Evimde ayagini uzatan misafirden nefret ediyorum nasil Basa cikmaliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Esimin bir arkadasi yatili kaldi bizde, ayagini uzatmis salonumda oturuyor simdi ve Ben Cok sinirleniyorum bu durumda iceri geldim sakinlesmek Icin ama ne yapmaliyim da bas etmeliyimm böyle durumlarla?

Ooo bi taraflar yayılmış rahat mı böyle?
Demiştim ben eşimin kuzenine anladı heralde artık derli toplu oturuyor.

Yani bir samimiyet yoksa çok ayıp yaptığı. Yanına gider gözlerimle deşerim. Ters ters bakarım ben olsam.

Erkeklerin kadinlarin yanindaki rahat tavirlarina sinir oluyorum.

Iceri kadin girdi üstelik ev sahibi toparlanir insan azicik..

Gidene kadar katlan, kocani bu adam icin uzme. Tekrar kalmasina izin verme.

Eşinizin arkadaşına komple sinir oluyorsunuz sanırım. Yoksa ayağını uzatması niye batsın ki... İstemediniz de zorlamamı yaptı eşiniz acaba?

Esimin bir arkadasi yatili kaldi bizde, ayagini uzatmis salonumda oturuyor simdi ve Ben Cok sinirleniyorum bu durumda iceri geldim sakinlesmek Icin ama ne yapmaliyim da bas etmeliyimm böyle durumlarla?
ne var ayağını uzatmışsa illa bacak bacak üstüne mi atıp oturmalı insanlar bende bağdaş kurmayı ayağımı uzatarak oturmayı severim ,hele ki samimi değilse arkadaşında yatılı ne işi var samimiymiş ki yatılı geliyor.

Açıkcası ben ayağını uzatmasından değil de arkadaşının eğer bekarsa bu şekilde evimizde kalmasından rahatsız olurdum evli insanlar çift halinde beraber kalırlar hadi neyse de bu bana göre değil zaten bu şekilde kaldıysa devamı da rahatça ayak uzatmakta olur kendi evi gibi girip çıkmalarda devamında gelir bir çok arkadaşımdan görmüştüm bu durumu evlerine aldılar çift değil de tek halde sonra arkadaşıyla zaman geçirmek maksatlı sürekli gelmeler gitmeler rahat tavırlar erkekler biz bayanlar gibi ince düşünmezler çünkü siz evimde tek başına bir erkek misafir istemiyorum diyeceksiniz

Eşinizin arkadaşı niye sizde yatıya kalıyor, garip olan bu bence. Ayağını uzatmaktan uzatmaya da fark var, rahat oturmak başka yayılmak başka sey. Yabancı bir erkeğin ya da kadının yayılması bana da rahatsızlık verirdi doğrusu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…