- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi DuslerPerisi
Konuyu gördüğümden beri üstümde akrepler karafatmalar çiyanlar yürüyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar senelerdir benim yüreğimde yürüyorum kalbimi kimiriyorlar.Konuyu gördüğümden beri üstümde akrepler karafatmalar çiyanlar yürüyo![]()
Amin inşallah tez vakitte bulurum.Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm, inşallah iş bulursunuz o evden taşınırsınız.
Allah yardımcın olsun en kısa zamanda kurtulman dileğiyleeOnlar senelerdir benim yüreğimde yürüyorum kalbimi kimiriyorlar.
Amin inşallah tez vakitte bulurum.
Amin arkadaşım inşallah yakinda taşınıyorum is buldum yazarım. Ve mutluluğumu paylaşırız en kisa zamanda inşallah.Allah yardımcın olsun en kısa zamanda kurtulman dileğiylee![]()
Kızım çok akıllı maşallah. Ne dersem dinliyor anlıyor ama çocuk bu güven olmaz. Cit çıkarsa yerimden firliyorum. Pis mahluktan vardır merak eder dokunmak ister diye. Eşimle kaç gece oturup ağladık akrep görünce. Teşekkür ederim dualarıniz için. Inşallah tez vakitte kurtuluruz bu evden.Ayy çok üzüldüm o minik yavruma her gece tetikte uyuyosunuzdur. Allahım inş en kisa zamanda kurtarır sizi dua ettim sizin için. Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Elimden gelenin fazlasını yapıyorum dikkat ediyorum. Köşe bucak hep açıkta bırakıyorum ki görebiliyim. Kendim için korkmadim hıc. Tek korkum yavrum.Düşüncesi bile ürkütücü. Allah yardımcınız olsun. Ben kafayı yerdim herhalde. Ufaklığa yazık allah korusun ya siz farkında olmadan birşey yaparsa. Benimde o yaşlarda yeğenim var bu neymiş acaba böyle diye herşeye dokunmak tatmak ister dikkatli olun.
Teşekkür ederim umarım en kısa sürede bulurum iş. İş arama süreci psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç.Güzel bir mesleğiniz var, umarım en kısa zamanda bir iş bulup hayatınızı yoluna koyarsınız. Bazı sitelerde görüyorum yabancılar konteynırdan ya da eski bir minibüsten ev yapıyorlar. Küçücük evler ama öyle güzel dekore ediyorlar ki bir ailenin yaşayabileceği kadar konforlu oluyor. Keşke böyle bir şey yapabilseniz. Gerçi bunun için de para lazım.![]()
Belediyeyi bir kez aramıştım o mahallede herkezde var diyip umursamadılar. Bizim mahallenin altı Tünelmiş kaleye çıkıyormuş tüneller vs vs birsürü vıdı vıdı ettiler. Her evde varmış ki mahalleliden de duydum ve gördüm. Çorluyu bilenler bilir Kore mahallesini biz oraya yakın bir yerde oturuyoruz çok yakında değiliz ve çorlunun ilk mahallesi en eski mahallesiymiş. Evler eskiymiş mahalle eskiymiş altyapı eskiymiş falan bahaneler sayıp duruyorlar. Kısacası bu mahallede olmayan yokmuş.Canim belediyeyi arayin cidden cok iyi cozuyorlar.Benim arkadaslarda fare vardi koklerini kuruttular.
Belkide akrepler yumurta falan birakmistir canim evinize iyice dip bucak ilaclasin belediye.Bide akrepler zehirli mi iyice arastirin
Dünyanın en zehirli akrebi Venezuellada imiş ama 2014 yılında yapılan son araştırmalara göre En zehirlisi gaziantepte çıkmış. Ve venezuelladakini de geçmiş zehir konusunda. Bayağı bi araştırma yapmıştım bunlarla ilgili. Biliyorum fazla zehirli olmadıklarını ama bize zehirli gelmeyen 3 yaşındaki bir çocuğu ne boyutta etkiler bilemiyorum. Benim tek korkum zaten sadece kızım. Ayrıca rutubeti önlemek için eşim strafor döşedi bir duvara rutubet kesildi ama bütün evi yapmak milyalrları buluyor. Canlı sıva var ondan alıcaktık bize bayağı bir külfet oldu alamadık. Onun yerine gitmeye karar verdik iş bulur bulmaz. Çünkü bu ev masrafıyla bizi boğuyor. İlk evlendiğimiz sene koridorlarım göle dönmüştü ve çatıyı tamirledi eşim. Allahtan elinden geliyor da işçilik masrafı ödemiyoruz.Turkiyedeki akrepler sanildigi kadar tehlikeli degil. Bunu ilaclama sirketinden gelen gorevliler soylemisti. Diger hamam bocegi vs.den farksizmis yani. Zehirli akrepler bu cografyada yetismiyorlarmis. Tabi ne kadar iciniz ferahlar bilemiyorum. Ayrica evdeki rutubeti engellemeden akreplerden kurtulamazsiniz bunu cozum ararsaniz daha kesin bir yol bulursunuz. Allah yardim etsin
Evi degistirmek gibi bi seceneginiz varsa degistirin tabi iciniz rahat etsin Yavrunuzuda sizleride Allah korusun. Rutubetli ev saglikli insanida hasta eder zaten.Dünyanın en zehirli akrebi Venezuellada imiş ama 2014 yılında yapılan son araştırmalara göre En zehirlisi gaziantepte çıkmış. Ve venezuelladakini de geçmiş zehir konusunda. Bayağı bi araştırma yapmıştım bunlarla ilgili. Biliyorum fazla zehirli olmadıklarını ama bize zehirli gelmeyen 3 yaşındaki bir çocuğu ne boyutta etkiler bilemiyorum. Benim tek korkum zaten sadece kızım. Ayrıca rutubeti önlemek için eşim strafor döşedi bir duvara rutubet kesildi ama bütün evi yapmak milyalrları buluyor. Canlı sıva var ondan alıcaktık bize bayağı bir külfet oldu alamadık. Onun yerine gitmeye karar verdik iş bulur bulmaz. Çünkü bu ev masrafıyla bizi boğuyor. İlk evlendiğimiz sene koridorlarım göle dönmüştü ve çatıyı tamirledi eşim. Allahtan elinden geliyor da işçilik masrafı ödemiyoruz.
ev eşimin aslında ama ben işe başladığımda kv kızıma bakamayacağı için zaten mecbur annemin yanına taşınacaktık ben sadece durumları hızlandırdım. yazı felan beklemiyorum iş aramaya başladım hayırlısı ile bir iş bulup burdan gidelim inşallah.Evi degistirmek gibi bi seceneginiz varsa degistirin tabi iciniz rahat etsin Yavrunuzuda sizleride Allah korusun. Rutubetli ev saglikli insanida hasta eder zaten.
Belediyeyi bir kez aramıştım o mahallede herkezde var diyip umursamadılar. Bizim mahallenin altı Tünelmiş kaleye çıkıyormuş tüneller vs vs birsürü vıdı vıdı ettiler. Her evde varmış ki mahalleliden de duydum ve gördüm. Çorluyu bilenler bilir Kore mahallesini biz oraya yakın bir yerde oturuyoruz çok yakında değiliz ve çorlunun ilk mahallesi en eski mahallesiymiş. Evler eskiymiş mahalle eskiymiş altyapı eskiymiş falan bahaneler sayıp duruyorlar. Kısacası bu mahallede olmayan yokmuş.
Bende aynı durumdan şikayetçiydim. Malesefki eczacısından tutun herkes o evden çıkmamız gerektiğini söyledi. Imkan varsa çıkarsınız inşallah tez zamanda. Çok geçmiş olsunEşim elektrikci dediğiniz şeylerin alasini aldık ama işe yaramıyor. Ilacladik özel ilaçlar aldık hiç ise yaramıyor. Kp ve bizim tek tapu satilamiyormus. Eşim müteahhitle anlaştı biz hakkımızı para olarak alacaktır onlar daire ama kp o işi bozdu. Gözleri doymuyor. 4 daire az geldi.