- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi Donna_salut
-
Tesekkur ederim canim desteyiniz icin. Laftan anlamiyor ki. Konusuyorum dinlemiyor bile. Ona sorsan hersey gulluk gulistanlik ben hic yoktan sorun cikariyormusum. Sen gideceksin dedi tuturdu. Mecbur kaldim yani. Yoksa evimi rahatimi birakmayi dusunmuyodum
Dun geldim. Bana ulasamiyor. Ablami aradi. Baba evinde oldugumu ogrendi. Tlf.da gidecegimi soyledim. Gidersen donemezsin bu eve dedi. Ben de zaten donmeyi dusunmuyorum dedimNe kadar oldu evi terk edeli hiç mi gelmedi yada giderken ne dedi
biraz zaman ver eve dönme görüşme dik dur.ama kestirip atma çocuğun var çok acele etmişsin cocuk için belki düzelir biraz sabır zaman.hemen boşanma sakinles hakkında hayırlısı olsun..
Hemen dava acmiyacagim zaten. Bakalim nasil ilerliyecek surec. Belki anlar yalnisini. Oyle bir sure bekleyip sonra degerlendirecegim. Tabi oglumun babasi. Hemen kestirip atmak istemiyorum. Yavrum da baba baba diye geziyor. Buna da cok uzuluyorumbiraz zaman ver eve dönme görüşme dik dur.ama kestirip atma çocuğun var çok acele etmişsin cocuk için belki düzelir biraz sabır zaman.hemen boşanma sakinles hakkında hayırlısı olsun..
Hayir canim. Ben Azerbaycanda yasiyorum. Ayni sehirde yasiyoruz annemlerle.
Haklisin canim. Kolay vermedim bu karari. Lohusaligimdan beri ugrasiyorum duzelsin diye. Oglum 16 aylik oldu. Bir turlu duzelmedi. Anlamadi. Umudum kalmadi. Mecbur kaldim. Bir evde varken yok sayilmak kadar acitan bisey yoktur dunyada her haldeBen belki diğer arkadaşlardan farklı düşünüyorum ama söyleyeceğim.
Bu kadar kolay olmamalı çocuk varsa.
Tamam yine dik dur birsey demiyorum. Ama dava açma.
Onun tazminatini istemiyorum zaten. Oglumun nafakasini versin bawqa biwey istemiyorumİsterseniz evi terketmeden önce boşanma davanızla ilgilenecek avukatla önceden bir konuşun.
Bir hukukçu daha iyi açıklar ama bildigim kadarıyla evin terkedilmesi o kişinin aleyhine oluyor.
Eşiniz anladıgım kadarıyla ayrılmak istemiyor hatta herhangi bir gerekçenin de olmadıgını iddia edebiliyormuş, size karşı boşanma nedenleri ve tazminat için son kozunu oynuyor olabilir.
Biliyorum...boyle bir karar kolaylıkla alınmaz. Ama tek soyleyebilecegim şey davayı açan sen olma. Biraz geniş bak olaylara.Haklisin canim. Kolay vermedim bu karari. Lohusaligimdan beri ugrasiyorum duzelsin diye. Oglum 16 aylik oldu. Bir turlu duzelmedi. Anlamadi. Umudum kalmadi. Mecbur kaldim. Bir evde varken yok sayilmak kadar acitan bisey yoktur dunyada her halde
Anliyorum canim. Acmiyacagim davayi. Bisey yapacakmi yapmiyacakmi onu bekliyorum. Hem bana vurdugu da oldu. Bosansak bile kucukken Snowmass da buyuyunce anlar oglumBiliyorum...boyle bir karar kolaylıkla alınmaz. Ama tek soyleyebilecegim şey davayı açan sen olma. Biraz geniş bak olaylara.
Yarın oğlun büyüyecek. ..diyecek babasına neden boşandıniz.adam diyecek annen ayrıldı hiç bir sorun yoktu. Evi geçindirdim dövme sovme kumar icki kadin vb yoktu diyecek anan istemedi beni diyecek.
Sevgisizlik de tabiki bir boşanma nedeni olabilir ama çocuklar bunu anlamaz.
Babasiz buyumesinin sorumlusu olarak seni görecek.
Bırak davayı o açsın.
Sen açma.
Alerjin mi var
Onun tazminatini istemiyorum zaten. Oglumun nafakasini versin bawqa biwey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?