[FONT=century
gothic]Eve gelmesi çok mu önemli onca şeyden sonra neden bekliyorsunuz
ki onu..
Sevgilisiyle yaşıyordur nerde olucak...[/FONT]
daha nelere şahit olacağız şu kk 'da burnunu kırıyor adamın eve gelmesini bekliyor oysa kl artık evli kalmaması en doğrusu bir döven bir daha döver veya öldürür yok hamile kadın dövüp adama geri dönen bu kadınlar neden af ediyor acaba ben bunu çözemedim
etkiler canım etkiler,şuan benim bir yakınım eşiyle ayrı ama resmen boşanamıyorlar,birbirlerinden bekliyorlar,çünkü kadın davayı açsa az nafaka alacak,erkek açsa fazla alacak
İste bende bundan korkuyordum off yaaa nasil bi adalet bu ya boyle rezillik varmi niye kadinin yaninda degil bu hak hukuk
Ayrica ben beni pavyonda aldattigini biliyorum yalanlarini biliyorum ama ispatim yok ben ve ailem bilio nasil ispatliycam ya ben bunlari off cildircam ����
Cok tesekkur ederim evt dik durmaya calisiyorum bugun 3. Gun ve ben ilk gune oranla bgn bile kendimi göçmuş hissediyorum(
Altinlarimi benim kredi borcumu odemek icin bozdurdu 3 bilezigim var bide trabzon bilekligi onlar bende
Pazar gunu cok kotu kavga ettik sebebide cumartesi gece disari cikti 4 te geldi eve ve sabah gomleginde kirmizi ruj lekesi vardi hesabini sordum ve aciklama bile yapamadi inkar etti yok oyle birsey fln dedi ve bende inanmayip konuyu kapatmayinca kalkti tokat atti snr sacimdan surukledi ve en sonda burnuma yumruk atti ve ipler koptu darp raporu alip yrn davayi aciyorum dedim defol git bu evden dedim ve gitti o gunden beri eve gelmiyor enistemi arayip sormus noldu naptiniz fln die bosanma davasida acmio evede gelmio bende yrn dava icin basvuruyorum
Ama eve niye gelmiyor yada bosanmak icin bi adimda bulunmuyor onu anlamadim
Cok berbat bi surece girdik tomografim cekildi ve burnum kirilmis 20 gun şişligin gecmesinin ardindan ameliyat dedi doktor
Olaylara bak 9 aylik evlilik ve yasananlar 😞😞
niye hemen boşanma yollarına gidiyorsun siz böyle yaparsnız yakın gelecekte evlilerin sayısı parmakla sayılacak kadar olucak
biraz kocanın üstüne gitmeyip sabah sakin kafayla sormak için sabretseydiniz hadi onu yapamadınız yok yere yumruğu yediniz oturunuz aşağa şimdi daha mı iyi oldu (yumruk atma işinde ikinizde suçlusunuz)
azıcık ayrı kalın kafalarınızı dinleyin zaman herşeyin ilacı
evlilik çocuk oyuncağı değil
her ikiniz de aklınızı başınıza alın
eskiden kadınların canı yokmuş
ne ezin ne de ezilin
sadece şunu demek istiyorum
ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR
evet canım bildiğim anlamına geliyor çünkü bunun için uğraşıyorlar,laf olsun diye konuşmanın alemi yok
Bunu siz mi söylüyorsunuz gerçekten? Sanırım siz öyle yapıyorsunuz, yani dayağı yiyip oturuyorsunuz. Sizin gözünüzde evlilik bu demek galiba. Yuva yıkılmasın diye dayağı yiyip oturmak. Ne deyim, söyleyecek söz bulamıyorum. Pes.
[FONT=comic
sans ms]niye hemen boşanma yollarına gidiyorsun siz böyle yaparsnız
yakın gelecekte evlilerin sayısı parmakla sayılacak kadar olucak
biraz kocanın üstüne gitmeyip sabah sakin kafayla sormak için
sabretseydiniz hadi onu yapamadınız yok yere yumruğu yediniz oturunuz
aşağa şimdi daha mı iyi oldu (yumruk atma işinde ikinizde suçlusunuz)
ne ezin ne de ezilin
ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR[/FONT]
niye hemen boşanma yollarına gidiyorsun siz böyle yaparsnız yakın gelecekte evlilerin sayısı parmakla sayılacak kadar olucak
biraz kocanın üstüne gitmeyip sabah sakin kafayla sormak için sabretseydiniz hadi onu yapamadınız yok yere yumruğu yediniz oturunuz aşağa şimdi daha mı iyi oldu (yumruk atma işinde ikinizde suçlusunuz)
ne ezin ne de ezilin
ne ezin ne de ezilin
ne ezin ne de ezilin
Zaten bunun gibi
dayağı yiyip oturan kadınlar yüzünden erkeklerin bir yeri kalkıyor ya.
Aslında erkekleri böyle yapan da bu gibi kadın örneklemeleri. Biz böyle
dayağı yeyip oturduğumuz sürece daha çok dayaklar yeriz. Ne deyim:
EĞİTİM ŞART...
Pazar gunu cok kotu kavga ettik sebebide cumartesi gece disari cikti 4 te geldi eve ve sabah gomleginde kirmizi ruj lekesi vardi hesabini sordum ve aciklama bile yapamadi inkar etti yok oyle birsey fln dedi ve bende inanmayip konuyu kapatmayinca kalkti tokat atti snr sacimdan surukledi ve en sonda burnuma yumruk atti ve ipler koptu darp raporu alip yrn davayi aciyorum dedim defol git bu evden dedim ve gitti o gunden beri eve gelmiyor enistemi arayip sormus noldu naptiniz fln die bosanma davasida acmio evede gelmio bende yrn dava icin basvuruyorum
Ama eve niye gelmiyor yada bosanmak icin bi adimda bulunmuyor onu anlamadim
Cok berbat bi surece girdik tomografim cekildi ve burnum kirilmis 20 gun şişligin gecmesinin ardindan ameliyat dedi doktor
Olaylara bak 9 aylik evlilik ve yasananlar 😞😞
Vayyyy beeeee.9 aylık taze gelin olacağım.bir ayda 30 gün olduğunu düşünsek.9x3=27 yani 270 günlük evliliğimde (Gerçi istersem 9 yıllık olayım farketmez.)adam sabaha karşı eve gelecek.Yakasında ruj izi olacak.Ben insan değil de ruhsuz bir varlık olarak tepkimi göstermeyeceğim.Susup sabaha kadar beyefendinin uykusunu almasını bekleyip sabahta sakin bir kafaylaniye hemen boşanma yollarına gidiyorsun siz böyle yaparsnız yakın gelecekte evlilerin sayısı parmakla sayılacak kadar olucak
ne ezin ne de ezilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?