltmeden önce yazdıklarım " safın önde gideni bayrak tutanı hemde, yani birir hıyarım var dese tuz kapıp gider" kişilere tuhaf geldi. Uğraşmak istemediğim içinde sildim.

rapor derken? Raporluk birşey yok. Akıl sağlığı raporu ise eğer vereceklerini sanmam.

Bu kadar saf biri için bir heyet raporu alabilirler.
Ama öncelikle kızı buna ikna etmeleri gerekiyor.
Böyle evden kaçma gibi durumlar varsa polis marifetiyle hastaneye götürülebiliyor diye biliyorum ben.
Ondan sonra hekim de karar verirse rapor alabilirler.

sürekli kaçmaya başladı alışkanlık yaptı sanırım artık.. Iyi veya kötü hiç bir şekilde kimseyi dinlemiyor. O gece polis çağırdıgında yani hastaneye götürmüşler ama hiç birşey yapmamışlar poliste reşit diye salıvermiş.

raporu aldıkdan sonra zincirle bağlamayımı düşünüyorsunuz ???
saflık bir karekter özelliğidir ruhi bir durum değildir

saflık raporu diye birşeymi var...
yada saflık raporu ne işe yarar

bir kadınla gittiğini söylüyorsunuz
kayıp diyorsunuz...
kayıpsa bir bayan ile gittigini nereden biliyorsunuz...???

siz kızla değil kadını bulup onun bir yuvasını yapın bence
belkide kızı peşkeş çektiriyor kimbilir

ama genede birşey yapamazsınız reşit cünkü...

kayıp değil bir kadının yanındaolduğunu biliyoruz valla annesi bir eve getirebilse zincirle bağlayacak o derece

bence anası,babası birkşey yapamadıysa sen ne yapacaksın,tüh, tüh vah,vah demekten başka

Sen birebir kizla konustun mu??
Neden kadinin yanina gitmis,
Kadinin anasindan fazlasi neymis??

Veya bir lezbiyen egilimi sezdin mi hic?
Kocaya kacan duydum ama kadinin yanina gidince sanki oyle bisey geldi aklima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…