- 2 Haziran 2018
- 19
- 4
- 16
- 35
- Konu Sahibi Chaosteory
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hiç birşey söylemeden annen, sen ve kardeşim başka şehirde yeni bir hayat kurun. Tabi öncelikle annen o adamdan boşanmalı.. ve tehditlerine boyun eğmemelisiniz. Boşanır boşanmaz başka bir şehire gidin. Annende bu kararlılıkta olmalı tabi
Kardeşini al git diyemem daha 8 yaşında , sorumluluğu sana ağır gelebilir çünkü daha sen bir düzen kurmuş değilsin. Kardeşinle aran nasıl onun psikolojisi nasıl?annem bu kararlılığı gösteremeyip zamanında ölmeyi tercih etmiş karnında bebeğiyle. şimdi de nolursa olsun baban o senin diyor. annemi ikna edemem.
Kardeşini al git diyemem daha 8 yaşında , sorumluluğu sana ağır gelebilir çünkü daha sen bir düzen kurmuş değilsin. Kardeşinle aran nasıl onun psikolojisi nasıl?
Bence senin durumun kritik. Sen aklındakini yapmalısın. Onlar önemli evet ama sende önemlisin.kardeşim cok zeki bir cocuk her seyi farkında ve malesef evdeki durumlardan dolayı erken olgunlasıyor, benim gibi. yine de babama olan sevgisinin önüne geçemiyor. hepimizden cok seviyorum onu. ne kadar erken olgunlasırsa olgunlassın 8 yasında sonucta. bundan dolayı da annem vazgeçemiyor belki bilmiyorum
Baban neler yapıyor ki herkesi böyle intihar düşüncesine sürükleyecek?
Daha sabi kardeşiniz, bari onu kurtarabilmek için annenizi götürün doktora mantıklı olanı görebilmesi için.
Annenin ve babanın ailesi o zamanlar ne yapıyormuş?şöyle söyleyeyim annem benden önceki cocuga hamile iken karnının üstüne bastırıp bu cocuk benden değil demiş boğazına bıcak dayamıs
ki annem hayatta her seyiyle güveneceğim tek insan öyle söyleyeyim. hiçbir seyini görmedim bugüne kadar
kimse sahip cıkmamıs anne tarafından. anneannem baba evinden cıktıktan sonra geri dönemezsin demiş ki annemi istemeden evlendiriyorlar. üniversiteyi kazanıyor göndermeyip evlendiyorlar hiç tanımadığı bir adamla.Annenin ve babanın ailesi o zamanlar ne yapıyormuş?
Kadın intihara kalkışmış tekrar o eve neden göndermişler bir ailenin ziyanına sebep olmuşlar?
Hepsinin üzerinde olsun vebali yazık günahkimse sahip cıkmamıs anne tarafından. anneannem baba evinden cıktıktan sonra geri dönemezsin demiş ki annemi istemeden evlendiriyorlar. üniversiteyi kazanıyor göndermeyip evlendiyorlar hiç tanımadığı bir adamla.
baba tarafı da durumu biliyormus seslerini cıkarmamıslar.
aynı zamanda o zamanlar bizimle birlikte babannem de yasıyormus bir de her seyi ilk gözden görüyor ama engel olmamıs babama.
bana karsı acık bir tehditi olmadı ama anneme karsı öldürmekle tehdit etmiş annem de bize bir şey olmasından korkuyor.Allah yardımcınız olsun canım.
Bana kalırsa annen sana veya kardeşine bişey olur diye korkuyor o yüzden bu ılımlı yaklaşmaları. 25 yıl da kadın da psikoloji kalmamıştır ki. Annen boşanma davası açarsa sence baban ne yapabilir?
Yani anneni neyle tehdit ediyor?