Evet kesinlikle böyle düşünüyorum. Baba-kız ilişkisi normal çizgide olan arkadaşlarımı görünce gözlerim dolar benim hep. Mükemmel istemedim hiçbir zaman. Ama normalini de asla bulamadım. Bir insanın dünyaya gelmesi bir yumurta bir de sperme bakıyor. Allah var etmek istediği kullarına anne babayı aracı tutuyor ama anne babalar çocuklarının mal sahibi gibi davranıyor. "Ben ne dersem o olacak" mantığında ne benlik gelişiyor ne de başka bir şey. Ama onlar anne baba ya, hrt ne olursa olsun baş üstünde tutulmalılar. Bizim ev büyüktü ama babamın bağırma sesini duymayayım diye merdiven boşluğuna çıkıp çözdüm test kitaplarımı. Babam dershane çıkışlarımda gecenin 11.30 unda (kampa kalıyorduk) beni almaya gelmedi elalemin servislerinde korka korka geldim. Ha evet babalık dediğiniz dershane parasıysa onu verdi. Ama okutmadı, ben okudum. Burada kimseye saldırmıyorum. Madem beni yargılama hakkını konu başlığını açarak size verdim, siz de bilmediğinizi söylediğinix hayatım hakkında atıp tutarak bana bu hakkı verdiniz. Onun için yazıyorum.