Evim benim...

herşey çok güzel ve şık canım sağlıkla huzurla eskit mobilyalarını inş.
yalnız bir iki şey takıldı gözüme biri köşe takımının pufu o bence zigon sehpanın olduğu duvarda olsa cok daha bütünlemiş olacak ve haliyle tv'in ortalanmış olacak
birde misafir salonundaki zigon olumunekankayizsmile daha modern bir zigon olsa süper ötesi olacak
ama oda nazar boncuğu olsun değilmi canım kaydirigubbakcemile5 a.s.

bende çok beğendim mobilyaların perdelerin çok güzel.netten baktım siteye merkezde varmış bu markayı satan mobilyacı gittiğimde bakacağım.bende nişanlıyım allah herkeze kendi evini nasip etsin.

teşekkür ederim.Allah sana da huzurla yuvanı kurmayı nasip etsin

bütün mobilyaların harika güle güle otur bayıldım :)

çook teşekkürler

teşekkürler cnım. oturma odası dediğin şekilde yapılınca ortadaki alan çok daralıyor. keşke olsa en uygunu o zaten.değiştirdim yerlerini yeniden. zigonum da köşeyi aldığımız da hediye verilmişti. tekrar almadım. almayı düşünüyorum küçük geliyor çünkü

merhaba hemşerim...
evin maşallah çok güzel olmuş güle güle otur inşallah

mutlulukla oturun inşaAllah
şık ve rahat bir eviniz var
sevgiler:)

harıka bayıldım valla
oturma takımın cok güzel markası nedır cnm
evın her bı yerı ayrı güzel yaa
mutlulukla huzurla otur ınş cnm
ınş kendı evınde olur:asigim:

oturma odandaki L koltuğun çok güzel.hem geniş,hem reni farklı.güle güle otur cnm

mutlulukla oturun inşaAllah
şık ve rahat bir eviniz var
sevgiler:)

güle güle oturun çok güzel.

çok teşekkür ederim kızlar

harıka bayıldım valla
oturma takımın cok güzel markası nedır cnm
evın her bı yerı ayrı güzel yaa
mutlulukla huzurla otur ınş cnm
ınş kendı evınde olur:asigim:

teşekkür ederim böcüğüm. amin inşallah. oturma odasındaki kilim mobilya. salondakinin markası belli değil ankaradan gelmiş

oturma odandaki L koltuğun çok güzel.hem geniş,hem reni farklı.güle güle otur cnm

zevkli kadının hali bi başka cnm

çok teşekkürler kendmizce bişeyler yapmaya çalıştık işte

kendi evimi gördüm sanki :) halımız ve yemek odamız aynı ama ben salona bellonanın real koltuk takımını aldım senin koltuklarının tonlarında güle güle kullan çok güzel gerçekten :)

kendi evimi gördüm sanki :) halımız ve yemek odamız aynı ama ben salona bellonanın real koltuk takımını aldım senin koltuklarının tonlarında güle güle kullan çok güzel gerçekten :)

çok teşekkür ederim canım. gerçekten mi markası falan aynı mı. memnunmusun sen de ne zamandır kullanıyorsun

çok teşekkür ederim canım. gerçekten mi markası falan aynı mı. memnunmusun sen de ne zamandır kullanıyorsun

yemek odam teleset halım da kaşmir ama neredeyse aynı ama ben daha nişanlıyım yeni aldım daha eve bile yerleştirmedik ama evini görünce doğru tercih yaptığımı anladım benm sormam lazım asıl memnunmusun kullanışlı mı die

ben de çok beğenerek aldım yemek odamı. ben alırken yeni çıkmıştı. valla şimdilik bir sorun yok hem de taşındım. vitrini de var ama çıkmamış resimde. sadece vitrinin camsız oluşu biraz değişik geldi ama şimdi onu da beğeniyorum

çok güzel canım güle güle oturun inşallah.....

çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…