Evi terketttim. Bitti galiba

Ben belki diğer arkadaşlardan farklı düşünüyorum ama söyleyeceğim.

Bu kadar kolay olmamalı çocuk varsa.

Tamam yine dik dur birsey demiyorum. Ama dava açma.

Evi terk etmeyin, hukuksal olarak evi terk eden kisi durumuna dusmeyin. Once bir avukatla gorusun derim.

biraz zaman ver eve dönme görüşme dik dur.ama kestirip atma çocuğun var çok acele etmişsin cocuk için belki düzelir biraz sabır zaman.hemen boşanma sakinles hakkında hayırlısı olsun..

Bence de kimse degismiyor; gercek yuzu ortaya cikiyor diyelim o heves ve heyecanlar gecince.. Hatta o heves, heyecan doneminde de belli ediyorlar kendilerini genelde ama biz ustunu ortuyoruz, gormek istemiyoruz.. Ama o kaçınılmaz durum eninde sonunda yasaniyor..

Ne kadar oldu evi terk edeli hiç mi gelmedi yada giderken ne dedi
Dun geldim. Bana ulasamiyor. Ablami aradi. Baba evinde oldugumu ogrendi. Tlf.da gidecegimi soyledim. Gidersen donemezsin bu eve dedi. Ben de zaten donmeyi dusunmuyorum dedim
biraz zaman ver eve dönme görüşme dik dur.ama kestirip atma çocuğun var çok acele etmişsin cocuk için belki düzelir biraz sabır zaman.hemen boşanma sakinles hakkında hayırlısı olsun..

Hemen dava acmiyacagim zaten. Bakalim nasil ilerliyecek surec. Belki anlar yalnisini. Oyle bir sure bekleyip sonra degerlendirecegim. Tabi oglumun babasi. Hemen kestirip atmak istemiyorum. Yavrum da baba baba diye geziyor. Buna da cok uzuluyorum

Ben belki diğer arkadaşlardan farklı düşünüyorum ama söyleyeceğim.

Bu kadar kolay olmamalı çocuk varsa.

Tamam yine dik dur birsey demiyorum. Ama dava açma.
Haklisin canim. Kolay vermedim bu karari. Lohusaligimdan beri ugrasiyorum duzelsin diye. Oglum 16 aylik oldu. Bir turlu duzelmedi. Anlamadi. Umudum kalmadi. Mecbur kaldim. Bir evde varken yok sayilmak kadar acitan bisey yoktur dunyada her halde

Onun tazminatini istemiyorum zaten. Oglumun nafakasini versin bawqa biwey istemiyorum

Haklisin canim. Kolay vermedim bu karari. Lohusaligimdan beri ugrasiyorum duzelsin diye. Oglum 16 aylik oldu. Bir turlu duzelmedi. Anlamadi. Umudum kalmadi. Mecbur kaldim. Bir evde varken yok sayilmak kadar acitan bisey yoktur dunyada her halde
Biliyorum...boyle bir karar kolaylıkla alınmaz. Ama tek soyleyebilecegim şey davayı açan sen olma. Biraz geniş bak olaylara.

Yarın oğlun büyüyecek. ..diyecek babasına neden boşandıniz.adam diyecek annen ayrıldı hiç bir sorun yoktu. Evi geçindirdim dövme sovme kumar icki kadin vb yoktu diyecek anan istemedi beni diyecek.

Sevgisizlik de tabiki bir boşanma nedeni olabilir ama çocuklar bunu anlamaz.

Babasiz buyumesinin sorumlusu olarak seni görecek.

Bırak davayı o açsın.

Sen açma.

Öncelikle sizin iyi olmanız ruhsal olarak güçlü olmanız çocuğunuzu daha iyi yetiştirmeniz demektir. Hergün eriyip bitmek yerine hayatınızı yeniden inşa edin zaten küfreden hakaret eden biriyle gerçekten zor olur. Bu hayatta en önemli şey sizsiniz bunu bilin böyle yaşayın her duyguyu yasamak dizinde hakkınız...
Allah yardımcınız olsun

Anliyorum canim. Acmiyacagim davayi. Bisey yapacakmi yapmiyacakmi onu bekliyorum. Hem bana vurdugu da oldu. Bosansak bile kucukken Snowmass da buyuyunce anlar oglum

Onun tazminatini istemiyorum zaten. Oglumun nafakasini versin bawqa biwey istemiyorum

Yaşadıklarınız karşısında bence hem yasal hem de vicdani olarak hakkınız ancak son karar sizin tabii.

Öyleyse direkt davayı açmanızı tavsiye ederim.
Bir ayrılalım bakalım neler olcak, ne kadar yalvaracak vb şeylerle boşuna zaman kaybetmeyin.

Zaten kafanızda bu ilişkiyi bitirmişsiniz. Çocugunuzu kullanarak zaaflarınıza oynayıp sizi eve dönmeye ikna ederse bir iki yıl sonra aynı konuyla buraya gelecekmişsiniz gibi duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…