- 14 Mart 2016
- 697
- 241
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Aileler tanışıp istemeye gittikten(istemeye biz eşimle gitmedik.Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Evlilik teklifi etmedi mi sevgiliniz? Bu yüzden aranız mı bozuldu. sorun nedir tam olarak ?Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Isteme nişan oldu sordum mesela neden evlenme teklifi etmedin diye organizasyon yapacak kimseyi bulamadım dedi bana cevap olarak.Evlilik teklifi etmedi mi sevgiliniz? Bu yüzden aranız mı bozuldu. sorun nedir tam olarak ?
Evlilik teklifinin değer vermeyle hiç bir alakası yok. Boşuna üzmeyin kendiniziBilmiyorum çok saçma değil mi değer verse yapmaz miydi?
Genel olarak değer verme kısmı işin şurasında; teklif edip etmemek değil, siz bunu istediğiniz halde yapmaması evet değer vermemezlik, yapbilirdi, organizasyon da şart değil bunun içinBilmiyorum çok saçma değil mi değer verse yapmaz miydi?
ben 2 senedir evlili teklifi etmesini bekliyorum 4 ay sonra düğün var ilk tanıştığımız 3 ay içinde 2 kez arabada teklif etti ben daha romantik istedim etmiyorYa bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
ben de evlilik teklifi almadan evlendim, eşim daha bir kaç ay birlikteyken biz evlenelim demişti :)Bilmiyorum çok saçma değil mi değer verse yapmaz miydi?
Gerçekten size verdiği değeri evlilik teklifiyle mi ölçüyorsunuz? Bu kadar basit mi değer anlayışınız? ŞaşırtıcıBilmiyorum çok saçma değil mi değer verse yapmaz miydi?
Konu sahibi istediğini belirtmiş sevgiliisneGerçekten size verdiği değeri evlilik teklifiyle mi ölçüyorsunuz? Bu kadar basit mi değer anlayışınız? Şaşırtıcı
Çok saçma organize olamadıysa olamadı. Daha sade bir şey de yapabilirdi.Isteme nişan oldu sordum mesela neden evlenme teklifi etmedin diye organizasyon yapacak kimseyi bulamadım dedi bana cevap olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?