Evi terketti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşim de hemen gelmez, TV deki maçı bilgisayardaki oyunu hemen bırakmaz

Baktım ben kendi kendime ainirleniyorum. Artık bir kez çağırıp, yemeğe basliyorum. Biz yeyip kalkıyoruz. O da soğumuş çay corbayla kirli masada ne zaman yerse yer.

Baktı 2. Kez cagirilmiyor soğuk çay içmemek icin koşa koşa geliyor artık

Aldatıyor gibi geldi yada evliliğe tahammülü kalmamış boşanalim der gibi hareketleri
Keşke böyle bir düşüncesi varsa söylese ama yok. Onu o kadar iyi tanıyorum ki düşünce yapısı, kadın erkeğe sesini yükselemez, neredesin diyemez, işiyle ilgili konuşamaz, sorgulayamaz

Genelde biz de beklemez başlarız ama artık tahammülüm kalmamış sanırım

Eşinizin genel tavrı ve karakteri bu malesef eğitilmemiş, hala kendi vahşi doğasında yaşıyor. Hadi size olan sevgisini geçtim bi insan çocuklarını azıcık seviyorsa böyle saçmasapan bir davranışta bulunarak onları da huzursuz etmez. Sadakatsizlik işin başka bir boyutu o sizin kabul edeceğiniz ya da etmeyeceğiniz bir mesele. Ama eşiniz yataktan çıkana kadar ne kadar mutluymuşsunuz çocuklarınızla. çerçeveye eş girdiği an her şey koca bir balon gibi sönmüş. Ben olsam çocuklarımı böyle bir ortamda büyütmem. Babayı bu şekilde görüp tanımaları onlara yarardan çok zarar verir böyle bi adama da çocuklarını haftada 1 görmek yeter de artar.

Çocuklar için hazırladım bayılırlar pazar kahvaltısına, çocuklar için ısrar ettim babalarıyla beraber yapsınlar diye, çocuklar için de susmam lazımdı ama tutamadım kendimi maalesef
Ben niye susman lazımdı onu anlamadım. Ne güzel kahvaltı hazırlamışsın o çocuklar sadece seninmi baba niye olmyacakmjş sofrada. Kahvaltıdan sonra naparsa yapsın. Ha böylede iyi olmamış çocuklar için ama alttan ala ala canımız çıktı bu adamları.

Ailecek kahvaltı yapalım diye

Hayır çok nadir kavga ederiz o da ben bir şeye karşı çıkarsam olur
Yapmayın Allah aşkına, kahvaltıya çağırıyorsunuz gelmiyor kavga ediyor, sofrayı kaldırsanız daha büyük kavga eder diyorsunuz. Be yapsanız sonu kavga belli ki. Bir insan eşinin gece nerede olduğunu, kaçta geleceğini bilmiyorsa o evlilik değildir bana göre. Bitmiş bir şeyi ittirmek sizin yaptığınız

Keşke böyle bir düşüncesi varsa söylese ama yok. Onu o kadar iyi tanıyorum ki düşünce yapısı, kadın erkeğe sesini yükselemez, neredesin diyemez, işiyle ilgili konuşamaz, sorgulayamaz
Bu adamla ben bir dakika evli kalmam. Bu bakışla çocuk büyütmemek için çekmem en başta.

Hayır işte söylemek istediğim her şey e sustuğum için kavga da çıkmıyor, ne zaman sesim biraz çıksa o zaman kavga çıkar, benim sesim de çok nadir çıkar

Çok üzüldüm.. Allah kolaylık versin size ne diyeyim.. Bakınız sinirlenince morali bozulunca haksız dahi olsa erkek milleti çekip gidebiliyor.. Kadınların öyle bir şansı bile yok.. Çocuklar için mecbur kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.. Ne kadar zor ve adaletsiz.. Bilmiyorum boşanmayı düşünür müsünüz ama sürekli bu adamın böyle olduğunu söylemişsiniz.. Bence ailenizle konuşun.. Yine çocuklarınıza siz bakacaksınız ama hiç yoktan bu dengesiz adamı çekmek zorunda kalmazsınız.. Ne diyebilirim ki Allah yardımcınız olsun

Aldatınca bile ailem o adamın arkasında durdu, alttan alıp devam ettirmemi istedi. Neredeyse onla bir olup beni suçlayacaklardı. Hiç kimsem yok benim, şu an maddi durumumuz çok iyi, çocuklar rahatlık içinde, onların düzenini bozmaktan çok korkuyorum

Belki.... Korkuyorum
Bu korku adamdan mı, yeni bir başlangıçtan mı? Eğer yeni bir hayat düşüncesi ise Korkmanız çok normal, yılların alışkanlığı var, bir düzen var ama daha mutlu olabileceğiniz bir hayat mı yoksa ilgisiz, kavgacı bir adamla mutlu olup olmadığınızı bile bilmediğiniz bir hayat mı? Herkes mutlu olmayı hak etmez mi sizce de?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…