Evim benim...

Çok beğendim. Her oda birbiriyle uyumlu yani belli bir tarzınız var. Bu durum çok iyi çünkü evin tamamının kişiyi yansıtması gerek bence. güle güle oturun.

çok beğendim evini canım ya .....eşyaların harikaaaa .......dizayn süper özellikle salonundaki duvar kağıdı detayın odaya güzel bir hava katmış güle güle otur inş. ev almayıda nasip etsin allah

teşekkür ediyorum kızlar hepinize. beğenmenize çok sevindim gerçekten.

duvar kağıdım önceden evde varmış ben de çok beğeniyorum onu.

bu arada halılarımın fiyatını hatırlamıyorum.ama hepsi bütün ev 1050 tuttu. oturma odası ve koridor halıları malaidori diye bi marka ben de ilk kez duydum. salon halıları balat marka

çok hoş yemek odası takımını çok iyi biliyorum görür görmez teleset dedim çok da hoş duruyormuş hakikaten.................. güle güle oturun

harikaa.. tam da kafamdan geçen tarzda olmuş canım evin:lepi: ben de oturma odasına köşe takımı istiyorum ama misafir gelince sorun olurmuş yatacak yer vesair diye vazgeçirmeye çalışıyorlar:2: memnun musun canım???

mobilyalarına bayıldım. kahverenginin de tonu çok hoş. normalde kahverengi içimi sıkar benim ama çok naif bi tonu var salon koltuklarının.
salon tülleri gerçekten çok fazla .. keşke onların yerine katlamalı yaptırabilsen .. bu kadar fazla durmazdı. ama masraf ,biliyorum :))
bir de orta sehpa bilerek mi tercih etmedin. dikkatimi çekti salonda olmayışı özellikle.
oturma odası da çok güzel. köşe koltuğun yerini değiştirsen belki daha hoş bi yerleşim olur. odanın planı kullanışsız galiba biraz..bu haliyle pufcağız çok yalnız kalmış çünkü..

ama herşeye rağmen hoşş bi ev. güle güle mutlulukla eskitin.............

teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun

oturma odamı değiştirdim kızlar şimdi daha düzenli.pufu aslında ortaya koyarız dedik fakat çok büyük geldi

deniz ve mehtap orta sehpam gelicek hala gelmedi çıkmamış fabrikadan bencede eksik duruyor salon bu şekilde

köşe güzel kullanışlı pufu koyunca yatak oluyor çift kişilk. ama benim salonda değil. misafiri salona alıyorum çünkü bu köşe de 4-5 kişi falan oturur o da yanyana dizilmiş gibi

cok zevklısınız cok begendım mutlulukla yasayına.s.
kose koltugunuzun markası nedır ogrenebılırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…