- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Günaha girme konusunda eşit değil misiniz sizce de ? 3 çocuğu leylekler mi getirdi? Bile bile lades olmuş, o yüzden ikiniz o çocukların günahına girmişsiniz. Önceki mesajlarınıza göz attım da şok oldum , şimdi eskileri öne getirmeyinciler laf eder hiç gerek yok , Ama gerçekten yazık, bi durun bi mantıklı düşünün.Kaç kere dedim kim bilir, sen ne koca ne de baba olacak insan değilmişsin ama hepimizin günahına girdin diye
Onlara sürekli öğüt, nasihat veriyorum,evlilik ile ilgili eşe davranış ile ilgili anlatılanlar ile gördükleri bir olmasa da inşallah kulaklarının bir yerinde kalırAllah korusun... tıkandım kaldım şu an. Ne diyeceğimi bilemedim Lakin çocuklar normal evlilik bu zannedip büyüyorlar. İleride umarım aynı durumu eşlerine yaşatmazlar.
İnşallahOnlara sürekli öğüt, nasihat veriyorum,evlilik ile ilgili eşe davranış ile ilgili anlatılanlar ile gördükleri bir olmasa da inşallah kulaklarının bir yerinde kalır
Hayır değiliz asla. 3.den sonra eşim beni aldattı ve değişti öncesinde parmakla gösterilen imrenilen eşlerdik. Ben nereden bilebilirdim bu kadar değişeceğiniFu
Günaha girme konusunda eşit değil misiniz sizce de ? 3 çocuğu leylekler mi getirdi? Bile bile lades olmuş, o yüzden ikiniz o çocukların günahına girmişsiniz. Önceki mesajlarınıza göz attım da şok oldum , şimdi eskileri öne getirmeyinciler laf eder hiç gerek yok , Ama gerçekten yazık, bi durun bi mantıklı düşünün.
Evet benim de kusurum var, yine susacaktım yine görmezden gelecektim ama sabrım taştı bugünŞu saatten sonra aldatmış aldatmamış çok da önemli değil açıkçası. Boşanmayacaksınız belli ki. Müşterek hayatı yaşanılabilir kılmak için bir takım kurallar belirleyin. Herkesin çocuğu ideal ailede büyüyüp sağlam psikolojiye sahip olacak diye bir kural da yok zaten. Annenin babanın birbirini sevmesi de şart değil. Ama böyle travmalar da yaşatmayın çocuklara. Siz de kusurlusunuz açıkçası. Baba ise kendisi düşünsün çocuklarla kahvaltı etmesi gerektiğini. Zorla güzellik olmaz.
Ya lütfen kendinizi kandırmayın madem 3. Çocuktan sonra aldatildiniz, daha yeni mart ayında ne için 1 yıldır denediginizi yazmışsınız bir de siz bakıp hatırlayın isterseniz . Hattâ bence sizin gireceğiniz günah daha büyükmüş, Allah korumuş ! Neyse yazılacak her şey yazılmış zaten . Sizin dediginiz gibi olsun .Hayır değiliz asla. 3.den sonra eşim beni aldattı ve değişti öncesinde parmakla gösterilen imrenilen eşlerdik. Ben nereden bilebilirdim bu kadar değişeceğini
Onu bunu bilmem de olan hep çocuklara oluyor keşke çocuklarınızın gözü önünde biraz sakin kalıp çocuklarınız yanınızda olmadığı zaman tartışsaydiz çocuklarınız adına üzüldümGüzel bir kahvaltı hazırladım çocuklar ne seviyorsa +eşim ne seviyorsa 5,6 çeşit hazırladım, her şey çok güzel çocuklar mutlu gelin görün ki bu adam
10 kere kahvaltı hazır dememize rağmen yataktan kalkıp gelmiyor, bu her zaman böyle sürekli telefonla uğraşıyor. Sanırım artık patlama noktama geldi bağırdım, yüz kere mi seslenecez, kalkıp gelsene, ya da gelme sana kahvaltı falan yok, bu huyunu terket artık, beni sinir hastası etmeye çalışıyor sonra da kafayı yemişsin diyorsun. Bu ve benzeri cümleler ile bağırdım ama o da sürekli bir şeyler sayıyor odadan anlamıyorum, neyse kahvaltıya sonunda teşrif etti beyefendi, sinirli sinirli ekmek yok mu dedi ben de sinirli bir şekilde var dedim sonrasında beyefendiyi tutamadık, çay bardağını yere fırlattı her yer çay, küfürler etti defolup gitti. Ben de oturdum çocuklar ile bozmadan kahvaltımı yaptım ama şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Hata bende mi anlamıyorum. Ayrıca dün eve geç gelip neredesin diye sormanıza rağmen cevap vermediği, aramamızı da açmadığı için ona da Bi sinirim vardı. Her şey berbat bir hal aldı.
Kendim için istedim, çocuklar benim yaşama sevincim, bir de o sıralar her şey çok iyi gittiği bir dönemdi, hani insan her şey mükemmel devam edince hep öyle gidecek sanar ya öyle bir aldanma oldu, sonra toparladım. Her insan yanılır hanımefendiYa lütfen kendinizi kandırmayın madem 3. Çocuktan sonra aldatildiniz, daha yeni mart ayında ne için 1 yıldır denediginizi yazmışsınız bir de siz bakıp hatırlayın isterseniz . Hattâ bence sizin gireceğiniz günah daha büyükmüş, Allah korumuş ! Neyse yazılacak her şey yazılmış zaten . Sizin dediginiz gibi olsun .
Odaya gidip kahvalti hazir hadi gel diyip sofraya oturup baslasaymissiniz keşke.Siz üstünüze düşeni yaptıktan sonra gerisi ona kalirdi.Esiniz saygisiz ve kendince bir sebepten güya bunalim takılıyor belli ki kendi haline bırakın sizde.Ve aglayin rahatlayin ki geldiğinde bir de öyle çatışmaya girmeyin.Sakinlesince nerede olduğunu da sorun yaptığının terbiyesizlik olduğunun da altını çizinGüzel bir kahvaltı hazırladım çocuklar ne seviyorsa +eşim ne seviyorsa 5,6 çeşit hazırladım, her şey çok güzel çocuklar mutlu gelin görün ki bu adam
10 kere kahvaltı hazır dememize rağmen yataktan kalkıp gelmiyor, bu her zaman böyle sürekli telefonla uğraşıyor. Sanırım artık patlama noktama geldi bağırdım, yüz kere mi seslenecez, kalkıp gelsene, ya da gelme sana kahvaltı falan yok, bu huyunu terket artık, beni sinir hastası etmeye çalışıyor sonra da kafayı yemişsin diyorsun. Bu ve benzeri cümleler ile bağırdım ama o da sürekli bir şeyler sayıyor odadan anlamıyorum, neyse kahvaltıya sonunda teşrif etti beyefendi, sinirli sinirli ekmek yok mu dedi ben de sinirli bir şekilde var dedim sonrasında beyefendiyi tutamadık, çay bardağını yere fırlattı her yer çay, küfürler etti defolup gitti. Ben de oturdum çocuklar ile bozmadan kahvaltımı yaptım ama şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Hata bende mi anlamıyorum. Ayrıca dün eve geç gelip neredesin diye sormanıza rağmen cevap vermediği, aramamızı da açmadığı için ona da Bi sinirim vardı. Her şey berbat bir hal aldı.
O daha da enteresanmış, tek takılmak istiyor demek.Hayır uyanık oluyor ve yatakta telefon ile uğraşıyor, uyuyor olsa zaten kaldırmam, ben de uykuyu sevdiğim için uyuyan insana da saygı duyarım
Aldatıldığını bilmiyordum bileYorumlarda gordum 5 6 yil once aldatilmis 3 de cocugu varmis. En kucuk cocugu bile su an 5 6 yasindadir. Yani birseylerin farkina varamayacak yasta bebek degiller. Dediginize katiliyorum. 3 cocugum varsa ailem de aile degilse sinsi sinsi atarim kenara parami kocasinin durumu da varmis. Zaten 5 yildir para biriktirip altina dovize yatirsaydi su an miss gibi baslangic icin parasi olurdu. Nafaka da alirdi tertemiz. Ama tabi ki yapmamis. Yapmayacak da. En cok cocuklara uzuluyorum 1 de degil tam 3 kez baba yapmis bu adami. Bugun uzuldugumuz cocuklar sonra topluma yeni yeni tasalar oluyorlar. Cok kiziyor ve uzuluyorum.
Aldatmanın hemen üstüne böyle bir yanılgıya düşmeniz benim kafamda oturmuyor kusura bakmayın, umarım iki güzel söze kanma ,yanılma lüksünüz olmadığını anlamışsınızdır bu olayda . Yaşama sevinçlerinizin yaşama sevincini, enerjisini tüketmemeye gayret edin o halde bundan sonra . Allah yardımcınız olsun ,Kendim için istedim, çocuklar benim yaşama sevincim, bir de o sıralar her şey çok iyi gittiği bir dönemdi, hani insan her şey mükemmel devam edince hep öyle gidecek sanar ya öyle bir aldanma oldu, sonra toparladım. Her insan yanılır hanımefendi
Hazirlama kahvalti ona. Sen cocuklarinla yap kahvaltini, sofrayi temizle topla kaldir herseyi. 3 gun kendine kendine kahvalti hazirlayinca 4. Gun meger ben ne buyuk nimetin icindeymisim hazir sofraya oturmak ne nimetmis diye akli basina gelir. Suan biri bana 5 -6 cesit kahvalti hazirlasa "Allah razi olsun" derim, nasil tesekkur edecegimi sasiririm.Yok şu an aldatmıyor, onu seneler önce Bi denedi şu an bir şey yok. Genel hali bu, hep telefonla ilgilenir her sabah kahvaltıya zorla gelir
Çağırmayın sizde kahvaltıya. Üstüne düştükçe şımarmış. Kendiniz yapınGenel hali bu, hep telefonla ilgilenir her sabah kahvaltıya zorla gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?