Pazar gunu cok kotu kavga ettik sebebide cumartesi gece disari cikti 4 te geldi eve ve sabah gomleginde kirmizi ruj lekesi vardi hesabini sordum ve aciklama bile yapamadi inkar etti yok oyle birsey fln dedi ve bende inanmayip konuyu kapatmayinca kalkti tokat atti snr sacimdan surukledi ve en sonda burnuma yumruk atti ve ipler koptu darp raporu alip yrn davayi aciyorum dedim defol git bu evden dedim ve gitti o gunden beri eve gelmiyor enistemi arayip sormus noldu naptiniz fln die bosanma davasida acmio evede gelmio bende yrn dava icin basvuruyorum
Ama eve niye gelmiyor yada bosanmak icin bi adimda bulunmuyor onu anlamadim
Cok berbat bi surece girdik tomografim cekildi ve burnum kirilmis 20 gun şişligin gecmesinin ardindan ameliyat dedi doktor
Olaylara bak 9 aylik evlilik ve yasananlar 😞😞
kız çocuğunu çok otoriter ve baskıcı yetiştirmenin sonucu sende pek ,özgüven olmamış,
kendini ezdiriyorsun canım, bu annelerden piyasada çok ,nefret ederim şu mükemelliyetçi ve otoriter annelerden
niye hemen boşanma yollarına gidiyorsun siz böyle yaparsnız yakın gelecekte evlilerin sayısı parmakla sayılacak kadar olucak
biraz kocanın üstüne gitmeyip sabah sakin kafayla sormak için sabretseydiniz hadi onu yapamadınız yok yere yumruğu yediniz oturunuz aşağa şimdi daha mı iyi oldu (yumruk atma işinde ikinizde suçlusunuz)
azıcık ayrı kalın kafalarınızı dinleyin zaman herşeyin ilacı
evlilik çocuk oyuncağı değil
her ikiniz de aklınızı başınıza alın
eskiden kadınların canı yokmuş
ne ezin ne de ezilin
sadece şunu demek istiyorum
ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR
niye hemen boşanma yollarına gidiyorsun siz böyle yaparsnız yakın gelecekte evlilerin sayısı parmakla sayılacak kadar olucak
biraz kocanın üstüne gitmeyip sabah sakin kafayla sormak için sabretseydiniz hadi onu yapamadınız yok yere yumruğu yediniz oturunuz aşağa şimdi daha mı iyi oldu (yumruk atma işinde ikinizde suçlusunuz)
ne ezin ne de ezilin
ne ezin ne de ezilin
Eve gelmesi çok mu önemli onca şeyden sonra neden bekliyorsunuz ki onu..
Sevgilisiyle yaşıyordur nerde olucak...
Böyle durumlarda ağız sussa da gurur susmuyor; gelsin ayaklarına kapansın ağlasın af dilesin istiyor.
Hangi gurur bu hale geldikten sonra böyle bir şeyi bekler ki
Şuan biz sağlıklı düşündüğümüz icin mantıklı gelmiyor ama gerçek bu. Aldatılan ve siddet gören kadınlar kendilerini böyle iyileştirebileceklerini düşünüyorlar.
Şaka mı yapıyorsunuz siz? Kızın ağzını burnunu kırmış, bi de kim bilir ne halt yemiş kırıp dizini otursaydı keşke değil mi?
bu ne yaa.. siz gerçek misiniz?
yok üstüne gitmeseymiş, yok yumruğu yiyip otursaymış..
sizin eşiniz sabahın dördünde eve ruj lekesiyle gelseydi oturacak mıydınız yerinize? bir de aferin diyip madalya takın da eksik kalmasın sevgili ulu koca hazretlerinden
yuhh çekmek istiyorum bu sözler karşısında
Hanımefendi Allah aşkına adam meyhanede kadınlarla sabahlamış yakasında ruj lekesi eve dönmüş siz de üstüne gitmeseydin diyosunuz hayretlere düştüm cidden
ayrıca yumruk atma konusunda bu kadının ne suçu var bunu açıklayabilir misiniz
tabi canım kadınlar zaten hep ezilsin sessiz kalsın hesap bile sormasın değil mi
erkektir yaparmış evlilik çocuk oyuncağı değilmiş
çocuk oyuncağı değilse adam niye evlendiklerinden beri sabaha karşı eve geliyo sorunca kadının üstüne yürüyo
ne biçimn bi zihniyettesiniz böyle
o bahsettiğiniz eski evlilikler geçmişte kaldı kadınlar artık ezilen zavallı varlıklar değil bu mu sizi rahatsız eden
bi kadın olarak nasıl bunları söyleyebiliyosunuz ya çok şaşırdım
yorumlarınızın karşısında şunu söyleyebilirim anlayıp dinlemeden mesajın içinden bir cümleyi çekip alırsanız hiçbir şey anlayamazsınız
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
bir daha sizlere cevap verip polemiğe giremem kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?