- 31 Mayıs 2011
- 332
- 243
- 333
- Konu Sahibi boleynkizi
-
salondaki tül biraz boğmuş odayı sanki.. birde mutfak dolaplarının kapakları hoş durmuyo..onun dışındaki yerler hoş olmuş. en önemli şey huzurla otur canım...
selam boleynkızı:) kendi evin olmadığı çok belli zaten. eşyalarla evin demirbaşlarının ayrı zevklere ait olduğu apaçık ortada çünkü. mutfak konusunda aysimaya katılıyorum ben de. ortaya karışık olmuş tam manasıyla. dolaplar, tezgah, fayans hepsi ayrı telden... neyse canım, sana ait olanlar çok sade ve çok şık, çok beğendim. bizimlasın. mutlu günlerde kullanın inşallah.
Salona bayıldım sapsade gerekli olanlar dışında hiçbisey yok tam benlik.huzurla oturun .inşallah kendi evinizide görürüz
Salonunu pek beğendim.
Huzurla oturun inşallah..:)
Az ve öz gerekli eşya çok sade tam benlik bende kalabalık sevmem yalnız orta sehpa gereksiz gibi olmuş. Onun dışında beğendim mutfak dolapları göz yoruyor ama oda nazar boncuk olsun
Cok cok begendim , icinde mutlu huzurlu saglikli zamanlar gecirirsiniz insallahdaha önce salonu, yataklarımız konusunda da yatak odamı paylasmıştım, şimdi de toparlamak istedim. Evimi beğenilerinize sunuyorumEki Görüntüle 1359193 Eki Görüntüle 1359194 Eki Görüntüle 1359195 Eki Görüntüle 1359196 Eki Görüntüle 1359198 Eki Görüntüle 1359203
eviniz çok güzel sade huzurlu..
bi tek orta sehpaya takıldım.
o sehpaa çooook toz tutuyodur eminim
benim tv sehpam da siyah olduğu için biliyorum.
sehpanın tozunu alıyorum.arkamı bi dönüyorum aldığım tozlar yerine konuyor sanki
Cok cok begendim , icinde mutlu huzurlu saglikli zamanlar gecirirsiniz insallah
çokk ama çokk teşekkür ederim canım benim :)Huzurla oturun insallah
Çok güzel maşallah , çok beğendim . Gereksiz eşya kalabalığı yok .
Güzel günlerde , mutlulukla , aşkla , sağlıkla oturmak nasip olsun .
Tek önerim mutfak halısını ve masa örtüsünü biraz eskittikten sonra daha sade modellerle değişebilirsin .
Beğenmene çok sevindim
mutfak halısı aslında bu değildi ama burda çaldırdim haliyi :) sonra dandik birsey aldık canım
örtuyude attım gitti şimdi sadece amerikan servisi duruyor üzerinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?