Evi terkeden akrabam ve annesi

kadın belki aklını çelmiştir iyi bir kadında değilse anlattığınıza göre zaten kaçan akrabanız safmış onun bedeninden para kazanmaya çalışıyor da olabilir eğer öyle birşey sezerseniz polise falan şikayet edebilirsiniz tabikide bu bir ihtimal bir kadının yanına kaçması için başka bir mantıklı sebep bulamıyorum ben

Saflık raporu demedim ben zaten.
Vasi tayini için hekimler karar veriyor.
Belki de kız kendini kontrol edemeyen biri.
Zaten öyle olmasa ne olduğu belli olmayan birkadının yanına gitmez.
Kimse sırf cahil diye ailesini bırakıp kendini kullanma potansiyeli olun bir kadının yanına kaçmaz.

yorumlari okumadan cevap yazayim dedim..

kadin lezbiyen olmasin ya da kadin tuccari filan

bana cok turk filmi izlemissin demesin kimse, real hayatta neler oluyor neler…Allahim sen koru ya Rabbim..annesine yazik gercekten…

bizde kadının bu kızın bedeni üzerinden para kazanmasından korkuyoruz.telefonlarını açmıyor kız mesajlara cevap veriyor sadece ben iyiyim diyor. kendini sürekli lüx yerlerde etiketliyor şimdi bunu böyle gezdirip gözünü boyayacaklar sonra olacakları düşünemiyorum bile.

yorumlari okumadan cevap yazayim dedim..

kadin lezbiyen olmasin ya da kadin tuccari filan

bana cok turk filmi izlemissin demesin kimse, real hayatta neler oluyor neler…Allahim sen koru ya Rabbim..annesine yazik gercekten…

çok fazla türk filmi izlemeyle alakası yok müge anlıyı biraz seyreden bile hayatta yok artık oda olmaz denen şeyleri görmüştür mutlaka..

Konuyu bu şekilde polise anlatsanız en azından kadının kim olduğunu sabıkası olup olmadığını bulsalar o bile kafi kız reşit olduğu için kolundan tutup getiremezler zaten ama en azından kimin yanında kalıyor bilinebilse :44:

annesi hergün karakolda... herkezi aynı kefeye koymak olmaz ama polis dalga geçiyormuş sürekli dün en son komiserlerine çıkacaktı ne oldu bilmiyorum konuşamadık.

​Yanında yaşadığı kadının adını soyadını biliyorsanız eger emniyetten sorgulatın bi sabıkası var mı yok mu diye durup dururken hiç kimse tanımadıgı bir yabancıyı evine almaz.

ana kız bunlar kafayı yemiş ben kötü oldum. televizyona falan çıktılar bunlar sunucu buluşturdu baıştırdı. kız GÖYA etilerde bir kadının ikiz çocuklarına bakıyormuş öyle diyorlar şimdide allahım ya ne zorum vardı ki kendimi bu kadar kastım. bir söz var ya herkez hakkettiğini yaşıyor diye çok doğruymuş birdaha böyle şeylere karışırsam iki olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…