Evi terketmeyi düşünüyorum

Kızlar ben burda konu paylaşıp yazarken eşim mutfağa geldi uyyodu kendinde değildi su içmek istedi rüyasında boğmuşlar
Nabzı çok düşük dra gidelim diyorum ölüyüm de kına yak dedi zor sakinleştirdim uyyamam o bu haldeyken kimseyi arama dedi şimdi uyudu ben napıyım
Ilgi beklio iste kirgin adam ilgi goster sev napicaksn:)

Valla ne denir ki şimdi, eline harçlık veren, eve para bırakan adam yani para işi tek bir kişide olunca, özellikle de kazanan kişi tek ise bu durumda kocanız oluyor bu kişi, hesabını da sorar, lafını da eder. Bunu da herkes bilir. Bu yüzden çalışmanız lazım zaten iş arıyormuşsunuz. En kısa zamanda bulmanız dileği ile...

Ben sizi eski konularınızın birinden hatırlıyorum, siz ısrarla çalışmak istemiyordunuz eşiniz istiyordu falan. Siz belki çalışmak yerine ev hanımı olmayı daha cazip buluyor olabilirsiniz ama hayatın gerçekleriyle yüzleşince durumlar farklı oluyor. Ev hanımı olup eve bıraktığı paranın hesabını sorması mı yoksa para muhabbeti sorununa çözüm bulmak için çalışmak mı, ikisinden biri tercih edilmek zorunda. Hayat zor, pahalı. Burada bile çalışan kadın isteyen erkeği eleştiren kadınlar dolu ama adamlar haklı bence. Hayat tek bir kişinin omzuna yüklenmek için fazla pahalı. Bilmiyorum belki de ben ailemde de hep böyle gördüğüm içindir.

maddi sıkıntı olayları ;) saçma ve rutin kavga sakın evi terketmeyin düzelir.Çalışmak güzeldir sonuna kadar destekliyorum :)

Ama sana lanet olsun denir mi ya?

Ben de cabuk bittigini dusundugumde kocama soruyorum ne yaptın o kadar parayi diye.

Keske sormasaymis ama sordu diye bu kadar alinmaya gerek yok bence. 40 tl var ama kargoya ayirdim demenin nesi zorunuza gitti ki?

Ben de cabuk bittigini dusundugumde kocama soruyorum ne yaptın o kadar parayi diye.

Keske sormasaymis ama sordu diye bu kadar alinmaya gerek yok bence. 40 tl var ama kargoya ayirdim demenin nesi zorunuza gitti ki?

40 tlyi ayıran benim bu sebeple yok dedim eşimde 500 tl var ay sonuna kadar idare edeceğiz yok değil yani

Yazmayacaktım ama kendi kendimi yemektense paylaşayım dedim
2 hafta önce izmirde yaşayan k.pederim geldi ank ya
O akşam görümcemde kalacaktı biz de çaya gittik
Eve dönüyoruz eşim hiç konuşmuyor soğuk baya
Sabah kahvaltı ederken aileme karşı neden soğuksun diye başladı annenle çok görüşüyosun diye bitirdi derken 1 hafta düzelemedik tam barışıyoruz aynı konuları açıyor ben kriz geçiriyorum 1haftadır çok iyiydik artık mutlu olalım dedi bende bunu istiyorum dedim
Neyse evde pirinç kalmamış kaç gündür de hep akşamları dışarda olduğumuzdan markete gidemedik dün de annemler akşam yemeğe gelcek bende de 40 tl var ama kargo bekliyorum diye ayırdım
Msj attım para bıraksaydın ben giderdim markete diye sende varsa al veriyim akşam dedi bende sinirle yok bende dedim yazdığı şu yavrucum ne çabuk bitti paran verdiği 150 tl ve harcandı 40 tlyi de demedim resmen hesap sordu hesap mı soruyon dedim aradı kocanım sormamın nesi yanlış dedi dedim işe başlayım da artık yaşamayım bunları kocaman 'aminnnnnn adım hıdır elimden gelen budur yazmış 'sanki ben paragözümm
Bende dedim paranada sanada lanet olsun 500 kere aradı işten de erken geldi duramamış dünden beri bana çok sinirli konuşmuyor normalde asla gitmem ama 2 sefer gittim yanına konuşma sus dedi
Kavgadan bıktım sabah annemlere gitmeyi düşünüyorum tahammül edemiyorum peki nolcak böyle dedim beni kendimle başbaşa bırak bana 17 ağustos depremini yaşattın paramparça ettin o lafınla dedi dün ağladım arabayı tekmeledim dedi sen kocana lanet okudun Allahın rahmetinden uzak olan anlamına getirdin dedi
Ben çok mu kötü bişey yaptım
Bakın kimseyle paylaşma huyum yoktur lütfen ılımlı yazın kötüyüm gerçekten
Teşekkürler
Aha benm adaamdan seninki gene para bırakıyo benmki bırakmıyo elmde avcmda olan takılarımı sattm kendi kendmi gecindryom resmen oy oy nerlere gdelm bz iş aryorum artk vala ne desem blemedm aynısı bnde de var varsa caresi beraber uygulayalm

Ya ben calışmıyorken bile eşime sorarım nabtın. nere harcadın diye.
Yada bazende o bana sorar.

Bunlara alınganlık yapmamak geerek bence.
Bribirinize zaman verin. Sakinleşmeye calışın ikinizde.

Gece hastalandı uyumadım başında bekledim yapmayacağım bişeyi yaptım özür diledim
Ama sabah bi uyandım yine konuşmuyor kahvaltı hazırlama dedi
Ben hazırladığım için mi yemiyosun dedim gözümün içine baktı ağladım sinirimden
Duramıyorum evde de kafayı yicem
Nası düzelcek bu durum

canım siniri ortadan kaldıracaksın
eşin orda verdiğim para ne oldu dediğinde
sinirlenip cvp verme yerine açıklama yapsaydın
bunları ortaya sürmezdi
ve sakinleştiğinizde iyi olduğunuz zamanda kırıldığınızı incildiğini söylerdiniz
bunları yap canım ortadan sorun kalkacakdır.
kapıyı tıkla bırak
kapıyı yumruklama
bende senin yaptığın hatayı yaptım

Aile mevzusunda haklısın ama sen de konuyu uzatmak için çaba sarfetmişsin
Eşinin ne çabuk bitti para demesi garip birşey değildir.Para vermemesi,bağırıp azarlayarak bunu söylemesi gibi şeyler gariptir.

Back
X