- 1 Eylül 2014
- 26.108
- 30.476
- 798
- 35
- Konu Sahibi Ciaobella1
2 ay zaten hemen gecer belki de onlar rahatsız olur kendılerı dönmek ısterler.
anne baba sonuçta
anne baba sonuçta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alakası var,dünyaya gelmek çocuğun tercihi değil ,anne babanın isteği üzerine dünyaya geliyorlar,5-10 çocuğu tek göz odada bakmayı göze almışlarsa bakacaklar tabi .kendi kendileri büyüyecek halleri yokBir anne baba 5 evlada 10 evlada bir göz odada bakıyorda, bir evlat anne babasını 2 ay idare edemiyor... vah halimize yazıklar olsun sana ve senin gibi evlatlara
O zaman başka.Yazdığınızdan ev küçük olduğundan istemiyormuşsunuz gibi anlaşılıyor.Haklısınız,keşke anneniz de babanızı peşine takmasaymış.En iyisi güzelce söyleyin annenize.Olay sadece evin küçük olması meselesi de değil arkadaşlar. Başlığı öyle açtım ama babamın bize yaşattıklarından sonra bu duruma gelmek benim canımı sıkıyor
yok artık..Ne alakası var,dünyaya gelmek çocuğun tercihi değil ,anne babanın isteği üzerine dünyaya geliyorlar,5-10 çocuğu tek göz odada bakmayı göze almışlarsa bakacaklar tabi .kendi kendileri büyüyecek halleri yok
yani konuyu detaylandirmadan açıyorsunuz sonrada kızıp sen nerden bileceksin çocukluğunu mahvetti falan..yahu tabiki bilemeyecek ne kadar anlatıyorsan ona gore cevap verecek insanlarda.Olay sadece evin küçük olması meselesi de değil arkadaşlar. Başlığı öyle açtım ama babamın bize yaşattıklarından sonra bu duruma gelmek benim canımı sıkıyor
ben evli çocuklu esli 1 ay 40 gün annemler de kalıyorum nasıl onlar şikayetçi olmuyor başının üstünde taşıyorsa,hergun torunlarına hediyeler alıyorsa,onlArda bende kalabilir gayette 2 ay..babanız anneniz nasıl düşünmüyor bir artı bir evde nasıl yaşarız o kadar süre diye? ilginç doğrusu. üstelik kendi evleri varken neden gelip başınızı bekliyolar. anneniz de gitsin bari babanız da gider o zaman yanınızda iki ay kalmaları için bi sebep yok.
anne baba sonucta kovamayız ama bu mantıken saçma
Bir anne baba 5 evlada 10 evlada bir göz odada bakıyorda, bir evlat anne babasını 2 ay idare edemiyor... vah halimize yazıklar olsun sana ve senin gibi evlatlara
Yüzüne bakmaya hazır olmadığım adam evimde yatağımda yatıyor ve ben dün gece uyuyamadım. Sözde aramızı düzeltmeye geldi. Memlekette gayet de büyük güzel bir evimiz var ve babamın parası da çok. Ama ben onun kuruşunu dahi istemiyorum. Tek istediğim beni rahat bıraksınlar
Sen baban ile annen ile öğretmen olana kadar yaşamadın mı?
Onlar senin her yanlış yaptığında attılar mı?
Tek yaşıyorsun ve yük mü oluyorlar.
Hamileyim, Allah hayırlı evlat versin yarabbim.
Konunun tamamını okumamışsınız. Konu sahibi ve kardeşleri hep zulüm çekmiş. Meslek sahibi olup kaçıp kendilerini o evden kurtarmışlar, başka şehirlere kaçmışlar. Tam rahata kavuşmuş, kimseyle uğraşamayınca babası bir yolunu bulup onun evine gelmiş yine. Allah sizin evladınıza hayırlı anne baba nasip etmiş olsun da sizin evladınız böyle konu açmak zorunda kalmasın inşallah.