Evi terketttim. Bitti galiba

Benim

Ayrilmak istememin nedenlerinden biri oglum zaten. Onun kavgali gurultulu ortamda buyumesini istemiyorum. Ben dayanamiyorum esimin sogukluguna. 3 gun sakin sessiz davransam da 4cu gun sorular sormaya basliyorum kavga cikiyor, soru sormasam bile depresyona giriyorum. Olmuyor iste olmuyor. Ben kendim de kavgali ortamda buyudum. Bu yuzden dogru duzgun kararlar veremedim hayatimda. Hala uzerimde etkileri var cocuklugumun. Oglumun benim gibi olmasini istemiyorum. Yani oglumu kullanip beni eve donduremez. Babamla konusacakmis gelip. Ablama oyle yazmis. Buyuk ihtimalle hersey bitecek 've oyle olunca da ben bosanma davasini acacagim zaten

Keske boyle olmasaydik. Onu seviyorum. Ama onun bana karsi sevgisi ve saygisi kalmadigimi anladim nihayet. Bu yuzden icimde kirildi biseyler, yaptigini da anliyacak degil zaten. Anlayinca da cok gec olucak. O secdi ayriligi. Ama benim suclu oldugumu dusunuyor hala. Boyle birlikte yasamaya devam etmek normalmis gibi konusuyor. Nebileyim. Allahim hayir versin

Cinselliğin olmamasını eşin Nasıl açıklıyor ?

Aciklamiyo ki. Sordugumda tersliyo kavga cikiyo sonra da. Hadi cinselliyi gecdim diyelim. Eger seviyosa insan bi sarilmazmi, opmezmi, sevdiyini soylemezmi. Yok hic biri yok bunlarin
Dinen de medeni kanunda da cinsellik eşlerin birbirine olsn sorumluluğudur, evliliğin büyük kısmını bence cinsellik oluşturur eş olmak bunu gerektirir bunu geçelim yok sayalım diyemez kimse, birbirini seven saygı duyan evli olmaktan Mutlu olan çiftler birbirini arzular, sadece bu sebepten bile boşanmak istesen haklısın

Yani hadi bunu gecdim dedigimde varsayalim bi sorunu var da istemiyo o yuzden demek istemiwdim. Hani sorun olsa bile insan anlatir esine sordugunda. Terslemek neden. Nedeni belli saygi duymuyo bi es ne de bi insan olarak

Yani hadi bunu gecdim dedigimde varsayalim bi sorunu var da istemiyo o yuzden demek istemiwdim. Hani sorun olsa bile insan anlatir esine sordugunda. Terslemek neden. Nedeni belli saygi duymuyo bi es ne de bi insan olarak
Belirgin bir olay yaşadınız mı? Yani birden Nasıl bu kadar uzaklaştı ?

Hamileligimin 6ci ayindan sonra kendisi uzaklasti. Sordugumda bebege zarari olur diye korktugunu soyledi. Anlatsam da zarari olmadigini inanmadi bana. E ben de 7ci aydan sonra baya agirlawtim. Odemim de coktu zaten. Takmadim Ben de kafaya. Sonra bebegim dogdu. Hala soguktu bana. Once kilolarimi taktim kafaya. Belki beyenmiyordur diye. Spor yaptim, zayifladim baya. Onceki halimden de zayifim ki zaten zayif sever o. Daha bi suru sey yaptim Sac baş. Ama yok duzelmedi. Simdi de bu duruma geldik

Evi terk etmemen gerekirdi. Suçlu duruma düşersin. Davayı açtıktan sonra evden çıkman daha doğru olurdu. Sen pes etmişsin. Ama süreç açısından seviyorsun da. Sakin olman lazım. Hukuki açıdan evi terk etmek senin için kusurlu bir davranış kabul ediliri.. Yok ben seviyorum diyorsan eve gidip destek almak için onu ikna edebilirisin.

Yok donmeyi dusunmuyorum. Beni dinlemiyo bile destegi nasil alacak ki. Bir tek benim sevmemle olmuyo. Beni umursamiyo bile. Donmem akilsizlik olur bence. Daha da beter olur

5 ay cinselik yokmus sorun ca nefen küfür ediyo ki önceden de küfür edermiydi böyle yoksa yenimi basladi

Bilmiyorum neden kufur etdigini. Sorunca kafami sisirme, git basimdan filan diyor. Ben de anormal bisey sormuyorum ki neden kiziyorsun dedigimde konu uzuyo 've kufurle bitiyor. Onceden olmustu kufur ettigi simdi normal bi hal aldi bu davranislari

Davayi hala neden acmiyorsunuz cok merak ediyorum?
Ne bekliyorsunuz?
Siz davayi acmadikca adam bak gitti blöf yapiyor daha davayi bile acamadi pehh bi de bosanacakmis demiyorsa ben de bir sey bilmiyorum.

Evlilik hsyati yok kufur var kotu muamele var ee ne bekliyorsunuz o evde kalip kotu bir ortamda bebeginizi buyutmek o cocuk icin cok mu guzel olucak.2yillik evlisiniz daha canim cicim yillari olmasi lazim siz neler yasiyorsunuz deymez ayrilin ailenizde destekmis girin ise gul gibi rahat huzurlu buyutun evladinizi.elbette zor gelir ilk zamnlar ama her zorluk gecer

Ben cocugum icin bekliyorum belki akillanir diye. Isin ciddi oldugunu anladi zaten. Hicbir zaman onla konusmadan duramazdm. Simdi heryerden engelledim. Ablamdan konusmak istedi konusmadm. Is buldum sayilir. Zaten bi sure sonra acacagim davani. Biraz beklemekle bisey kaybettigimi dusunmuyorum. Onun ne dusundugu o kadar da umrumda degil. Blöf yapmadigimi ben biliyorum, o bilmese de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…