Evi terketti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu saatten sonra aldatmış aldatmamış çok da önemli değil açıkçası. Boşanmayacaksınız belli ki. Müşterek hayatı yaşanılabilir kılmak için bir takım kurallar belirleyin. Herkesin çocuğu ideal ailede büyüyüp sağlam psikolojiye sahip olacak diye bir kural da yok zaten. Annenin babanın birbirini sevmesi de şart değil. Ama böyle travmalar da yaşatmayın çocuklara. Siz de kusurlusunuz açıkçası. Baba ise kendisi düşünsün çocuklarla kahvaltı etmesi gerektiğini. Zorla güzellik olmaz.

Keşke her şeyden önce çocukların psikolojisi düşünülse. Onların önünde bardak fırlatmalar tartışmalar gelecekte nasıl etki edecek onlara farkındasınızdır umarım. Cok kızıyorum cocukların önünde tartışan eşlere. Bugün bardak fırlatan yarın şiddet de uygular ne kadar kaba insanlar var Kızıp evden cekip gitmeler falan ne kdar ergence tavırlar olmuş. Her şeyden önce çocuklarınıza sabır güç diliyorum ben

Fu
Kaç kere dedim kim bilir, sen ne koca ne de baba olacak insan değilmişsin ama hepimizin günahına girdin diye
Günaha girme konusunda eşit değil misiniz sizce de ? 3 çocuğu leylekler mi getirdi? Bile bile lades olmuş, o yüzden ikiniz o çocukların günahına girmişsiniz. Önceki mesajlarınıza göz attım da şok oldum , şimdi eskileri öne getirmeyinciler laf eder hiç gerek yok , Ama gerçekten yazık, bi durun bi mantıklı düşünün.

Allah korusun... tıkandım kaldım şu an. Ne diyeceğimi bilemedim Lakin çocuklar normal evlilik bu zannedip büyüyorlar. İleride umarım aynı durumu eşlerine yaşatmazlar.
Onlara sürekli öğüt, nasihat veriyorum,evlilik ile ilgili eşe davranış ile ilgili anlatılanlar ile gördükleri bir olmasa da inşallah kulaklarının bir yerinde kalır

Hayır değiliz asla. 3.den sonra eşim beni aldattı ve değişti öncesinde parmakla gösterilen imrenilen eşlerdik. Ben nereden bilebilirdim bu kadar değişeceğini

Evet benim de kusurum var, yine susacaktım yine görmezden gelecektim ama sabrım taştı bugün

Hayır değiliz asla. 3.den sonra eşim beni aldattı ve değişti öncesinde parmakla gösterilen imrenilen eşlerdik. Ben nereden bilebilirdim bu kadar değişeceğini
Ya lütfen kendinizi kandırmayın madem 3. Çocuktan sonra aldatildiniz, daha yeni mart ayında ne için 1 yıldır denediginizi yazmışsınız bir de siz bakıp hatırlayın isterseniz . Hattâ bence sizin gireceğiniz günah daha büyükmüş, Allah korumuş ! Neyse yazılacak her şey yazılmış zaten . Sizin dediginiz gibi olsun .

Onu bunu bilmem de olan hep çocuklara oluyor keşke çocuklarınızın gözü önünde biraz sakin kalıp çocuklarınız yanınızda olmadığı zaman tartışsaydiz çocuklarınız adına üzüldüm

Kendim için istedim, çocuklar benim yaşama sevincim, bir de o sıralar her şey çok iyi gittiği bir dönemdi, hani insan her şey mükemmel devam edince hep öyle gidecek sanar ya öyle bir aldanma oldu, sonra toparladım. Her insan yanılır hanımefendi

Odaya gidip kahvalti hazir hadi gel diyip sofraya oturup baslasaymissiniz keşke.Siz üstünüze düşeni yaptıktan sonra gerisi ona kalirdi.Esiniz saygisiz ve kendince bir sebepten güya bunalim takılıyor belli ki kendi haline bırakın sizde.Ve aglayin rahatlayin ki geldiğinde bir de öyle çatışmaya girmeyin.Sakinlesince nerede olduğunu da sorun yaptığının terbiyesizlik olduğunun da altını çizin

Bazı insanlar kahvaltıya önem vermiyor. Belki sizin eşiniz de öyledir. Ben, çocuklarlarimla çok cumartesi veya pazar günleri kahvaltı ettim. Eşim ya uzun uyurdu, yada çalışma odasında işi için birşeyler hazırladı. Sade bir defa, kahvaltı hazır derdi, üçümüzden birisi, gelirse gelir, gelmezse gelmez. Bazı pazar günleri biz kahvaltımı bitirmiş, masayı toplarken gelirdi, 1 saat içinde hazır olursan, biz bisiklet turuna cikicaz gelirsin, nasıl acele ederdi, sen bir bilsen. Cünkü çok iyi biliyordu, o da yanımızda olmasa, bizim yaşamımız, neşeli ve keyifli halde devam ediyor. Bazı insanlarin, sabahleyin sade kendileri için zamana ihtiyacı oluyor. Ben de tam tersi im, sabahleyin gözümü açtığım gibi şen şakrak. Kediyle konuşurum, köpekle konuşurum, baştan çocuklarla, şarkı söylerim. Kalktığım gibi fit bir insanım.
Eşiniz de belki önce biraz sessizlik istiyor.

Tek suçun onu insan yerine koyman. Ne diye kahvaltıya çağırıyorsun ki,birde sevdiği şeyleri yaparak? Sevdiği şeyleri yaparak,adam yerine koyarak düzelirmi sanıyorsun? Boşanmayacaksan çocukların yanında kendini ezdirme,insan yerine koyma,yemeklere çağırma. Umursanmadığını görünce tıpış tıpış gelir zıkkımlanır zamanında.

Önceki konularınızı okumadım ama bu sabahki olayda ben sizi hatalı buldum. Eşlerin birbirine ses yükseltmesi çok yanlış, önce siz başlatmışsınız. Siz bağırdıktan sonra kahvaltıya gelse huzurlu kahvaltı mı yapacaktınız ki? 1-2 kere çağırın gelmezse çocukların keyfini kaçırmadan siz beraber yapın kahvaltınızı. Hatta siz kalkana kadar gelmezse mutfağı da toplayın, kendi isteyince yapsın. İş inada binmiş gibi görünüyor. Belki özellikle gelmiyor.
Çocukların mutluluğu için daha sakin olun. Belki sizin farklı davrandığınızı görünce eşiniz de değişir.

Hayır uyanık oluyor ve yatakta telefon ile uğraşıyor, uyuyor olsa zaten kaldırmam, ben de uykuyu sevdiğim için uyuyan insana da saygı duyarım
O daha da enteresanmış, tek takılmak istiyor demek.
Aile kavramı beyninde yoksa ebediyen öyle bırakmayı düşünmez misiniz?

Aldatıldığını bilmiyordum bile Gerçekten çok yazık.. İşte birsürü kadın bu halde olmasına rağmen birşeyler yapmıyor.. Çünkü böylesi daha kolay geliyor.. Allah başımıza vermesin tabi ki zordur ama bana böylesi kolaya kaçmak geliyor.. Aslında en zoru ve en tehlikelisi.. Ama kabul etmek istemiyor kimse.. Hele ki aldatılmış.. Gerçekten şaşkınım..

Aldatmanın hemen üstüne böyle bir yanılgıya düşmeniz benim kafamda oturmuyor kusura bakmayın, umarım iki güzel söze kanma ,yanılma lüksünüz olmadığını anlamışsınızdır bu olayda . Yaşama sevinçlerinizin yaşama sevincini, enerjisini tüketmemeye gayret edin o halde bundan sonra . Allah yardımcınız olsun ,

Yok şu an aldatmıyor, onu seneler önce Bi denedi şu an bir şey yok. Genel hali bu, hep telefonla ilgilenir her sabah kahvaltıya zorla gelir
Hazirlama kahvalti ona. Sen cocuklarinla yap kahvaltini, sofrayi temizle topla kaldir herseyi. 3 gun kendine kendine kahvalti hazirlayinca 4. Gun meger ben ne buyuk nimetin icindeymisim hazir sofraya oturmak ne nimetmis diye akli basina gelir. Suan biri bana 5 -6 cesit kahvalti hazirlasa "Allah razi olsun" derim, nasil tesekkur edecegimi sasiririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…