Evim 4+1 ama çok küçük bunalima girdim ne yapabilirim

Merhaba daire kendimizin önceden guzel manzarasi vardi onune bina yapildi, 4+1 ancak salon salon degil mutfak mutfak degil, çok bunalimdayim sizce burayi iraya verip kiraya cikmak mantiklimi yoksa satmakmi
Manzara kapanıncamı kullanışsız oldu anlamadım?
Ev sizinse mutfağını yaptırın
Derdiniz evin biçimiyse kiraya verin taşının

Insan mutsuzluk bulmak isteyince her durumda bulur . Bunda bunalıma girecek "normal şartlarda" bir durum yok. Hayata bakış açınızi değiştirseniz sanki sizin için daha iyi olur . Küçücük şeylerden bunalıma girerseniz büyük sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz merak ettim

En azindan manzarasi icin

En azindan katlaniyorduk Manzarasi kapaninca iyice bunaldik bizde oyle dusunuyoruz tesekurler

Ayni sizin gibi evim benimde benzer haklisiniz

Merhaba daire kendimizin önceden guzel manzarasi vardi onune bina yapildi, 4+1 ancak salon salon degil mutfak mutfak degil, çok bunalimdayim sizce burayi iraya verip kiraya cikmak mantiklimi yoksa satmakmi
Eşya azaltamaya ne dersiniz, ya da mutfakla salon arası duvarı kaldırmaya, amerikan mutfak küçük evleri çok rahatlatan bir şey. Bu mutfak ve salon kaçar mertekare çok merak ettim. 4+1 çok avantajlıdır aslında

Benim evim 1 + 1 elhamdulillah cok sukur ki evim var kirada degilim . Disari manzarasinin kapanmasi ile evin kullanissiz olmasi arasindaki baglantiyi cozemedim
Sifir alirken manzarali almistik sonradan onu kapandi onun icin katlaniyordukk en azindan simdi degeride azaldi haklisiniz bu zaman ev olmazsa olmaz

Ben de müzmin kiracı olduğum için bunalıma girdim.
Benim kiram da oturduğum sitedeki binalara göre şu an üçte bir fiyatına ev sahibi bı bahaneyle çıkarır diye üç buçuk atıyorum . Malum kira fiyatları bir yılda üç katina çıktı biz enfilasyon oranına göre zam yaptık daha bunalıma girmedim ama

Yemin ederim ben de şu anda bundan dolayı üç buçuk atıyorum,kira sözleşmesi yenilenmek üzere.Kabus gibi çöktü üstüme.

Salon 17 m2 balkon cam var onunde 8m2 mutfak 8m2 16m2 bir oda daha var oyle

Taşınmak kiraya zam yapmaktan daha masraflı, ben olsam adam çıkarmasın diye gücümün yettiği zammı yapardım. inşallah sıkıntıya düşmez taşınamk zorunda kalmazsınız

Salon 17 m2 balkon cam var onunde 8m2 mutfak 8m2 16m2 bir oda daha var oyle
Haksız değilmişsiniz, iki tarafta da bir yemek masası sokacak yer yok, kiraya vermek mantıklı galiba, satsanız yenisini alamazsınız çünkü

Taşınmak kiraya zam yapmaktan daha masraflı, ben olsam adam çıkarmasın diye gücümün yettiği zammı yapardım. inşallah sıkıntıya düşmez taşınamk zorunda kalmazsınız
Zammı yaptık hatta bize sordu olması gerekenden daha yüksek bir miktar söyledik ama işte kaldı altı ay surda ondan sonra ne olacak yani çok belirsiz malesef . Bu sebeple yazdım aslında konuya insan bunalıma girmek isterse bir çok sebep bulabilir.

Ayy umarım vicdanli bir ev sahibidir yoksa kiralık ev bulmak da zor bu kiraları vermek de zor .
Gecen sene taşındık buraya,diğer ev sahibi kendi taşınacagi için çıkmak zorunda kaldık.Burayi çok zor buldum,çıkarmasın diye elimizden geleni yapacağız artık.Taşinmaktan helak oldum artık.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…