Evim benim...

ewini çok çok çok beğendim benim zevkime uymuş tamamen güle güle oturursunuz inşallah ileride evlenirsem eğer bende senin evin gibi yapıcam:))

Simdi böyleyse eksikler tamamlanınca nasıl olur düsünemiyorum.Cok begendim cok zevkli dösenmis mobilyaların renkleri tam benim tarzım. Güle güle oturun.:asigim:

teşekkürler canım valla duvar kağıdı evde vardı ben de çok istiyordum ama kiracı zor yapar onu. evde hazır olunca gönlümden geçen oldu

isabet olmuş.eşyalarınızlada uyum sağlamış.güle güle oturun.ayrıca tül ve perde seçimlerinizde çok hoş.

salon mobilyanı görünce trabzonda oldugunu anladım .. belindada görmüştüm mobilyanı :)
hangi mahallede oturuyorsun.. buarada evinde huzurla bir ömür geçirmeni dilerim her şey çok güzel

Güle güle otur canim cok güzel olmus...

teşekkür ederimmm
Simdi böyleyse eksikler tamamlanınca nasıl olur düsünemiyorum.Cok begendim cok zevkli dösenmis mobilyaların renkleri tam benim tarzım. Güle güle oturun.:asigim:

teşekkür ederim canım.Çok şükür büyük bi eksik yok

salon mobilyanı görünce trabzonda oldugunu anladım .. belindada görmüştüm mobilyanı :)
hangi mahallede oturuyorsun.. buarada evinde huzurla bir ömür geçirmeni dilerim her şey çok güzel

teşekkürler edda. ben söğütlüde oturuyorum

mobilyaların gerçekten öok güzel.modern bir ev herşeyin uyumlu.salonunda kullandığın eksesuarlar çok hoşuma gitti.nerden aldığını yazar mısın internetten bakiyim ben bulamadımda.

mobilyaların gerçekten öok güzel.modern bir ev herşeyin uyumlu.salonunda kullandığın eksesuarlar çok hoşuma gitti.nerden aldığını yazar mısın internetten bakiyim ben bulamadımda.

teşekkür ederim canım. belli bir markası yoktu aksesuarların her yerde bulabilirsin bunlardan.ben japon pazarından almıştım onun züccaciye bölümünden

çok güzeell güle güle oturun:tomato:

teşekkür ederim

ben sana birşey daha sorucam yemek masasının üzerine örttüğün örtülerini nereden aldın nereden bulabilirim kusura bakma çok oldum ama evin tam benm tarzım evimin eksikleride var o yüzden..

ben sana birşey daha sorucam yemek masasının üzerine örttüğün örtülerini nereden aldın nereden bulabilirim kusura bakma çok oldum ama evin tam benm tarzım evimin eksikleride var o yüzden..

teşekkür ederim. belli bir markası yoktu canım çeyizciden almıştım

çokkk şıkkk canım evin güle güle oturup kullanman dilegiyleeeeeopuyorumnanaktan

herşeyin çok güzel,renk uyumu çok hoş ve modern tarz bana çok hitap ediyor..koltuk takımını çok beğendim..güle güle kullan..yalnız mutfagı göremedim 2.sayfada?

teşekkür ederim bayans. mutfak var canım 2. sayfanın sonlarında ama mutfağıma perde ve halı aldım yeni hali değil ordaki

cok guzel evınız valahı cok zevkle yerlestırılmıs allah nazardan korusun evınızı ve sızı cok tıtı bırısınız belı oluyo ınsallah bır kac haftaya bende evıme gecıcem allah nasıp ederse bende can atıyorum evımı eklemeyı

oturma odandaki köşe takımın harika olmuş.Kırmızı yastıkda ayrı bir hava vermiş.Aksesuarlarında çok güzel.Güle güle kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…