Evililik teklifi almadan evlilik

Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Aileler tanışıp istemeye gittikten(istemeye biz eşimle gitmedik. ) sonra eşim yüzük alıp evlenme teklifi etmişti ben hiç beklemiyordum. Çok da önemsememiştim ve çok şaşırmıştım. Öyle çok önemli değil bence. Zaten konuşulup karar veriliyor. Evlilik teklifi olsa güzel olur ama olmasa da çok mühim değil bence

Evlilik teklifi bana mantıksız geliyor. Evlilik iki kişinin ortak alacağı bir karar. Bir tarafın kendini hazır hissedince teklif yapmasıyla olacak bir şey değil. O an hazır olmayıp sırf teklif yapıldığı için kabul eden bir sürü insan var.
Ayrıca söz, nişan olduktan sonra evlilik teklifi yapılmasını da ayrı bir mantıksız buluyorum.

Evlenirdim ama niye evlilik teklifi etmeyi düşünmüyor diye birazcik bozulurdum.
Şimdi sirf boyle şeyler dusunmuyor diye ayrilabilir miydim bilmem, ayrilmazdim herhalde. Başkasina da evlilik teklif etmediyse ayril diyemem.

Ben supriz bir evlilik teklifi aldim ama cevremde teklif alanlarin yarisi zaten haberliydi hatta isteme olduktan sonra teklif alanlar filan var. Herşey belliyken teklif beklemek veya edilemsi çok gereksiz sadece.

Son düzenleme:
Bilmiyorum çok saçma değil mi değer verse yapmaz miydi?
Genel olarak değer verme kısmı işin şurasında; teklif edip etmemek değil, siz bunu istediğiniz halde yapmaması evet değer vermemezlik, yapbilirdi, organizasyon da şart değil bunun için

Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
ben 2 senedir evlili teklifi etmesini bekliyorum 4 ay sonra düğün var ilk tanıştığımız 3 ay içinde 2 kez arabada teklif etti ben daha romantik istedim etmiyor

Bilmiyorum çok saçma değil mi değer verse yapmaz miydi?
ben de evlilik teklifi almadan evlendim, eşim daha bir kaç ay birlikteyken biz evlenelim demişti :)
başlarda bi teklif bile yapmadın diye biraz vıdı vıdı yaptım ama şu anda görüyorum ki bu tarz şeylerin aslında hiç bir anlamı yok, ve de değeri asla göstermiyor. Değer dediğimiz şey, senin yanında mı zor gününde iyi zamanında, seni düşünüyor mu, hayatına seni ortak etmiş mi, aileni ailesi olarak görüyor mu, bunlar bence

Gerçekten size verdiği değeri evlilik teklifiyle mi ölçüyorsunuz? Bu kadar basit mi değer anlayışınız? Şaşırtıcı
Konu sahibi istediğini belirtmiş sevgiliisne
Hani istemese tamam zaten değer bunla biçilmez
Bence böyle bi istek geri çevilmemeli, pahalı olaylara da girmesine gerek yok, bir sahil kenarı, bir güneşin batışı, bir akşam yemeği eşiliğinde edecek özeni göstermemiş bence adam

Isteme nişan oldu sordum mesela neden evlenme teklifi etmedin diye organizasyon yapacak kimseyi bulamadım dedi bana cevap olarak.
Çok saçma organize olamadıysa olamadı. Daha sade bir şey de yapabilirdi.
Sizin için önemliyse bu durum Bence hala daha yapmalı.

Eşime arkadaşları demiş ki kesinlikle evlenme teklifi yap bak biz evliyiz kaç senedir konusu gelince hala evlenme teklifi almadım diyor eşlerimiz demişler. Bizimki de işini şansa bırakmadı ve evlenme teklifi etti
Öyle aman aman değil ama benim için yeterliydi. Abartı şeylerden hoşlanmam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…