- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Yok şu an aldatmıyor, onu seneler önce Bi denedi şu an bir şey yok. Genel hali bu, hep telefonla ilgilenir her sabah kahvaltıya zorla gelirAldatıyor olabilir mi yoksa genel hali mi bu?
Çocuklar gelmeyince daha çok üzülüyor zaten çocukların önünde olmasına ve çocukların önünde küfür yememden dolayı kahroldum. Yutkuna Yutkuna kahvaltı yaptım onlarlaÇocukların önünde nasıl böyle bir kavga ediyorsunuz ayrıca sokağa çıkma yasağı varken eşiniz nasıl evde olmuyor?
Gelmiyorsa gelmesin ya, değdi mi şu çocuklara yaşattığınıza...
+1Boşan diyecem. Olmaz çocuklar var denecek. Peki.
Değmedi, değmiyor ama hayat bir şekilde devam etmek zorundaSiz böyle bir adamı affedip birde ona muhtesem kahvaltı sunmussunuz
Şimdi düşünün değdi mi
Gece döneceğinden eminim zaten ama burda benim ne suçum var bilmiyorum.+1
Kuyruğunu kıstırıp geri döner. Yoksa kim kirli donunu yıkayacak, 5 6 çeşit kahvaltı hazırlayacak.
E o zaman mutsuz bi evlilik var ortada?Yok şu an aldatmıyor, onu seneler önce Bi denedi şu an bir şey yok. Genel hali bu, hep telefonla ilgilenir her sabah kahvaltıya zorla gelir
Suçunuz adam eve gelince kapıyı açmak :)Gece döneceğinden eminim zaten ama burda benim ne suçum var bilmiyorum.
Yapmayın ya ben en çok çocuklara yandım bunlara şahit etmeyin çocukları nasıl yaralar açıyorsunuz onlarda bir bilsenizGüzel bir kahvaltı hazırladım çocuklar ne seviyorsa +eşim ne seviyorsa 5,6 çeşit hazırladım, her şey çok güzel çocuklar mutlu gelin görün ki bu adam
10 kere kahvaltı hazır dememize rağmen yataktan kalkıp gelmiyor, bu her zaman böyle sürekli telefonla uğraşıyor. Sanırım artık patlama noktama geldi bağırdım, yüz kere mi seslenecez, kalkıp gelsene, ya da gelme sana kahvaltı falan yok, bu huyunu terket artık, beni sinir hastası etmeye çalışıyor sonra da kafayı yemişsin diyorsun. Bu ve benzeri cümleler ile bağırdım ama o da sürekli bir şeyler sayıyor odadan anlamıyorum, neyse kahvaltıya sonunda teşrif etti beyefendi, sinirli sinirli ekmek yok mu dedi ben de sinirli bir şekilde var dedim sonrasında beyefendiyi tutamadık, çay bardağını yere fırlattı her yer çay, küfürler etti defolup gitti. Ben de oturdum çocuklar ile bozmadan kahvaltımı yaptım ama şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Hata bende mi anlamıyorum. Ayrıca dün eve geç gelip neredesin diye sormanıza rağmen cevap vermediği, aramamızı da açmadığı için ona da Bi sinirim vardı. Her şey berbat bir hal aldı.
Adamı aklamak için söylemiyorum zaten elle tutulur bir yanı yok ama tam da eşiniz gibiyim.Çocuklar gelmeyince daha çok üzülüyor zaten çocukların önünde olmasına ve çocukların önünde küfür yememden dolayı kahroldum. Yutkuna Yutkuna kahvaltı yaptım onlarla
Genel olarak sıradan gidiyor ne çok mutlu ne mutsuz. Çok sıradanE o zaman mutsuz bi evlilik var ortada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?