Evi terketti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vazelin, başka konularına da yazmıştım. Benim içinde bulunduğun durumdan, ruh halinde kurtulmasını diledigim bir üyesin, inşallah öylede olur.

Boşanmak gibi bir alternatifi düşünmediğin, düşünemediğin için, önceliğin çocukların psikojisi olmalı. Eşini biliyorsun, bazı şeyleri değiştiremiyorsan, zorlama bugün kahvaltı da olduğu gibi. Diyeceğini onlar yokken dersin.

Çocuklarını da yaşama sebebi olarak görme derim. Evet hepimiz için kıymetli çocuklarımız ama bu hem onlara yük hem birgün kendi hayatlarını kurduklarinda sana zorluk olur.

Kendin için birşeyler yap, okul, kurs, mutlu olacağın başka şeyler.

Son düzenleme:
Vazelin, başka konuların da yazmıştım. Benim içinde bulunduğun durumdan, ruh halinde kurtulmasını diledigim bir üyesin, inşallah öylede olur.

Boşanmak gibi bir alternatifi düşünmediğin, düşünemediğin için, önceliğin çocukların psikojisi olmalı. Eşini biliyorsun, bazı şeyleri değiştiremiyorsan, zorlama bugün kahvaltı da olduğu gibi. Diyeceğini onlar yokken dersin.

Çocuklarını da yaşama sebebi olarak görme derim. Evet hepimiz için kıymetli çocuklarımız ama bu hem onlara yük hem birgün kendi hayatlarını kurduklarinda sana zorluk olur.

Kendin için birşeyler yap, okul, kurs, mutlu olacağın başka şeyler.
Çok teşekkür ediyorum, en azından beni anlamaya çalıştığınız için çok teşekkür ediyorum. Söylediklerinizi dikkate alacağım.

Esiniz belli ki bu evlilikte mutlu degil hatta bunu icinde biriktirip patlama noktasina gelmis. Siz de bu durumdan mutlu degilsiniz. Neden oturup bu konu hakkinda ciddi bir konusma yapmayi düsünmüyorsunuz? Evden giderek bardak atarak ne degiscek. Sorunlari erteledikce daha da kötü olcak. Benim tavsiyem oturup konusun olmuyorsa ayrilin.

Madem o kadar seslenildiği halde duymamazlıktan geliyor paşazade sende bi süre onu görmemezlıkten gel. Yokmuş gibi çocuklarını çağır yiyin için. O da kalkınca ne bulursa onu yesin. He begenmezse alternatif menü olarak zıkkım yiyebilir

Valla ben de kahvaltının hazır olduğunu söyledim. Tamam kalkıyorum dedi biliyorum uyku ağır basacaktı. Gel oğlum baban isterse gelir kendi kararı dedim oturdum oğlumla ettim kahvaltımı. Sonra kalkınca kalanlardan yedi. Sonra da kahvemizi içtik. Böylesi daha iyi. Beklentiyi azaltınca daha mutlu olursunuz. Bırakın ısrar etmeyi napıyorsa yapsın. Böyle çocuklar daha çok üzülüyor. Benim de kendimi tutamadığım zamanlar oluyor ama ancak bana çocuğuma stres. Gerek yok.

Konuyu ve eleştirileri okudum.
Konu sahibi sorunlarına evlilik birliği içerisinde bir çözüm bulmak ve bu yönde bişeyler duymak için konuyu açmış. Öneriler evliliğin bitirilmesinde yoğunlaşınca da savunmaya geçmiş.
Öncelikle evet, arkadaşlar haklı bence de kendinizi kandırdığınız noktalar var. Ama siz çeşitli nedenlerden dolayı evliliği sonlandırmadan bir çözüm arıyorsanız, madem çocuklarınızı çok seviyorsunuz, onları bu sabah ki gibi tartışmadan uzak tutmak için kendinize evlilik içinde alternatif bir hayat oluşturacaksınız. Kimi zaman susacaksınız, görmezden geleceksiniz. Boşanmanın bedelini ödeyemiyorsanız, böyle bir bedel ödeyeceksiniz. Bu adamı değiştiremezsiniz. Ama kendinizi geliştirebilir, hayatınıza yatırım yapabilirsiniz. çocuklarınıza olabilecek en sakin en sağlıklı ortamı yaratmak için gerekirse kan kusup kızılcık şerbeti içeceksiniz. Kahvaltıya mı gelmiyor, tamam hayatım diyeceksiniz...Geç mi geliyor, gelecek nerdesin diye sormayacaksınız. Ben başka bir yol göremiyorum.

Not: Bu arada kaygınızı anlıyorum ancak maalesef kadın cinayetlerinin hepsi boşanmış çiftler arasında yaşanmıyor.Eğer eşinizin böyle bir potansiyeli varsa ekstra dikkatli olun.

Konu sahibi esinizin maddi durumu da iyiymis madem, keske iliskinizin duzeldigi günlerde cocuk doğurmayı dusuneceginize adama kendi adiniza, bir isyeri falan actirsaydiniz..Simdi su muameleyi cekmezdiniz! Bakin adam vurdu kapıyı gitti siz aglayip cocuk bakiyorsunuz..Bari bu saatten sonra kendinizi düşünün derim ben..

Super ebeveyn, üst insan, arı ırk falan misiniz? Niye surekli cocuk doguruyorsunuz? Insan cogalmak ister bunu anlarim ama niye surekli sperm ve yumurtalariniz ortaliga sacilsin istiyorsunuz? Daha 3 cocuga bile uygun ortami saglayamiyorsunuz. Eldekileri iyi yetistirmeye calismak varken neden daha fazlasi?
Ben bir tanesini düşünüyorum millet dördüncü derdinde, valla iyi cesaret. Ülke şartları, dünyanın gidişatı farklı yönde olsa anlarım da TR gibi bir Ortadoğu ülkesinde bu mantık bence de fazla.

Ben bir tanesini düşünüyorum millet dördüncü derdinde, valla iyi cesaret. Ülke şartları, dünyanın gidişatı farklı yönde olsa anlarım da TR gibi bir Ortadoğu ülkesinde bu mantık bence de fazla.
Sormayin ben bile 12 yillik sevgilimle evlendim aman bi de evliligi gorelim deyip korunuyorum hala bu insanlar kendilerine hayati zindan eden adam eve baglansin diye daha cocuk yapiyorlar. Sonra da beni birakmaz ki demis. E niye biraksin ben olsam ben de birakmam valla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X