Evim küçücük ve şimdi bir de...off :(

Evet inanın benim gönlüm de çok isterdi. Ailesi gelirken deli gibi mutlu olan heyecanından uyuyamayan ev arkadaşım vardı. Özenirdim ona. Kendimi eksik hissederdim. İşte bazen ne kadar anlatsan yine eksik kalıyor. Çok şükür ki, artık kendi hayatımı kendim şekillendirebildiğim bir noktadayım. Dediğiniz gibi zorluklar yaşadım ama yılmamayı öğrendim. Bir dolu dersler çıkardım kendim için de. En başından beri bana gösterdiğiniz şefkat ve anlayış için çok teşekkür ederim. Dilerim sizin için de her şey çok ama çok güzel olur :)

Üzülme,ben seni anlıyorum.İçindeki,o zorlukları yaşamış küçük kıza haksızlık yaptığını hissediyorsun değil mi?Seni gönlüne sığdıramayanları,sende gönlüne sığdırmak zorunda değilsin.
Saygısızlık yapma yeter.Sınavların en zoru,ana babayla sınanmaktır.Eski konunu bilmiyorum.Annen nasıldı size karşı?

Estağfurullah. Amin amin, çok teşekkür ediyorum, cümlemize :)

Evet hem içimdeki küçük kıza haksızlık yaptığını hissediyorum kızgınım ona. Hem de böyle düşündüğüm için kendimi zaten yargılıyorum ben. Acaba ben kötü bir insan mıyım da babamı sevemiyorum diye çok düşünürdüm önceleri. Ama sevmek kalp işiymiş.
Beni ve kardeşlerimi -çocukları, annemi de eşi olarak kabul etmeyen bir insanı baba olarak görememem neden beni kötü yapsın öyle değil mi?
Evet sınavların en büyüğü bu sanırım. Anne babayla sınanmak. Tabi bunu genel söyliyorum çünkü annem hayır diyemeyişiyle de bağımlı yapısıyla da benim canımın içi. O onun karakteri ve aile yapısının getirisi biraz da, kızamıyorum ona. Bize karşı her zaman anne gibi anneydi. Zaten babamla konuşmamın nedeni de annemdir. Annem üzülmesin diyedir. İşte socaşı sıcağına yaşadığımız olaylar neticesinde bu durum yaşanınca biraz da ondan strese girdim galiba

Haklısın,biraz uzak kalsam,biraz içim soğusa,biraz affetsem,belki özlesem bir kaç gün yüzyüze bakabilecek güç toplayabilsem diyorsun.Ama sen buna bile gayret etmeye kendini zorlarken,hayatının her köşesine sorgusuz sualsiz nüfuz etmesini kabul edemiyorsun...
Annenle duygularını paylaş.O seni anlar,anne gibi anne diyorsun.Zaten döneceklermiş.Annenin gönlünü mümkün olduğunca yap.Gittiklerinde üzülmemen için.Hislerini anlayanlar var,bunu bil...

madem
hadi baban sana çektirdi diye vicdaninı rahatlattın annen için nasıl bir yöntemin olacak?

Baban ne kadar kötüde olsa elin iyisinden senin kötün iyidir derler ...belli ki seni iyi kötü evine sığdırmış sen bir göz odana sığdıramayıp laf ediyorsun
Atandır büyüğündür ne zaman isterse o zaman gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…