- Konu Sahibi Vazelin005
-
İkisinden de korkuyorum. Boşansam bile beni rahat bırakmaz bu adam. Haberler e çıkarım belki de. Yeni bir başlangıç yapacak gücüm yok, arkamda duran kimse yok, 3 çocuk bu dönemde kolay değil, heleki zor durumda kalıyım diye herşeyi yapabilecek bir insanBu korku adamdan mı, yeni bir başlangıçtan mı? Eğer yeni bir hayat düşüncesi ise Korkmanız çok normal, yılların alışkanlığı var, bir düzen var ama daha mutlu olabileceğiniz bir hayat mı yoksa ilgisiz, kavgacı bir adamla mutlu olup olmadığınızı bile bilmediğiniz bir hayat mı? Herkes mutlu olmayı hak etmez mi sizce de?
Bana küfür edip bardağı önümde yere atacak adamın ağzına burnuna... anladınız neyse.Güzel bir kahvaltı hazırladım çocuklar ne seviyorsa +eşim ne seviyorsa 5,6 çeşit hazırladım, her şey çok güzel çocuklar mutlu gelin görün ki bu adam
10 kere kahvaltı hazır dememize rağmen yataktan kalkıp gelmiyor, bu her zaman böyle sürekli telefonla uğraşıyor. Sanırım artık patlama noktama geldi bağırdım, yüz kere mi seslenecez, kalkıp gelsene, ya da gelme sana kahvaltı falan yok, bu huyunu terket artık, beni sinir hastası etmeye çalışıyor sonra da kafayı yemişsin diyorsun. Bu ve benzeri cümleler ile bağırdım ama o da sürekli bir şeyler sayıyor odadan anlamıyorum, neyse kahvaltıya sonunda teşrif etti beyefendi, sinirli sinirli ekmek yok mu dedi ben de sinirli bir şekilde var dedim sonrasında beyefendiyi tutamadık, çay bardağını yere fırlattı her yer çay, küfürler etti defolup gitti. Ben de oturdum çocuklar ile bozmadan kahvaltımı yaptım ama şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Hata bende mi anlamıyorum. Ayrıca dün eve geç gelip neredesin diye sormanıza rağmen cevap vermediği, aramamızı da açmadığı için ona da Bi sinirim vardı. Her şey berbat bir hal aldı.
Kaç kere dedim kim bilir, sen ne koca ne de baba olacak insan değilmişsin ama hepimizin günahına girdin diyeBunun tek cümlesi var; yanlış insanları baba yaptık.
Oyle bir evlilige inanmiyorum ben. Siradan deniyorsa uzgunum ama mutsuzdur hanimefendi.Genel olarak sıradan gidiyor ne çok mutlu ne mutsuz. Çok sıradan
Çocuklar için hazırladım bayılırlar pazar kahvaltısına, çocuklar için ısrar ettim babalarıyla beraber yapsınlar diye, çocuklar için de susmam lazımdı ama tutamadım kendimi maalesef
Boşanmayacaksanız laf edip olay çıkarmayın. Kahvaltıya çağırdın gelmediyse ne diye ısrar ediyorsun. Ben asla boşanma deyip olay çıkaranları hıc anlamıyorum. Bu adamla yaşamak için koyun gibi susmak zorundasın. Yada boşanacaksın. Adam düzelmez ve mutlaka aldatiyordur. Bir kez yapan bin kez yapar.İkisinden de korkuyorum. Boşansam bile beni rahat bırakmaz bu adam. Haberler e çıkarım belki de. Yeni bir başlangıç yapacak gücüm yok, arkamda duran kimse yok, 3 çocuk bu dönemde kolay değil, heleki zor durumda kalıyım diye herşeyi yapabilecek bir insan
Onun suçu yok ki o durdu hep sen koştun. Her şeye.. hayata.. hata ettik. Şimdi çocuklarına sarılacaksın çünkü hatanın tek doğruları onlar.Kaç kere dedim kim bilir, sen ne koca ne de baba olacak insan değilmişsin ama hepimizin günahına girdin diye
Benim kızım da öyle. Sabahleyin ne laf atılacak, ne kahvaltı. Hemen patlar. Kocası da aynı kendisi gibi. Birkaç defa yattım onlarda, bebekleri olduğu zaman, 3 kişi evin içinde geziniyorum, mık ses yok. İkisinin elinde bir tas kahve, ikiside önce kendisiyle uğraşıyor. Öyle insanlar var, en iyisi rahat bırakmak.Adamı aklamak için söylemiyorum zaten elle tutulur bir yanı yok ama tam da eşiniz gibiyim.
Sabah insanı değilim ben, 40 kere uyandırılıyorum, kahvaltı ortasına yetişirsem yetişirim, kalkmıyorsam çocuklar ve babaları beraber yapıp kalkıyorlar.
Gerçekten aşırı aşırı sinirli olurum, sabah ellemesin beni kimse içimden canavar çıkar.
Ne var ki bunda, herkesin eşref saati farklı...
Maddi durumunuz çok iyiyse boşandıktan sonra da çocuklara vereceği nafakanın miktarı hatırı sayılır bir rakam olur o zaman.. Ailenize de hayret ediyorum insan kızının böyle bir adamla bir arada durması için neden diretir ki.. Madem aileniz arkanızda durmuyor bir süre eşinizin imkanlarından faydalanın kenara para atın yavaş yavaş planınızı yapın.. İyi bir avukat bulun görüşün tazminat falan alırsınız muhtemelen.. Sonra da bir işe girersiniz kendi paranızı kendiniz kazanırsınız.. Eşinizde çocuklarına mecburen nafaka vermek zorunda.. Onların ihtiyaçları konusunda da zorluk çekmezsiniz..Aldatınca bile ailem o adamın arkasında durdu, alttan alıp devam ettirmemi istedi. Neredeyse onla bir olup beni suçlayacaklardı. Hiç kimsem yok benim, şu an maddi durumumuz çok iyi, çocuklar rahatlık içinde, onların düzenini bozmaktan çok korkuyorum
Seneler önce aldattığına şahit olduğunuz bir adamın şu an aldatmadığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Sizin sorununuz hakettiğinden fazla değer vermek. Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verince durumlar böyle oluyor maalesef.Yok şu an aldatmıyor, onu seneler önce Bi denedi şu an bir şey yok. Genel hali bu, hep telefonla ilgilenir her sabah kahvaltıya zorla gelir
O kadar doğru ki herşeye ama herşeye ben koştum. Yoruldum artık ama tek tutunma sebebim çocuklarımOnun suçu yok ki o durdu hep sen koştun. Her şeye.. hayata.. hata ettik. Şimdi çocuklarına sarılacaksın çünkü hatanın tek doğruları onlar.
Emin değilim zaten, hiç bir zaman da emin olamam. Kendisi ona değer vermediğimin farkında, ilgisizliğimden şikayet edecek kadar da fütursuzSeneler önce aldattığına şahit olduğunuz bir adamın şu an aldatmadığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Sizin sorununuz hakettiğinden fazla değer vermek. Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verince durumlar böyle oluyor maalesef.
Zaten çocuklar olmasa hayat güzelleşmezdi ki her şeye rağmenO kadar doğru ki herşeye ama herşeye ben koştum. Yoruldum artık ama tek tutunma sebebim çocuklarım
Ağlıyorum şu an, her şeyi mahvetti. Birilerine anlatasım var ama büyür diye korkuyorum. Buraya yazıp sizlerle dertleşmek istedim ama içime akan yaşlar dışa vurmaya başladıZaten çocuklar olmasa hayat güzelleşmezdi ki her şeye rağmenortalığı toplayın, çocuklarla çok güzel bir pazarınız olsun inşallah
Yorumlarda gordum 5 6 yil once aldatilmis 3 de cocugu varmis. En kucuk cocugu bile su an 5 6 yasindadir. Yani birseylerin farkina varamayacak yasta bebek degiller. Dediginize katiliyorum. 3 cocugum varsa ailem de aile degilse sinsi sinsi atarim kenara parami kocasinin durumu da varmis. Zaten 5 yildir para biriktirip altina dovize yatirsaydi su an miss gibi baslangic icin parasi olurdu. Nafaka da alirdi tertemiz. Ama tabi ki yapmamis. Yapmayacak da. En cok cocuklara uzuluyorum 1 de degil tam 3 kez baba yapmis bu adami. Bugun uzuldugumuz cocuklar sonra topluma yeni yeni tasalar oluyorlar. Cok kiziyor ve uzuluyorum.Maddi durumunuz çok iyiyse boşandıktan sonra da çocuklara vereceği nafakanın miktarı hatırı sayılır bir rakam olur o zaman.. Ailenize de hayret ediyorum insan kızının böyle bir adamla bir arada durması için neden diretir ki.. Madem aileniz arkanızda durmuyor bir süre eşinizin imkanlarından faydalanın kenara para atın yavaş yavaş planınızı yapın.. İyi bir avukat bulun görüşün tazminat falan alırsınız muhtemelen.. Sonra da bir işe girersiniz kendi paranızı kendiniz kazanırsınız.. Eşinizde çocuklarına mecburen nafaka vermek zorunda.. Onların ihtiyaçları konusunda da zorluk çekmezsiniz..
Ama tabi ki bunu yapmak düşününce uzun vadede ve zor geliyor dimi? O halde düşünün bu adamla bu şekilde yaşayıp evlatlarınızı mutsuzluğunuza şahit ederek büyütmek mi?? Yoksa bir şekilde kendi paranızı kazanıp, yorulsanız bile kendi istediğiniz hayatı yaşayıp, akşam yastığa başınızı huzurla koyup, sabahları huzurlu kahvaltılar yapmak mı? Bu adam hayatınızdan çıksa siz ne kaybedersiniz ki???
Ağla içe atarsan daha kötü. Ben en çok içe atmaktan korkarım. Onu da kendim için değil çocuklar var diye korkarım. Biz anneler hayatı hem kendimiz hem çocuklar için yaşıyoruz. Üzülürken bile bu yüzden kendimize iyi bakmalıyız.Ağlıyorum şu an, her şeyi mahvetti. Birilerine anlatasım var ama büyür diye korkuyorum. Buraya yazıp sizlerle dertleşmek istedim ama içime akan yaşlar dışa vurmaya başladı
Allah korusun... tıkandım kaldım şu an. Ne diyeceğimi bilemedim Lakin çocuklar normal evlilik bu zannedip büyüyorlar. İleride umarım aynı durumu eşlerine yaşatmazlar.İkisinden de korkuyorum. Boşansam bile beni rahat bırakmaz bu adam. Haberler e çıkarım belki de. Yeni bir başlangıç yapacak gücüm yok, arkamda duran kimse yok, 3 çocuk bu dönemde kolay değil, heleki zor durumda kalıyım diye herşeyi yapabilecek bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?