- 11 Nisan 2022
- 2.011
- 7.281
- 108
- Konu Sahibi handeac123
-
Epey oldu esım evı satıp bahce alacaktı ıcındekı ağaçları ıslıyecektı bizde kiraya cıkacaktık ızın vermedım ıyıkı de ızın vermedım bence.Bu arada ıkı odayı bırlestırsenız olmaz mıBizde ayni sekilde 130a almistik
3Kaç kişi yaşıyor ki evde, 4+1 küçük geliyor
Çok daireli, durumu iyi ev sahipleri çok sallamazlar zaten. Amcam öyle, kendisi yurt dışında, ben bakıyorum onun dairelerine de, sözleşmeleri vs tutuyorum, onu tanımazlar bile. Geçen aradım, uzun süreli kiracılar için ne yapalım piyasanın bayağı altında dedim, öyle çok da zam yapma, kiraları anında yatırıyorlar zaten çıkartmayalım huyunu suyunu biliyorsun en azından dedi. Aslında ev sahipleri de düzgün insan bulunca kıl veya ihtiyaçlı biri değilse çıkartma taraftarı olmuyor. Hepsi çiçek gibi eğitimli, işinde ekmeğinde zararsız insanlar.Yok canım,etliye sütlüye karışmıyor.Ev yerinden oynasa bile karışmaz.Ben tanımıyorum bile,sadece imana havale ediyorum.Bir önceki ev sahibim tam bir pislikti.İyi ki çıkarmış diyorum artık.
Kullanışsız ev yoktur kullanmayı bilmeyen insan vardır. 4 odaya çok mu ihtiyacınız var 3 kişi. Koskoca 140 m2 alana sığamıyorsanız sorun evde değil sizdedir.2 hol var 2 balkon kiler var 140m2 toplamda ama odalar kulanisiz
İnşallah canım ya,evden aşırı memnunum.En büyük şanslarimdan biri de bu oldu sanırımÇok daireli, durumu iyi ev sahipleri çok sallamazlar zaten. Amcam öyle, kendisi yurt dışında, ben bakıyorum onun dairelerine de, sözleşmeleri vs tutuyorum, onu tanımazlar bile. Geçen aradım, uzun süreli kiracılar için ne yapalım piyasanın bayağı altında dedim, öyle çok da zam yapma, kiraları anında yatırıyorlar zaten çıkartmayalım huyunu suyunu biliyorsun en azından dedi. Aslında ev sahipleri de düzgün insan bulunca kıl veya ihtiyaçlı biri değilse çıkartma taraftarı olmuyor. Hepsi çiçek gibi eğitimli, işinde ekmeğinde zararsız insanlar.
Hayırlı olsun, daha yeni kiracısın hem öyle şak diye çıkarma hakkı yok hem de sana arıza çıkarabilecek bir ev sahibi havası almadım. Uzun yıllar sağlıcakla otur
5 sene boyunca çıkartamaz tefe tüfe oranı dışında asla zam yapamaz.kanunlar kiracıdan yana .5 sene sonunda anca emsallerinin fiyatını isteyebilir dava açarak.o dava da uzun sürer.Gecen sene taşındık buraya,diğer ev sahibi kendi taşınacagi için çıkmak zorunda kaldık.Burayi çok zor buldum,çıkarmasın diye elimizden geleni yapacağız artık.Taşinmaktan helak oldum artık.
.
140 m2 gayet yeterli aslında. 1 balkon yeterse 1 balkonuda odaya katabilirsiniz2 hol var 2 balkon kiler var 140m2 toplamda ama odalar kulanisiz
Valla eşimle tartıştık bu akşam,ne derse vereceğim diyor.Ben de ne demek dedim ya,%19.5 tan bir kuruş fazla vermem dedim.Iyi o zaman sen ilgilen diyor.Adam da bıktı artık taşımaktan ne yapsın5 sene boyunca çıkartamaz tefe tüfe oranı dışında asla zam yapamaz.kanunlar kiracıdan yana .5 sene sonunda anca emsallerinin fiyatını isteyebilir dava açarak.o dava da uzun sürer.
Bunu düşünduk ozaman en azindan bir salonumuz olur yapabiliriz tasimamaz isek3+1 sizin için yeterse en azından 2 odayı birleştirebilirseniz birleştirin ortadan
çıkarma talebinde bulunamaz ki ne diye korkuyor?daha 1 sene olmuş oturalı.ne yapacak şiddete mi başvuracak?kanun yoluyla hiç bir şey yapamaz tefe tüfe oranında zammı yap güle güle oturValla eşimle tartıştık bu akşam,ne derse vereceğim diyor.Ben de ne demek dedim ya,%19.5 tan bir kuruş fazla vermem dedim.Iyi o zaman sen ilgilen diyor.Adam da bıktı artık taşımaktan ne yapsın.
Haklisiniz ama yemek odasini bir oda yaptim gardrops baska odada yatak odasi baska odada yani kulaniş yok malesef kulanim alanic 90 100m2 dirKullanışsız ev yoktur kullanmayı bilmeyen insan vardır. 4 odaya çok mu ihtiyacınız var 3 kişi. Koskoca 140 m2 alana sığamıyorsanız sorun evde değil sizdedir.
Herşey iki katına çıktı,adam bizi bu fiyata oturturmu diyor,o da sindi artık ev sahiplerinden.Bixim verdiğimiz kira adamın çerez parası zaten,adam mütahitçıkarma talebinde bulunamaz ki ne diye korkuyor?daha 1 sene olmuş oturalı.ne yapacak şiddete mi başvuracak?kanun yoluyla hiç bir şey yapamaz tefe tüfe oranında zammı yap güle güle otur
Allah başka dert vermesin bacım:)
Yapanlar var da aslında olmaz, projedekinden farklı bir hâle getiremez. Kaldı ki duvar da taşıyıcıdır, binanın statiğini etkiler duvar kaldırılması.3+1 sizin için yeterse en azından 2 odayı birleştirebilirseniz birleştirin ortadan duvarı yıkıp
Benim daire dubleks kulanim alani 105 110 m2 civardiri buyuk ihtimal merdiven alti kiler 2 banyo 2 balkon bunlar var ondanBwnım evde 150 mkare ama balkonlarda dahil buna odalar ideal sızınkı nıye oylekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?