Evim benim...

çok teşekkürler.......darısı başına inşallah

oturma odandaki köşe takımın harika olmuş.Kırmızı yastıkda ayrı bir hava vermiş.Aksesuarlarında çok güzel.Güle güle kullan canım.

teşekkür ederim canım ben de beğeniyorum o kırmızı yastığı sırf onun için halıda da kırmızı olsun istedim

eviniz çok güzel allah güğzel günlede oturmayı nasip etsin:) bir şey sormak isteiyorum oturma odanız ve yolluklar hangi marka halı acaba?

canım evin çok güzel modern güle güle sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin allah

eviniz çok güzel allah güğzel günlede oturmayı nasip etsin:) bir şey sormak isteiyorum oturma odanız ve yolluklar hangi marka halı acaba?

teşekkü ederim canım. halılarımın markası oturma odası ve yolluklar malaidori marka. ben de ilk kez duydum. salon halım da balat marka

canım evin çok güzel modern güle güle sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin allah
teşekkür ederim canım. amin inşallah

Evin, mobilyalarıın çok şık.. Allah sağlıkla, mutlulukla oturmayı nasip etsin inş. Oturma odandaki halının markasını/nereden aldığını öğrenmem mümkün mü acaba :26:

çok sık bir ev ayrıca hiçte kiracı gibi değil evin.sanki mobilyalar özellikle bu eve göre alınmış herşey yerli yerinde.ama merak ettim bu 2. evim demişsin 2.evine taşınırken perdeleri nasıl ayarladın .eski evinle yeni evin arasında mutlaka pencere boyutlarında fark olmuştur.

cnm evin çokgüzel güle güle kullan eşyalalrın yaa o salondaki m oturma gruplarını nerden aldın acaaba markası nee bende çok beğendim çok sevdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…