Evim küçücük ve şimdi bir de...off :(

2 ay zaten hemen gecer belki de onlar rahatsız olur kendılerı dönmek ısterler.

anne baba sonuçta

Bir anne baba 5 evlada 10 evlada bir göz odada bakıyorda, bir evlat anne babasını 2 ay idare edemiyor... vah halimize yazıklar olsun sana ve senin gibi evlatlara
Ne alakası var,dünyaya gelmek çocuğun tercihi değil ,anne babanın isteği üzerine dünyaya geliyorlar,5-10 çocuğu tek göz odada bakmayı göze almışlarsa bakacaklar tabi .kendi kendileri büyüyecek halleri yok

babanız anneniz nasıl düşünmüyor bir artı bir evde nasıl yaşarız o kadar süre diye? ilginç doğrusu. üstelik kendi evleri varken neden gelip başınızı bekliyolar. anneniz de gitsin bari babanız da gider o zaman yanınızda iki ay kalmaları için bi sebep yok.

anne baba sonucta kovamayız ama bu mantıken saçma

Olay sadece evin küçük olması meselesi de değil arkadaşlar. Başlığı öyle açtım ama babamın bize yaşattıklarından sonra bu duruma gelmek benim canımı sıkıyor
O zaman başka.Yazdığınızdan ev küçük olduğundan istemiyormuşsunuz gibi anlaşılıyor.Haklısınız,keşke anneniz de babanızı peşine takmasaymış.En iyisi güzelce söyleyin annenize.

ben de öğrenciyken bir artı bir evde kaldım. bazen tek kişi bile daral geliyo küçücük evde. üç kişi nefes alınmaz. anlıyorum o yüzden. bi de sadece kız kıza kalsanız neyse. babanın yanında rahat da edilmez. çok iyi anlıyorum.

selam arkadaş ne olursa olsun onlar senin anne ve baban onların hataları sana karşı değilse birbirlerine karşı ise bu yüzden babana karşı soğuduysan sakın bunu yapma derim. Çünkü hepinizin arasında bir hiyerarşi var . Bu kadar üzülme Allah korusun yarın birgün onlara birşey olsa yine üzülecek olan sensin . Bu seferde dersinki keşke burda olalardıda bir odada sıkışıp yataydık . Sabret 2 ay neki insanlar ne yorgunluklar çekiyor millet eşinin ailesiyle senin konumunda yaşıyor sen düşün bunlar senin kendi annen baban . Güzelce izah et babanada annenide al karşına ben bu şekilde planlayıp düşünenemiştim bu şekilde olmuyor biraz kısa tutsanız ziyareti iyi edersiniz bu şekilde uzun konaklamalar yapacaksanız her geldiğinizde bana destek olun daha geniş bir eve geçeyim de ;)

Onlar odada sen salonda kalinir gider ne olacak.2 ay olmasin 5 ay olsun evlatlarinin yaninda kalmak istemisler.bence idare etmelisin

Hicte kabul etmek zorunda değilsin. Hem gidecek başka kadınlarla anneni aldatacak, pişkin tavir sergileyerek, Birde yatağımda yatacak.

Kapıdan içeri almazdım ben öyle babayı...

Babanızla aranız bu kadar kötü madem ve bu kadar kötü bir baba eve niye aldınız ki? İstemiyorum deyip göndermeliydiniz. Annenize diyorsunuz ama siz de pasif davranmışsınız.
Anneniz de bir garip madem babanızla aynı evde kalmakta sorun yoktu evinde kalsaymış, niye beraber gelmiş ki?

Ne alakası var,dünyaya gelmek çocuğun tercihi değil ,anne babanın isteği üzerine dünyaya geliyorlar,5-10 çocuğu tek göz odada bakmayı göze almışlarsa bakacaklar tabi .kendi kendileri büyüyecek halleri yok
yok artık.. :oha::oha:

yani zamanın da 1 odaya insanlar 10 çocuk sığdırıyor siz bir anne-babayı sığdıramıyorsunuz!
ben olsam çalışıyorum maaşım var bir kanepe daha alırım eve. 2 ay aileyle kalınır yani.

Olay sadece evin küçük olması meselesi de değil arkadaşlar. Başlığı öyle açtım ama babamın bize yaşattıklarından sonra bu duruma gelmek benim canımı sıkıyor
yani konuyu detaylandirmadan açıyorsunuz sonrada kızıp sen nerden bileceksin çocukluğunu mahvetti falan..yahu tabiki bilemeyecek ne kadar anlatıyorsan ona gore cevap verecek insanlarda.

babanız anneniz nasıl düşünmüyor bir artı bir evde nasıl yaşarız o kadar süre diye? ilginç doğrusu. üstelik kendi evleri varken neden gelip başınızı bekliyolar. anneniz de gitsin bari babanız da gider o zaman yanınızda iki ay kalmaları için bi sebep yok.

anne baba sonucta kovamayız ama bu mantıken saçma
ben evli çocuklu esli 1 ay 40 gün annemler de kalıyorum nasıl onlar şikayetçi olmuyor başının üstünde taşıyorsa,hergun torunlarına hediyeler alıyorsa,onlArda bende kalabilir gayette 2 ay..

Anne ve baban bunlar.Nasıl böyle düşünüyorsun bilmem .300tl bile cekyatlar vargit bir tane al. Rahat rahat yaşayın

Bir anne baba 5 evlada 10 evlada bir göz odada bakıyorda, bir evlat anne babasını 2 ay idare edemiyor... vah halimize yazıklar olsun sana ve senin gibi evlatlara

1) Kanunen anne ve baba çocuklara bakmak zorunda. Bakmazlarsa devlet ellerinden alır. O çocuklar onlara illa beni doğur demedi. Kendileri seçtiler ve bakmak zorundalar.
2) Burada bir zorunluluk yok. Kendi rahat evleri var, onda kalmayıp gelip konu sahibinin kutu gibi evinde kalıyorlar.
3) Hem de 2-3 gün deyip gelip 1-2 ay diyorlar.
4) Hem de güya annesi babasıyla kavga edip kafa dinlemeye geliyor, sonra peşinden babası gelip annesini alıp gideceğine, 1-2 ay kalacağız diyorlar.
5) Hem de baba güya kızıyla arasını düzeltmeye gelmiş. Kızımı nasıl mutlu ederim diye düşüneceğine, kızının sınırlarına saygı duyacağına gidip 1-2 ay kendini ağırlatma derdinde.

O kız onlarla 1-2 ay yaşamak istese onlarla yaşardı zaten. Bir insan sizinle aynı evde yaşamak istemiyorsa sizin onda 1-2 ay kalmanızı da istemez. Kimsenin evine o kadar uzun kalınmaya gidilmez. Zorunluluk olur, hastaneye gidilecekte vs. o ayrı.

Vah halimize! Yazıklar olsun böyle düşünen anne ve babalara. Yazıklar olsun çocuklara küçükken yasal zorunluluk olan bakımı yaptı diye, büyüyünce onların sınırlarına ve yalnız yaşama isteklerine saygı göstermesi gerekmediğine inanan zihniyete.

Bir de baba 10 yıldır başkasıyla gizli gizli karı koca hayatı yaşıyor. Karısının cep telefonundan dostuna kaçalım diye mesajatıyor. Zulmünden bunalan 3 çocuğu başka şehirlere kaçıyor. O yine de bir yolunu bulup, evlerine yerleşim kaçmalarına izin vermiyor.

Son düzenleme:
Yüzüne bakmaya hazır olmadığım adam evimde yatağımda yatıyor ve ben dün gece uyuyamadım. Sözde aramızı düzeltmeye geldi. Memlekette gayet de büyük güzel bir evimiz var ve babamın parası da çok. Ama ben onun kuruşunu dahi istemiyorum. Tek istediğim beni rahat bıraksınlar

Ben olsam eve bile almazdım. Yollayın ve bir dahakine de iyi değilim deyip kabul etmeyin. Rahat bırakmalarını istiyorsanız konuşacaksınız. Hakkınızı savunun.

Sen baban ile annen ile öğretmen olana kadar yaşamadın mı?
Onlar senin her yanlış yaptığında attılar mı?
Tek yaşıyorsun ve yük mü oluyorlar.

Hamileyim, Allah hayırlı evlat versin yarabbim.

Sen baban ile annen ile öğretmen olana kadar yaşamadın mı?
Onlar senin her yanlış yaptığında attılar mı?
Tek yaşıyorsun ve yük mü oluyorlar.

Hamileyim, Allah hayırlı evlat versin yarabbim.

Konunun tamamını okumamışsınız. Konu sahibi ve kardeşleri hep zulüm çekmiş. Meslek sahibi olup kaçıp kendilerini o evden kurtarmışlar, başka şehirlere kaçmışlar. Tam rahata kavuşmuş, kimseyle uğraşamayınca babası bir yolunu bulup onun evine gelmiş yine. Allah sizin evladınıza hayırlı anne baba nasip etmiş olsun da sizin evladınız böyle konu açmak zorunda kalmasın inşallah.

Konunun tamamını okumamışsınız. Konu sahibi ve kardeşleri hep zulüm çekmiş. Meslek sahibi olup kaçıp kendilerini o evden kurtarmışlar, başka şehirlere kaçmışlar. Tam rahata kavuşmuş, kimseyle uğraşamayınca babası bir yolunu bulup onun evine gelmiş yine. Allah sizin evladınıza hayırlı anne baba nasip etmiş olsun da sizin evladınız böyle konu açmak zorunda kalmasın inşallah.

Senin de ailende sıkıntılar mı?
Merak ettim

Back
X