- 25 Nisan 2018
- 4.764
- 9.167
- 158
- Konu Sahibi handeac123
-
Ayy umarım bir daha taşınmak zorunda kalmazsınız artık vicdanlı bir ev sahibiyse kirası düzgün ödeniyor e zaten durumlar belli belki dokunmazGecen sene taşındık buraya,diğer ev sahibi kendi taşınacagi için çıkmak zorunda kaldık.Burayi çok zor buldum,çıkarmasın diye elimizden geleni yapacağız artık.Taşinmaktan helak oldum artık.
.
MalesefHaksız değilmişsiniz, iki tarafta da bir yemek masası sokacak yer yok, kiraya vermek mantıklı galiba, satsanız yenisini alamazsınız çünkü
Mimar tum odalari ayni boyutda yapmis salon diye biseu yok yani 5 oda kare seklinde mutfakta kare 17m2 en buyuk odasi malesefBu kadar odası olup nasıl sıkıcı bir ev olmuş mimari mi kötü çizmiş?
Bence sabredin ev fiyatları uçuyor yükselince satarsınız
Şansıma çok güzel denk geldi burası,sokak sokak gezip ev aramaktan helak olduğum bir anda mucizevi bir şekilde buldum.Ev sahibi mütahit,sitede birçok kiracısı var ve kimseyle muhatap olmuyor.Her ay havale ediyorum parasını işteAyy umarım bir daha taşınmak zorunda kalmazsınız artık vicdanlı bir ev sahibiyse kirası düzgün ödeniyor e zaten durumlar belli belki dokunmaz
Şuraya 4+1 sığdır demişler o da sığdırmış anlaşılanMalesef
Mimar tum odalari ayni boyutda yapmis salon diye biseu yok yani 5 oda kare seklinde mutfakta kare 17m2 en buyuk odasi malesef
O zaman uğraşmaz çıkartmakla falan. Kirasının gelmesine bakar korkma.Şansıma çok güzel denk geldi burası,sokak sokak gezip ev aramaktan helak olduğum bir anda mucizevi bir şekilde buldum.Ev sahibi mütahit,sitede birçok kiracısı var ve kimseyle muhatap olmuyor.Her ay havale ediyorum parasını işte.
Şu an ülkedeki kiracıların en büyük korkusu ya evden cikarilirsam sanırımŞansıma çok güzel denk geldi burası,sokak sokak gezip ev aramaktan helak olduğum bir anda mucizevi bir şekilde buldum.Ev sahibi mütahit,sitede birçok kiracısı var ve kimseyle muhatap olmuyor.Her ay havale ediyorum parasını işte.
Evi küçük diye bunalıma girmeyi geçtim, insanların hayatı boyunca çalışıp bir ev sahibi olamamasını da geçtim, birçoğunun kirasını bile ödeyemediği şu dönemde, Allah başka dert vermesin yaMerhaba daire kendimizin önceden guzel manzarasi vardi onune bina yapildi, 4+1 ancak salon salon degil mutfak mutfak degil, çok bunalimdayim sizce burayi iraya verip kiraya cikmak mantiklimi yoksa satmakmi
Yok canım,etliye sütlüye karışmıyor.Ev yerinden oynasa bile karışmaz.Ben tanımıyorum bile,sadece imana havale ediyorum.Bir önceki ev sahibim tam bir pislikti.İyi ki çıkarmış diyorum artıkO zaman uğraşmaz çıkartmakla falan. Kirasının gelmesine bakar korkma.
4+1 ev mutfak artı iki banyo desek en büyük odası 17 m2 ise 100 m2 falan olması gerekir o evin. Alırken 100 m2 4+1 ev olur mu lan diye düşünmediniz mi?Malesef
Mimar tum odalari ayni boyutda yapmis salon diye biseu yok yani 5 oda kare seklinde mutfakta kare 17m2 en buyuk odasi malesef
Valla şu devirde kiracı olmak cidden çok zor çünkü ben artık ev sahibi olabileceğime inanmıyorumŞu an ülkedeki kiracıların en büyük korkusu ya evden cikarilirsam sanırımoturup hayırlısını bekleyeceğiz gibi duruyor açıkçası . Çünkü çok çözümsüz bir durum herkes kafasına göre bir fiyat veriyor ve nasıl oluyorsa ev yok
Ben evi geçtim herhangi birşey sahibi olabileceğime inanmıyorumValla şu devirde kiracı olmak cidden çok zor çünkü ben artık ev sahibi olabileceğime inanmıyorum.
2 hol var 2 balkon kiler var 140m2 toplamda ama odalar kulanisiz4+1 ev mutfak artı iki banyo desek en büyük odası 17 m2 ise 100 m2 falan olması gerekir o evin. Alırken 100 m2 4+1 ev olur mu lan diye düşünmediniz mi?
Ankara için gayet iyi bir fiyat,ben küçücük bir ilçede yaşıyorum.1,5 falan diyorlar.Valla kulusture iyi bakmaya çalışıyoruz biz de,bir daha araba sahibi de olamayacağız çünküBen evi geçtim herhangi birşey sahibi olabileceğime inanmıyorumeskiden bir milyon TL çok büyük bir paraydi şimdi Ankara da ortanın altı bir semtte 3+1 ev fiyatı yahu .
Evet yaaa eskiden 1 milyon ne büyük paraydı..... Şimdi bu paraya ev bile ucu ucuna alınıyor o da sıfır ve iyi bir konum değilseBen evi geçtim herhangi birşey sahibi olabileceğime inanmıyorumeskiden bir milyon TL çok büyük bir paraydi şimdi Ankara da ortanın altı bir semtte 3+1 ev fiyatı yahu .
Bizde ayni sekilde 130a almistikZamanında ıyıkı ev almışız 150 bine aldık bes sene once 3artı bır sımdı olsa alamazdık hatta o zaman kredi cekmek ıstemedı esım bır sistemden aldık ocakta bıtıyor borc bu bıle bızı zorladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?