Evi terketti hemde burnumu kirip :((

[FONT=century
gothic]Eve gelmesi çok mu önemli onca şeyden sonra neden bekliyorsunuz
ki onu..
Sevgilisiyle yaşıyordur nerde olucak...[/FONT]

daha nelere şahit olacağız şu kk 'da burnunu kırıyor adamın eve gelmesini bekliyor oysa kl artık evli kalmaması en doğrusu bir döven bir daha döver veya öldürür yok hamile kadın dövüp adama geri dönen bu kadınlar neden af ediyor acaba ben bunu çözemedim

Aynen bende evden kovmuş erkek de gitmiş defolsun gitsin naptığı ve nerde olduğunun ne önemi var ki bu durumda... Sağlıklı düşünemiyormuş vs...

etkiler canım etkiler,şuan benim bir yakınım eşiyle ayrı ama resmen boşanamıyorlar,birbirlerinden bekliyorlar,çünkü kadın davayı açsa az nafaka alacak,erkek açsa fazla alacak

Böyle bir şey yok. Boşanma aşamasında biri olarak çok rahat söyleyebilirim ki davayı o açsın diye beklerse adamın yaptığını kabul etmiş oluyor, o yüzden eğer gerçekten kararlıysa davayı konu sahibinin açması gerekiyor, haklarını almak için. Bu tip şeylere inanma konu sahibi. Ben de o açsın diye beklemiştim, herkes böyle söylediği için. Avukat güldü. Aksine haklarını kaybediyorsun dedi.

Son düzenleme:

Şöyle yapacaksın. Öncelikle gömleği delil olarak kullanacaksın. Sonra darp raporu sana fiziksel şiddetin en güzel delili. Bunlar bile tazminat için yeterli. Sonra şahitler olmalı. Annen, enişten olabilir.

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim evt dik durmaya calisiyorum bugun 3. Gun ve ben ilk gune oranla bgn bile kendimi göçmuş hissediyorum (
Altinlarimi benim kredi borcumu odemek icin bozdurdu 3 bilezigim var bide trabzon bilekligi onlar bende

Altınlarını alabilirsin. Düğün CD'lerini kullanabilirsin delil olarak.

Son düzenleme:

aaaa 9 aylık ewlilik ve yaşananlar.allahım bu nedir ya.hem aldatıyor hemde senin burnunu mu kırıyor.elleri kırılsın ne diyim.çom çok üzüldüm sana yemin ederim.sakın affetme.inan affedersen en büyük aptallığı yaparsın.bu adam sana şimdi bunları yapıyorsa daha sonra neler yapar düşünmek bile istemiyorum.hemen aç davanı raporunuda almışsındır zaten.sakın 2 tatlı söze 2 göz yaşına kanma.biz kadınların duygusal yönlerini çok iyi kullanıyorlar.aynı şeyi sen ona yapsan ewden çıkıp 4 te gelsen ve bi erkekle olduğuna dair bi iz olsa üzerinde o ne yapar seni biliyomusun tekme tokat atar dışarı bi kaç günede boşar seni takar koluna başkasını hayatına bakar umurunda olmazsın adında o..pu ya çıkar..ama onlar yapınca bide üzerine dövünce 2 tatlı laf 2 göz yaşı kadın pat kucağında.düşme o hataya canım.çocuk falnda yoktur daha.bide çocuk olsaydı durum daha zor olurdu.allah yardımcın olsun inşallah.seninle irtibata geçmesine bile izin verme derim ben tercih senin kolay gelsin

Bunu siz mi söylüyorsunuz gerçekten? Sanırım siz öyle yapıyorsunuz, yani dayağı yiyip oturuyorsunuz. Sizin gözünüzde evlilik bu demek galiba. Yuva yıkılmasın diye dayağı yiyip oturmak. Ne deyim, söyleyecek söz bulamıyorum. Pes.

Son düzenleme:
evet canım bildiğim anlamına geliyor çünkü bunun için uğraşıyorlar,laf olsun diye konuşmanın alemi yok

Her dava farklı bir süreçten geçer.Davayı kimin açtığı değil,yaşanılanlar tazminatı etkiler.Şimdi burnum kırılsın,saçımdan sürekleneyim operasyon gerektiren bir darp raporum olsun,9 aylık bir sürede evlilik müessesesine uyman davranışlar olsun,maddi ve amnaevi çökeyim ama adalet davayı kim önce açarsa ona göre tazminat versin yok böyle birşey.

aynennnn katılıyorum..

ortada resmen bi aldatılma durumu var..adam suçlu olmasa üste çıkmak için saldırganlaşmadı zaten.. bu öyle sıradan günlük bir tartışma değil..sabah hesap sorunca sanki adam fdarklı tepki verecek.bazı kadınlar da kendilerini çok değersizleştiriyor adam ayağıını denk alsın evlilik de yürüsün okadar....

daha 9 aylık evlisiniz ama aldatma ve yumruk yeme var bu ilkmi bilmem ama eğer affedip barışırsan son olmayacağını bil canım yo l yakınken dön barışırsan bilki pişman olursun birde çocuk olursa daha kötüüü iyi düşün affetme diyorum

Öncelikle sana şunu söylemeliyim. Şu an psikolojin iyi olmadığı için kendini rahat ettirmek adına senden özür dilemesini bekliyorsun. Bu normal. Genelde şiddet görenler de bu durum yaşanır. Ancak sana şunu söyleyebilirim ki bir adamın eli bir kere kalkıyorsa bu asla bir seferle kalmaz, bunun arkası gelir. Diyelim ki eve döndü, çok pişman olduğunu söyledi ve senden özür diledi. Sen de affedip yuvam yıkılmasın diye devam ettin. İnan başka bir olayda nasıl olsa affetti diye tekrar şiddet uygulayacaktır ve giderek şiddetin dozu ve sıklığı artarak devam edecektir. Öyle olmaz diye düşünme, şiddet gören kadınlara sor, hepsi düzelir özür diledi pişman deyip evliliklerine devam edenler.

Boşanma konusuna gelince öncelikle davayı önce kimin açtığının önemi yok. Mahkeme kusurlu olup olunmadığına bakar ve ona göre karar verir. Şu an için evi terk eden o ve şiddet uygulayan da o olduğu için davayı o açsa da hakim onun açtığı davayı reddedecektir.
Eğer gerçekten boşanmaya karar vermişsen öncelikle bir avukata git. Haklarını almak için. Takıların için de dava aç. Tazminatını da, nafakanı da al. Bu arada ev kimin üstüne olursa olsun, eğer miras değilse, ortak olduğu için evin yarısı senin yarısı da onun. Şiddet gördüğüne dair seni bu halinle görenleri şahit yazdırabilirsin, arkadaşlarını, apartman görevlisini falan. Eve sürekli geç geldiğini, evlilik birlikteliğini sağlamak için sorumluluklarını yerine getirmediğini, sana göstermesi gereken ilgi ve şefkati göstermediğini, pavyonda vakit geçirdiğini ... herşeyi belirtirsin dilekçende. Zaten avukat seni yönlendirir. O gömleği de yıkama, delil olarak kullan.

Önce gerçekten ne istediğine karar vermelisin. Bu insanla bu şekilde devam etmek istiyor musun ona karar vermelisin. Yok yapamam diyorsan haklarını almalısın. Eğer yuvam yıkılmasın diyorsan o zaman sen bilirsin.
Allah yardımcın olsun.

en itici yorum sizinkisi olmuş bir gün kızınızın burnu kırılsında görün neyin yanlış neyin doğru olduğunu ,şu enler yarışmasındada en itici üye adayı olurdunuz ,bu kesin

Zaten bunu gibi dayağı yiyip oturan kadınlar yüzünden erkeklerin bir yeri kalkıyor ya. Aslında bunu yapan da bu gibi kadın örneklemeleri. Biz böyle dayağı yeyip oturduğumuz sürece daha çok dayaklar yeriz. Ne deyim: EĞİTİM ŞART...

Zaten bunun gibi dayağı yiyip oturan kadınlar yüzünden erkeklerin bir yeri kalkıyor ya. Aslında erkekleri böyle yapan da bu gibi kadın örneklemeleri. Biz böyle dayağı yeyip oturduğumuz sürece daha çok dayaklar yeriz. Ne deyim: EĞİTİM ŞART...

bence de haklısın ya

erimdir deyip otursaydı bir köşe.. 9 aylık evliyiz sen bizim rızkımızı elalemin karı-kızlarıyla harca deseydi. gömleğindeki ruj nedir ki? yarın öbür gün saç telleri kadın kokularıyla da gelebilirsin eve ben nasıl olsa evdeyim deseydi.. ben evde yemeğini,çamaşırını,ütünü yaparım haa arada lütfedip de zifafa girmek istersen ben buradayım deseydi..

bu kırdığın burun az bile çünkü ben seni sinirlendirdim. bir daha sinirlendirirsem kafamı kır deseydi

*

evlilik bu mudur ya insanlar bunun için mi evleniyor.. eziyet için mi yoksa sevgi ve aile kavramı için mi... böyle normalmiş gibi empoze etmeniz ilginç.

bazıların yetiştirilme tarzı öyle bekarken babadan dayak, abiden dayak evlenlncede kocadan dayak o kadar alışmış oluyor ki olması gereken bu sanıyor zavallıcık gelmiş birde burda bize meydan okuyor, zavallı,ezik seni dayak yiye beyin damarları hasar görmüş veya azalmış doğruyı yanlışı ayırt edemiyor

yok artık ya.kadına el nasıl kalkıyor hala anlamıs değilim

Bir de şu açıdan düşünmek lazım. Sürekli annesinin babasından dayak yediğini gören bir çocuğun psikolojisini ve yuvam yıkılmasın deyip oturan kadınların topluma yetiştirdikleri çocukları... Aman boşanma sayısı artmasın diye dayak yeyip oturan kadınların psikolojisi bozuk nesiller yetiştirdiğini hiç düşünmüyor nazelmassaati denilen kadın aslında.Sanırım hatun için istatistiki veriler daha önemli yani boşanma sayısının azalması gibi, aile içi huzursuzluk ya da şiddetle ilgilenmiyor anlaşılan ya da toplumdaki insanların psikolojisiyle...

Son düzenleme:
hem konuya hemde yapılan yorumlara inanamıyorum ya bu nedir arkadaşlar kadın mı suçlu ruj lekesini görüp sinirlendiği için mi...
ya yapmayın allah rızası için hangi kadın ruj lekesi görüp ertesi gün sakin kafayla konuşacak adam besbelli kadını aldatmış alalade bir konu değil ki bu..
cnm çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kurtulursun o adamdan....

Vayyyy beeeee.9 aylık taze gelin olacağım.bir ayda 30 gün olduğunu düşünsek.9x3=27 yani 270 günlük evliliğimde (Gerçi istersem 9 yıllık olayım farketmez.)adam sabaha karşı eve gelecek.Yakasında ruj izi olacak.Ben insan değil de ruhsuz bir varlık olarak tepkimi göstermeyeceğim.Susup sabaha kadar beyefendinin uykusunu almasını bekleyip sabahta sakin bir kafayla
hayatım yakandaki ruj izini ben şimdi aceyle mi çıkaracağım.Zor çıkıyor bu izler neden dikkat etmiyorsun öpüşürken diye soracağım.O da bana yaaa Ahmet le karşılaştık,onu karırısı öpmüş yanağına ruj izi bulaşmış.Ahmette beni görüp sarılınca benim gömleğe mi bulaşmış mı diyecek.
Hey yarabbim yaaa.Beni aldatacak bir de YUMRUK YUM-RUK atacak.Yüzüm gözüm dağılacak,doktor ameliyat diyecek.
Ya hangi dünyada bu kadınlar.Kocamla yeri gelir kavga da ederiz de,yumruk ne yaaa,dövmek ne.Onurunu kırdığı yetmemiş,burunu kırmış.İşte kadınlar böyle susup oturuyo,en son radde bıçak darbeleri oluyor.
Bir de şu eski kadınlarla kıyaslama yokmu.Eskiden eğitim yokmuş.Ekonomik şartlar böyle değilmiş.Onu da geçtim biz eski biz değiliz ya.Eskiden kadınlar koca evine gider,koca ne yaparsa yapsın sineye çek sabret bu öğretilmiş.Dünya değişiyor,herkesin birtek hayatı var.Hiçbir kimse de kimsenin hayatını zehir edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…