Evi terketti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel bir kahvaltı hazırladım çocuklar ne seviyorsa +eşim ne seviyorsa 5,6 çeşit hazırladım, her şey çok güzel çocuklar mutlu gelin görün ki bu adam
10 kere kahvaltı hazır dememize rağmen yataktan kalkıp gelmiyor, bu her zaman böyle sürekli telefonla uğraşıyor. Sanırım artık patlama noktama geldi bağırdım, yüz kere mi seslenecez, kalkıp gelsene, ya da gelme sana kahvaltı falan yok, bu huyunu terket artık, beni sinir hastası etmeye çalışıyor sonra da kafayı yemişsin diyorsun. Bu ve benzeri cümleler ile bağırdım ama o da sürekli bir şeyler sayıyor odadan anlamıyorum, neyse kahvaltıya sonunda teşrif etti beyefendi, sinirli sinirli ekmek yok mu dedi ben de sinirli bir şekilde var dedim sonrasında beyefendiyi tutamadık, çay bardağını yere fırlattı her yer çay, küfürler etti defolup gitti. Ben de oturdum çocuklar ile bozmadan kahvaltımı yaptım ama şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Hata bende mi anlamıyorum. Ayrıca dün eve geç gelip neredesin diye sormanıza rağmen cevap vermediği, aramamızı da açmadığı için ona da Bi sinirim vardı. Her şey berbat bir hal aldı.
Sakin olan her zaman kazanır bu cümlenin unutmayın. Siz hakliyken haksız duruma dusmussunuz şuan savunulacak bir tarafınız yok ne yazikki. Ayrıca çocuklarınızın gözü önünde yaşanması da ayrıca incitici. Sizin yapacağınız şey defalarca cagirdiniz gelmedi mi? Çocuklarınızla güzel bi kahvaltı yapıp sonrasında hiç bir şey olmamış gibi kahvaltı sofrasını toplayıp . Yapacağınız şeyleri yapmak. Öfkenizi enerjiye dönüştürüp çocuklarınızla güzel bi aktivite yapsaydinjz kafanız da bu adama takılıp kalmazdı. Sonrasında eşiniz kalkıp kahvaltı vs deseydi. Cagirdikt gelmeyince kahvaltı etmek istemediğini düşünüp kaldırdım. Hepsi bu. Sonra uygun bir vakitte eşinizle kahvaltıya gelmemesi, eve geç gelmesi hakkında konuşun ama bunlar çocukların yanı değil.

Adamı aklamak için söylemiyorum zaten elle tutulur bir yanı yok ama tam da eşiniz gibiyim.
Sabah insanı değilim ben, 40 kere uyandırılıyorum, kahvaltı ortasına yetişirsem yetişirim, kalkmıyorsam çocuklar ve babaları beraber yapıp kalkıyorlar.
Gerçekten aşırı aşırı sinirli olurum, sabah ellemesin beni kimse içimden canavar çıkar.
Ne var ki bunda, herkesin eşref saati farklı...
Hayır uyanık oluyor ve yatakta telefon ile uğraşıyor, uyuyor olsa zaten kaldırmam, ben de uykuyu sevdiğim için uyuyan insana da saygı duyarım

Apaçık ortada bu. Adam sizinle geçinmek istemiyo kavga çıkarmak için fırsat kolluyo. Siz neden hala gece gelecek biliyorum diye bekliyosunuz anlamadım? Yazık değil mi o çocuklara? İyi o zaman babaları gelmeyince daha çok üzülüyo diye kabul edin adamı sonra çocukların gözü önünde kavga edin vurun kırın sayın sövün. Sonra hiçbişey olmamış gibi çocukların yanında oturun. Çok güzel örnek anne ve babasınız. 👏👏

Suçunuz aradığınızda açmayan gelmeyen adamı eve almak. Kapıyı kilitleyin almayın. Suçunuz gelmeyince ısrarla çağırmak.
Çağırmayın. Bir kere kahvaltı hazır diyin. Gelmezse yiyin, kaldırın sofrayı. Canı isterse dolaptan kendi yesin.
Değmez adamları neden çekiyorsunuz.
Kapıyı açmasam, beklemeden kahvaltı yapıp kaldırsam, daha büyük kavga çıkacak

Hayır uyanık oluyor ve yatakta telefon ile uğraşıyor, uyuyor olsa zaten kaldırmam, ben de uykuyu sevdiğim için uyuyan insana da saygı duyarım
İyi de adam kör değil, kahvaltının hazır olduğunu biliyor da gelmiyorsa, canı gelmek istemiyordur. Neden zorla çağırdınız ki, bakın olan sizin sabah kahvaltısı keyfinize olmuş...

adam yasak bile dinlemeden gece gelmiş eve üstelik telefonları açmamış üstelik neredeydin sorusuna cevap vermeye bile tenezzül etmemiş.
siz kalkmış sizi serçe parmağının tırnağına bile takmayan adama sevdiği şeyleri hazırlamışsınız kahvaltıda hiç bir şey olmamış gibi de defalarca kahvaltıya çağırmışsınız...

Sakin olan her zaman kazanır bu cümlenin unutmayın. Siz hakliyken haksız duruma dusmussunuz şuan savunulacak bir tarafınız yok ne yazikki. Ayrıca çocuklarınızın gözü önünde yaşanması da ayrıca incitici. Sizin yapacağınız şey defalarca cagirdiniz gelmedi mi? Çocuklarınızla güzel bi kahvaltı yapıp sonrasında hiç bir şey olmamış gibi kahvaltı sofrasını toplayıp . Yapacağınız şeyleri yapmak. Öfkenizi enerjiye dönüştürüp çocuklarınızla güzel bi aktivite yapsaydinjz kafanız da bu adama takılıp kalmazdı. Sonrasında eşiniz kalkıp kahvaltı vs deseydi. Cagirdikt gelmeyince kahvaltı etmek istemediğini düşünüp kaldırdım. Hepsi bu. Sonra uygun bir vakitte eşinizle kahvaltıya gelmemesi, eve geç gelmesi hakkında konuşun ama bunlar çocukların yanı değil.
Yıllardır sakinim, bu sakinlik hiç bir şey kazandırmadı bana, yeri gelir konuşurum rahatsız olduğum şeyleri anlatırım ama eşim odun gibi her sözümün altında bir şey arar, ona göre bütün kadınlar erkekleri elinin altına alıp, sözünden çıkarmamaya çalışıyormuş

Eski konularınıza baktım. 5-6 yıl önce resmen aldatılmışsınız. 3 çocuğunuz olduğu için affetmişsiniz ve haklı olarak bu aldatılma olayını içinizden hiç atamamışsınız. Allah yardımcınız olsun. Bu adam düzelir mi sanmam, keşke bir mesleğiniz, bu adamdan ayrılacak gücünüz olsaydı.
Çocuklarınız ve sizin adınıza çok üzüldüm.

Güzel bir kahvaltı hazırladım çocuklar ne seviyorsa +eşim ne seviyorsa 5,6 çeşit hazırladım, her şey çok güzel çocuklar mutlu gelin görün ki bu adam
10 kere kahvaltı hazır dememize rağmen yataktan kalkıp gelmiyor, bu her zaman böyle sürekli telefonla uğraşıyor. Sanırım artık patlama noktama geldi bağırdım, yüz kere mi seslenecez, kalkıp gelsene, ya da gelme sana kahvaltı falan yok, bu huyunu terket artık, beni sinir hastası etmeye çalışıyor sonra da kafayı yemişsin diyorsun. Bu ve benzeri cümleler ile bağırdım ama o da sürekli bir şeyler sayıyor odadan anlamıyorum, neyse kahvaltıya sonunda teşrif etti beyefendi, sinirli sinirli ekmek yok mu dedi ben de sinirli bir şekilde var dedim sonrasında beyefendiyi tutamadık, çay bardağını yere fırlattı her yer çay, küfürler etti defolup gitti. Ben de oturdum çocuklar ile bozmadan kahvaltımı yaptım ama şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Hata bende mi anlamıyorum. Ayrıca dün eve geç gelip neredesin diye sormanıza rağmen cevap vermediği, aramamızı da açmadığı için ona da Bi sinirim vardı. Her şey berbat bir hal aldı.
Şikayet Et sokaga çıkma yasağı var

İyi de adam kör değil, kahvaltının hazır olduğunu biliyor da gelmiyorsa, canı gelmek istemiyordur. Neden zorla çağırdınız ki, bakın olan sizin sabah kahvaltısı keyfinize olmuş...
Ailecek kahvaltı yapalım diye
Kavga kavgadır. Daha büyüğü daha küçüğü yok. Sürekli kavga ediyorsanız boşanın. Bunun adı evlilik değil. Yazıl günah o çocuklara
Hayır çok nadir kavga ederiz o da ben bir şeye karşı çıkarsam olur

Değmedi, değmiyor ama hayat bir şekilde devam etmek zorunda
Hayat bu şekilde devam etmek zorundaysa en azından, huyunu bildiğiniz adama 6 değil on çeşit de hazırlasanız ısrar etmeyin. Biz başlıyoruz dersiniz biter. Ne güzel mutlu bir kahvaltı yapabilecekken kendinize de çocuklara da zehir olmuş yediğiniz. Mutlu aile ortamı herzaman babanın da sofrada olduğu aile değildir, sizin durumunuzda babanın böyle hanzoca dahil olmadığı her an , her sofra çok daha mutlu bir ortam olur emin olun.

adam yasak bile dinlemeden gece gelmiş eve üstelik telefonları açmamış üstelik neredeydin sorusuna cevap vermeye bile tenezzül etmemiş.
siz kalkmış sizi serçe parmağının tırnağına bile takmayan adama sevdiği şeyleri hazırlamışsınız kahvaltıda hiç bir şey olmamış gibi de defalarca kahvaltıya çağırmışsınız...
Çocuklar için hazırladım bayılırlar pazar kahvaltısına, çocuklar için ısrar ettim babalarıyla beraber yapsınlar diye, çocuklar için de susmam lazımdı ama tutamadım kendimi maalesef

Bir kere aldatan adam bir daha yapmaz mı sanıyorsunuz? Çok ortada geçimsiz,anlayışsız,sevgisiz bir adam belli. Çayı fırlatmalar küfürler vs. evde çocuk var örnek alıyorlar hiç mi düşünmüyor acaba... Size çocuklarınızı düşünün diyorum başka bir şey demiyorum.
Zaten en çok ona üzüldüm, çocukların yanında küfür etme diyorum, dinlemiyor

Sen kendini fazla kasıyorsun üzerne düşen vazifeyi yapmışsın bence adam gelmek istiyorsa gelir zaten sofraya akşam dönüp gelir zaten bundan sonra yanına kada git telefona dalmışsa bana bak de kahvaltı hazır seni bekliyoruz de sonra duymadım demesin sonra çocuklarla otur kahvaltını yapmaya başla senin ilgisizliğin belki durumu değiştirir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X