- 22 Ağustos 2015
- 29.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.577
- 598
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Bilmiyorum çok saçma değil mi değer verse yapmaz miydi?
Kız mı teklif etsin yanibende bu konuda konuşmuştum arkadaşlar kendin et demişti siz edin
Kadın için önemliyse 5 yıllık evli de olsa içinde kalıyor. Buna bizzat şahit oldum. Bazıları için sıradan bir durum iken bazıları için önemli. Yani kız istemiş yapsa gönlü olsa ne olur ki. Çok zor bir şey değil evlilik teklifi. Araba istemiyor ev istemiyorYani kararı beraber verdik evlendik hazırlık yaptık vs.
Yani şimdi nişanlanmişsiniz teklif almadiniz diye aranızda sorun çıkması da tuhaf olmazmigönülden gelmiyorsa benm zorumla bana gelip teklif edicekse hiç gerek yok şahsen
bana da öyle demişlerdiKız mı teklif etsin yani
Artık gösteriş için yapılıyo bu tür şeyler. Ben teklif aldım ama gerçekten süpriz oldu. Ha yapmasaydı da sorun yapmazdım zaten evliliğe gidiyodu ilişkimiz.Bilmiyorum çok saçma değil mi değer verse yapmaz miydi?
Ya yapsın çok ağır beklentileri yoksa zor birsey değil benm esim sahilde söyledi dolaşırken nisanliyken. Yani incelik yapsın ne olacak sanki adam anlamiyorsa zorla da anlatılırmi bilmiyorum calcimKadın için önemliyse 5 yıllık evli de olsa içinde kalıyor. Buna bizzat şahit oldum. Bazıları için sıradan bir durum iken bazıları için önemli. Yani kız istemiş yapsa gönlü olsa ne olur ki. Çok zor bir şey değil evlilik teklifi. Araba istemiyor ev istemiyor
Yaş kaçIsteme nişan oldu sordum mesela neden evlenme teklifi etmedin diye organizasyon yapacak kimseyi bulamadım dedi bana cevap olarak.
Abartı şeylerden ziyade sade ve içten olması daha iyi değil miEşime arkadaşları demiş ki kesinlikle evlenme teklifi yap bak biz evliyiz kaç senedir konusu gelince hala evlenme teklifi almadım diyor eşlerimiz demişler. Bizimki de işini şansa bırakmadı ve evlenme teklifi etti
Öyle aman aman değil ama benim için yeterliydi. Abartı şeylerden hoşlanmam zaten
Erkeklerde bekliyor belki dimibana da öyle demişlerdideğişiklik olur belki ama ben etmedim hala bekliyorum
olabilir canım benimki romantik olamazmış 2 defa arabada etti bende kabul ettim demedim ama nişanlıyızErkeklerde bekliyor belki dimi
Sonuçta oda aday
Ya incelik başka birşey tabi sen etkilenme yazılardan neyseolabilir canım benimki romantik olamazmış 2 defa arabada etti bende kabul ettim demedim ama nişanlıyızne var yani bir romantik teklif alsak
Organizasyon olup da ne yani..?Isteme nişan oldu sordum mesela neden evlenme teklifi etmedin diye organizasyon yapacak kimseyi bulamadım dedi bana cevap olarak.
Bu bile ne kadar güzel bir teklif bence. Adam sıkıntılı belli kiYa yapsın çok ağır beklentileri yoksa zor birsey değil benm esim sahilde söyledi dolaşırken nisanliyken. Yani incelik yapsın ne olacak sanki adam anlamiyorsa zorla da anlatılırmi bilmiyorum calcim
bence de öyle. Yoksa kayık kiralayıp havai fişekler patlarken kız kulesi manzarası eşliğinde evlilik teklifi almak pek bana göre değilAbartı şeylerden ziyade sade ve içten olması daha iyi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?