- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Keşke böyle bir düşüncesi varsa söylese ama yok. Onu o kadar iyi tanıyorum ki düşünce yapısı, kadın erkeğe sesini yükselemez, neredesin diyemez, işiyle ilgili konuşamaz, sorgulayamazAldatıyor gibi geldi yada evliliğe tahammülü kalmamış boşanalim der gibi hareketleri
Genelde biz de beklemez başlarız ama artık tahammülüm kalmamış sanırımBenim eşim de hemen gelmez, TV deki maçı bilgisayardaki oyunu hemen bırakmaz
Baktım ben kendi kendime ainirleniyorum. Artık bir kez çağırıp, yemeğe basliyorum. Biz yeyip kalkıyoruz. O da soğumuş çay corbayla kirli masada ne zaman yerse yer.
Baktı 2. Kez cagirilmiyor soğuk çay içmemek icin koşa koşa geliyor artık
Ben niye susman lazımdı onu anlamadım. Ne güzel kahvaltı hazırlamışsın o çocuklar sadece seninmi baba niye olmyacakmjş sofrada. Kahvaltıdan sonra naparsa yapsın. Ha böylede iyi olmamış çocuklar için ama alttan ala ala canımız çıktı bu adamları.Çocuklar için hazırladım bayılırlar pazar kahvaltısına, çocuklar için ısrar ettim babalarıyla beraber yapsınlar diye, çocuklar için de susmam lazımdı ama tutamadım kendimi maalesef
Yapmayın Allah aşkına, kahvaltıya çağırıyorsunuz gelmiyor kavga ediyor, sofrayı kaldırsanız daha büyük kavga eder diyorsunuz. Be yapsanız sonu kavga belli ki. Bir insan eşinin gece nerede olduğunu, kaçta geleceğini bilmiyorsa o evlilik değildir bana göre. Bitmiş bir şeyi ittirmek sizin yaptığınızAilecek kahvaltı yapalım diye
Hayır çok nadir kavga ederiz o da ben bir şeye karşı çıkarsam olur
Bence de evcilleşmeyecek, benim de hayatımı mahvettiEvcilleşmez o! Sal onu çayıra bayıra otlansın. Sıkma canını seecter et
Bu adamla ben bir dakika evli kalmam. Bu bakışla çocuk büyütmemek için çekmem en başta.Keşke böyle bir düşüncesi varsa söylese ama yok. Onu o kadar iyi tanıyorum ki düşünce yapısı, kadın erkeğe sesini yükselemez, neredesin diyemez, işiyle ilgili konuşamaz, sorgulayamaz
E nereden baksak elimizde kalıyor bu evlilik. Böyle devam etmeli mi sizce? Daha mutlu bir hayatınız olamaz mı eşiniz olmadan?Genel olarak sıradan gidiyor ne çok mutlu ne mutsuz. Çok sıradan
Hayır işte söylemek istediğim her şey e sustuğum için kavga da çıkmıyor, ne zaman sesim biraz çıksa o zaman kavga çıkar, benim sesim de çok nadir çıkarYapmayın Allah aşkına, kahvaltıya çağırıyorsunuz gelmiyor kavga ediyor, sofrayı kaldırsanız daha büyük kavga eder diyorsunuz. Be yapsanız sonu kavga belli ki. Bir insan eşinin gece nerede olduğunu, kaçta geleceğini bilmiyorsa o evlilik değildir bana göre. Bitmiş bir şeyi ittirmek sizin yaptığınız
Belki.... KorkuyorumE nereden baksak elimizde kalıyor bu evlilik. Böyle devam etmeli mi sizce? Daha mutlu bir hayatınız olamaz mı eşiniz olmadan?
AminnAllah ıslah etsin bu tarz erkekleri tez zamanda.
Çok üzüldüm.. Allah kolaylık versin size ne diyeyim.. Bakınız sinirlenince morali bozulunca haksız dahi olsa erkek milleti çekip gidebiliyor.. Kadınların öyle bir şansı bile yok.. Çocuklar için mecbur kaldığınız yerden devam ediyorsunuz..Cocuklariniz yalnizca anne ile kahvalti etseler su yasattiginiz durumdan daha az zarar gorurlerdi.
Ayni sekilde aldatilmis ve surekli tetikte olan bir anne ve ilgisiz bir babanin ayni evde yasayarak birbirlerine tahammullerinin bittigi bir iliski icinde buyumeleri de ayri ve mutlu olan anne baba ile buyumeleri daha cok zarar veriyor onlara.
Ne yaparsiniz bilemem, tavsiye verebilecegim bir konu degil. Ama ne yaparsaniz yapin oncelik cocuklarinizin cikarlarinin dusunulmesi olmali. Her cocuk gibi onlar da daha huzurlu bir ortamda temiz bir bilinc alti ile buyumeyi hak ediyor. Diger turlu yetiskinlik zamanlarinda cok uzulursunuz.
Zaten öyle bir bakışı vardı ki, gözlerini büyüterek, dedim tamam saldıracak, bence zor tuttu kendini.Dayak da atar bu.
Aldatınca bile ailem o adamın arkasında durdu, alttan alıp devam ettirmemi istedi. Neredeyse onla bir olup beni suçlayacaklardı. Hiç kimsem yok benim, şu an maddi durumumuz çok iyi, çocuklar rahatlık içinde, onların düzenini bozmaktan çok korkuyorumÇok üzüldüm.. Allah kolaylık versin size ne diyeyim.. Bakınız sinirlenince morali bozulunca haksız dahi olsa erkek milleti çekip gidebiliyor.. Kadınların öyle bir şansı bile yok.. Çocuklar için mecbur kaldığınız yerden devam ediyorsunuz..Ne kadar zor ve adaletsiz.. Bilmiyorum boşanmayı düşünür müsünüz ama sürekli bu adamın böyle olduğunu söylemişsiniz.. Bence ailenizle konuşun.. Yine çocuklarınıza siz bakacaksınız ama hiç yoktan bu dengesiz adamı çekmek zorunda kalmazsınız.. Ne diyebilirim ki Allah yardımcınız olsun
Bu korku adamdan mı, yeni bir başlangıçtan mı? Eğer yeni bir hayat düşüncesi ise Korkmanız çok normal, yılların alışkanlığı var, bir düzen var ama daha mutlu olabileceğiniz bir hayat mı yoksa ilgisiz, kavgacı bir adamla mutlu olup olmadığınızı bile bilmediğiniz bir hayat mı? Herkes mutlu olmayı hak etmez mi sizce de?Belki.... Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?