Evi terketti hemde burnumu kirip :((

9 aylık evliymişsin adam clnsellik için mi evlenmiş aman hemen kurtul ondan gençliğini heba etme , uçkuruna düşkün demek ,en vahimi bunlar zaten kadını sex objesi olarak gören,döven,söven,öldüren geçmiş olsun canım

defol git demişsiniz ,
ne diye niye gelmiyor diye soruyorsunuz?
Üstelik burnunuzu kırmış ne yapacaksınız uzak dogu dövüş kluplerinde başmı gösterceniz karı koca ...

çok çok geçmiş olsun (( darp raporunla açabildiğin davaları aç.. afedersin ama hayvan bile yapmaz bunu.. burun kırmak ne yaaa !!! sakın muhatap alma davalarını aç ne hali varsa görsün...

kız çocuğunu çok otoriter ve baskıcı yetiştirmenin sonucu sende pek ,özgüven olmamış,
kendini ezdiriyorsun canım, bu annelerden piyasada çok ,nefret ederim şu mükemelliyetçi ve otoriter annelerden

Valla artik hic birseye sasirmiyorum erkek milletini anlamak cok zor sen yillarca bir kadinin pesinden kos elde ettikten sonra cikar icindeki öküzü
Eski calistigim yerde bir arkadasin eside tam 7 yil pesinden kosmus aileleri razı etmek için yapmadığını birakmamis sonuc ilk dayaginini balayinda atmis tum vucudu morluklar içerisinde gelirdi işe ve bu kadın bu adamdan ayrilmiyordu korkudan
Ben kolay kolay ayrilin demem kimseye ama size tavsiyem ayrilin bir kez başladımi sonu gelmez

geçmiş olsun
Allah sizi bu adamdan bir an önce kurtulmayı nasip etsin
hiç üzülmeyin arkanızıda bakmayın
bu adam haketmiyor ne sizi nede verdiginiz degeri
beklemeden davayıda sen aç
madem darp raporunuda aldın
hatta tazminat davasıda aç donuna kadar al
gömlek duruyorsa onuda mahkemede yüzüne fırlat

kız çocuğunu çok otoriter ve baskıcı yetiştirmenin sonucu sende pek ,özgüven olmamış,
kendini ezdiriyorsun canım, bu annelerden piyasada çok ,nefret ederim şu mükemelliyetçi ve otoriter annelerden

Ah canımm benim annemde çok otoriterdi hem de öyle böyle değil hele ayrılınca babamdan daha da fena oldu. Haber vermeden aşağı kata inemezdin arkadaşımla görüşsem izin vermezse gidemezdim kalamazdım. Evden işe, işten eve drumu vardı en ufak birşeye kızardı anne kız gibi ilişkimiz olmadı pek düşkündür o ayrı evlenince başka şehire gidince daha da kıymete bindim ama anneme ses çıkaramamdan mı artık ezilmemden mi bilmiyorum eşime hiç ezdirmedim kendimi hep kendimi savundum bazen aşırıya da kaçtım ama annemin tersi eşim inanılmaz anlayışlı, hoşgörülü, üzerime titreyen bir insan. Benim de eyvallahım olmadığını çok iyi bilir. Başından gardımı aldım yani. Eşimde öyle bir şey yapacak biri değil zaten. Özgüven eksikliği bunu yaratıyor evet bende de vardı öyle ama aştım artık eşim sayesinde onun bana güveni birşeyleri evlendikten sonra başarmam iyi yerlere gelmem bunda etkili oldu.

niye hemen boşanma yollarına gidiyorsun siz böyle yaparsnız yakın gelecekte evlilerin sayısı parmakla sayılacak kadar olucak
biraz kocanın üstüne gitmeyip sabah sakin kafayla sormak için sabretseydiniz hadi onu yapamadınız yok yere yumruğu yediniz oturunuz aşağa şimdi daha mı iyi oldu (yumruk atma işinde ikinizde suçlusunuz)
azıcık ayrı kalın kafalarınızı dinleyin zaman herşeyin ilacı
evlilik çocuk oyuncağı değil
her ikiniz de aklınızı başınıza alın
eskiden kadınların canı yokmuş
ne ezin ne de ezilin
sadece şunu demek istiyorum
ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR

Ne hissettiginizi cok iyi anliyorum.bende aynisini yasadim.
Benimkide dovdu gitti 4 ay olacak ortada yok.
Siz akilli davranip rapor almissiniz.ben olaylar buyumesin diye almamistim.
Su an çok pismanim.hakkinizda hayırlısı olsun insallah.
Cok zor biliyorum.

Şaka mı yapıyorsunuz siz? Kızın ağzını burnunu kırmış, bi de kim bilir ne halt yemiş kırıp dizini otursaydı keşke değil mi?

bu ne yaa.. siz gerçek misiniz?
yok üstüne gitmeseymiş, yok yumruğu yiyip otursaymış..
sizin eşiniz sabahın dördünde eve ruj lekesiyle gelseydi oturacak mıydınız yerinize? bir de aferin diyip madalya takın da eksik kalmasın sevgili ulu koca hazretlerinden

yuhh çekmek istiyorum bu sözler karşısında

Hanımefendi Allah aşkına adam meyhanede kadınlarla sabahlamış yakasında ruj lekesi eve dönmüş siz de üstüne gitmeseydin diyosunuz hayretlere düştüm cidden
ayrıca yumruk atma konusunda bu kadının ne suçu var bunu açıklayabilir misiniz

tabi canım kadınlar zaten hep ezilsin sessiz kalsın hesap bile sormasın değil mi
erkektir yaparmış evlilik çocuk oyuncağı değilmiş
çocuk oyuncağı değilse adam niye evlendiklerinden beri sabaha karşı eve geliyo sorunca kadının üstüne yürüyo
ne biçimn bi zihniyettesiniz böyle

o bahsettiğiniz eski evlilikler geçmişte kaldı kadınlar artık ezilen zavallı varlıklar değil bu mu sizi rahatsız eden

bi kadın olarak nasıl bunları söyleyebiliyosunuz ya çok şaşırdım

Eve gelmesi çok mu önemli onca şeyden sonra neden bekliyorsunuz ki onu..
Sevgilisiyle yaşıyordur nerde olucak...

Eve gelmesi çok mu önemli onca şeyden sonra neden bekliyorsunuz ki onu..
Sevgilisiyle yaşıyordur nerde olucak...

Böyle durumlarda ağız sussa da gurur susmuyor; gelsin ayaklarına kapansın ağlasın af dilesin istiyor.

Hangi gurur bu hale geldikten sonra böyle bir şeyi bekler ki

Şuan biz sağlıklı düşündüğümüz icin mantıklı gelmiyor ama gerçek bu. Aldatılan ve siddet gören kadınlar kendilerini böyle iyileştirebileceklerini düşünüyorlar.

Şuan biz sağlıklı düşündüğümüz icin mantıklı gelmiyor ama gerçek bu. Aldatılan ve siddet gören kadınlar kendilerini böyle iyileştirebileceklerini düşünüyorlar.

sizin başınıza geldi sanırım..

Şaka mı yapıyorsunuz siz? Kızın ağzını burnunu kırmış, bi de kim bilir ne halt yemiş kırıp dizini otursaydı keşke değil mi?

yorumlarınızın karşısında şunu söyleyebilirim anlayıp dinlemeden mesajın içinden bir cümleyi çekip alırsanız hiçbir şey anlayamazsınız
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
bir daha sizlere cevap verip polemiğe giremem kusura bakmayın

Doğru 9 ayda burnunun kırılmasını haketmiştir,kimbilir naptıda dayak yedi dimi???hesap sordu,nerdesin dedi utanmadan bide kocasına..
otursun evinde,sineye çeksin,koynuna girsin,bide çocuk yapsın,belki birgün canına falan kastederse o zaman bellkiiiiiii boşanmayı düşünebilir?????

verecek cevabınız var mı ki
ben zaten size sordum yumruk konusunda kadının ne suçu var açıklar mısınız diye polemiğe giremem diyosunuz
iyi girmeyin o halde
mesajın içinden bi cümleyi çekip almadım ayrıca komple yanlış buldum görüşlerinizi ve üslubunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…