- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
Evlenmem tabiki .Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmem tabiki .Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Süpriz evlenme tekliflerine bişey demem ama, evlenme niyetine girip sırf yapmış olmak için yapılan teklifler tam bir saçmalık. Bi de görücü usulu tanışıp evlenme teklifi bekleyenler var onlar ayrı bi dünya.Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Bu adamla evlenilir. Tutumlu , sizi ev bark sahibi yapar.Yok yapmadı onu ama lazerle gösteri yapan ötedeki bir çifti gösterip şunu da Çek instagrama atarsın dedi ben yapmışın gibi![]()
Benim eski nişanlım İstanbul boğazında lüks bir yatta evlilik teklifi etti de ne oldu ? Karaktersizin önde gideniydi . Artık böyle şeylere bakmıyorum ben
Evlendim ama pişmanım sonuna kadar haklisini bı zahmet teklif etsin bekleyinYa bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
O kadar uzun ki.. buraya yazmıştım aslında bakın istersenizNe kazık attı?
Iyi bari dugunune cagirmislarEşim ailesini aldı dayandı kapıya, bizi davet ettiler, git gel derken ben mutfaktayken isteme olmuş, babam hayırlı olsun demiş. Annem geldi hayırlı olsun hadi verdi baban dedinoluyo yaa dedim ne teklif aldım ne fikrim soruldu
şimdi 10 yılı deviriyoruz yani teklifsiz evlilik oluyor
![]()
Öyle bi imkan olsa çağırmazlardı belki deIyi bari dugunune cagirmislar![]()